Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
24.6.14 12:18

@Zajdule Krásná holčička :hug:
Mám tu ruční od Avent a myslím si ze je dobrá. Odsáto mám za 10minut a ještě zbyde pro Matěje, zatim. A nic při tom nepříjemného necitim. Pravda, nemám s tím zkušenosti abych mohla porovnávat, nikdy jsem odsávat nepotřebovala ani nemusela.Na elektrické jsem odsavala chvilku v porodnici.
Včera jsem absolvovala poprvé vycházku a nakup s oběma kluky a kočárek. To byl tělocvik. Pro Mateje mám to stupatko ke kočárku ale stejně to bylo něco a to si ještě po cestě Adélka vzpomněla že bude papat. Jsem přišla domu hotová, no a tam už na me čekalo suché prádlo, takže sundat, složit a něco vyzehlit. Večer jsem odpadla s detma.
Kočárek taky musím tahat po schodech a vůbec me to nebaví. Nejdřív si stáhnu prázdný kočár a pak si dojdu pro Adel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
24.6.14 12:39

Zajdule moc krasná holcicka:) gratuluju
Já mám také odsávačku od Avent od sestry pritele tak uvidíme az se mala narodi.
Ve čtvrtek me ceka 1 monitor v Podoli. T vrdnuti a pobolivani podbrisku uz trva 5ty den tak jsem zvedava jak dlouho vydržíme v