Poradna duly
Jana Čurdová
@80katrin80 je fakt, že jednou za ní zaskakovala jiná a ta mě teda fest skřípla zrcadlama a to jsem si vejskla… A furt používala větu „nesmíte se tak pozorovat“.
Super věc. Jdu tam s nějakým zánětem a výtokem a bolestma, ale v cajku, když na to nebudeš myslet, tak se to zlepší. Možná i kalhotky se samy vyperou ![]()
@Bodlinka 09 Děkuji za foto
No 50 plenek je docela masakr, fakt jsou normálně dost drahý. Já věšim prádlo jen doma na sušáku a to bych asi nemohla prát nic jinýho
Asi zůstanu u jednorázovek. V pondělí jdeme na kyčle, tak uvidíme, třeba si to vyzkouším. U Martinky jsem právě musela ze začátku dávat normální pleny kvůli kyčlím, a přišla mi v tom taková svázaná. Nemohla se pohnout a nějak se mi to nelíbilo. Ale asi jsem taky moc pohodlná
Jak to snáší Adélka? Vypadá spokojeně ![]()
@80katrin80 ta pánev po včerejší vaně už v poho. A poslové dneska jen 3×, ale jednou mě to probralo ze spánku. Začíná to mít grády
ZorkaV to verim ja to radeji dnes nepocitala pravidelne to nebylo ale bolestive docela ano
@Zajdule Já mám ty plenky rozdělené na půl a peru za dva tři dny tech 25-30.Oni az se budou dávat do tech kalhot dovnitř tak je to pak jako jednorazovky.Jak na rychlost prebaleni, tak i velikostí. Ted v tom ma Áda velký zadek, protoze prez ty bambusky mam jeste hadrovou. Plenky snáší dobře. Já jsem s tím byla spokojena u Matěje, tak budu dávat i Adélce. Ono to moc místa nezabere, jsou to jen vkladacky. V pohybu je to neomezuje vůbec, asi záleží co používáš, je toho ted tolik ze člověk neví co si vybrat.No a ty ceny, to je taky bomba. Proto mám usito doma a cena není ani poloviční.
Ale obyč hadrove bych už asi nepoužívala jsou moc velké a nevydrží tolik jako ty bambusky. No a pohodlná jsem taky, na noc dávám jednorázový a na návštěvu taky.
Tak jsem ted tak přemýšlela jak to delaj ty těhotné (celebrity).Maji skoro do konce těhotenství svou velikost oblečení a nosí boty na vysokém podpadku a statečně pracuji az do porodu a vůbec se nešetří. To já byla ospalá, věci jsem si později půjčovala od manžela a když jsem nejakym zázrakem nasoukala nohy aspoň do kecek, tak to byl zázrak. No a nevím o místě na tele které by me ke konci těhotenství nebolelo. ![]()
Přesně
Taky to nechápu a dost mě štvou.
Včera jsem šla nakoupit a všude samozřejmě plno děcek po vysvědčení. Na zastávce sedí kluk s rovným kšiltem a u něho holka jak lunt, špatna pleť, mastný vlasy, bříško a slimka u huby. Kouše si nehty, pak mě zblejskla a na celý kolo: já nechci bejt těhotná, dyť je to příšerný! A ukázala na mě. Jak kdybych byla to nejhnusnější stvoření na světě. Kdybych nebyla jak tank, tak na ní vlítnu. Takhle jsem se zmohla jen na „krávo“ a šla jsem si domů pobrečet.
@zorkaV však ono ji to jednou taky nemine…hele ty kila jdou dolů docela rychle, mě už zbývá jen 6 a to jsem měsíc po porodu, dole je už víc jak deset
jen ty prsa jsou fakt mega a takový divný,, vůbec se mi nelíbí, bojím, jak budou vypadat až v nich nebude mlecko…
@zorkaV Ona mela bříško, to jako ze byla těhotná? To ti věřím ze te naštvala, ale ty budeš za chvíli bez bříška a kila navíc určitě brzo shodis.Ale ona bude blba asi napořád. ![]()
ZorkaV ty lidi jsou priserny nic si z toho nedelej jak píse bodlinka 09 ji to narozdil od tebe opravdu zustane. Hlavu vzhuru také si prijdu jak kachna ale uz to mame za par audeme mit ty nase drobecky u sebe:)
@Bodlinka 09 aha, takže tybambusky jsou menší než klasický látkovky, takto by možná šlo
juknu vobchodě, dnes snad seženutu odsâvačku a ještě chci ty bambusový tetra osušky.
Jinak mě taky celebrity štvou. Vše jim probíhá jak v romantickym filmu a vypadají pořád skvěle, jen to bříško říká, že jsou těhu. A po porodu se po kilech navíc slehne zem. Já se do ničeho nevešla a teď když otevřu skříň, je plná nenositelných věcí. Buďto je mi to malý nebo naopak jsem v tom jak v pytli. Tak nosim těhu kalhoty a střídám 2 trička a připadám si jak socka.
@Bodlinka 09 řekla bych, že byla tak 4 měsíc, upnutý tričko, tak to vyniklo…
No, nas**la mě. Utratila jsem víc za kosmetičku než ona za jídlo za celý život a teď jsem jako odstrašující případ? Už se těším až bude malej venku. Dneska mám dost nateklý ruce, snubák jsem natáhla jen k prvnímu kloubu a furt bych jen brečela…
Byli jsme se podívat v porodnici, porodopis sepsaný a už se na mě prý moc těší. Mluvila jsem tam se třema sestřičkama a všechny naprosto úžasný. Zrovna se na jednom sále rodilo, takže si paní dvakrát hekla. Koukla jsem na bledou tvář manžela, který prohlásil „no, bude to prdel“ ale trvá na tom, že pujde se mnou.
@marturka Oni i na aukru byvaji nové pěkné pleny za pár kaček. Nedávno tam byli tak hezké, ale pro kluky, s autama. Muž říkal to neva, to může nosit i holka ne?
Ty jednorazovky asi smrdi všechny, ale asi nejvíc ty nové pampers, ale to jde o zvyk.Je fakt ze z látkových děti nebyli tak červený, hlavně v létě.
Já Adélku taky pořád sleduju a nemůžu se na ní vynadivat, je to takové naše sluníčko a po klukách příjemná změna. A taky je hezký jak se Matěj chodí mazlit jak s Adélkou tak se mnou. Naštěstí je hodný a Adélce nic nedělá. Když pláče tak hned běží pro dudlika a jde ji ho dát. Dneska rano spolu spali u nás v posteli, ty byli k sežrání.
@Zajdule píše:
@Bodlinka 09 aha, takže tybambusky jsou menší než klasický látkovky, takto by možná šlojuknu vobchodě, dnes snad seženutu odsâvačku a ještě chci ty bambusový tetra osušky.
Jinak mě taky celebrity štvou. Vše jim probíhá jak v romantickym filmu a vypadají pořád skvěle, jen to bříško říká, že jsou těhu. A po porodu se po kilech navíc slehne zem. Já se do ničeho nevešla a teď když otevřu skříň, je plná nenositelných věcí. Buďto je mi to malý nebo naopak jsem v tom jak v pytli. Tak nosim těhu kalhoty a střídám 2 trička a připadám si jak socka.
Holky, každý to má jinak. Nechci Vás naštvat, ale mně se váha vrátila už 10 dní po porodu a to jsem během těhotenství přibrala 11 kilo. Bříško mi teda trochu ještě zůstalo (a povolený svaly)…Ale každý to má jinak, u někoho se tělo přizpůsobuje dýl a někdo zadržuje vodu…
@Bizba Já mám váhu taky spatky celkem rychle, dokonce mi některé věci jsou větší než před těhotenstvím, ale ted přemýšlím jak to bude když začnu brát HA. Poslední zkušenost je dost kil z toho nahoře a dolu to moc nejde.
No, tak včera v 11 večer falešnej poplach a od 4 ráno zas poslové jak víno. Za chvíli jdu k doktorce, tak jsem zvědavá, co se bude dít…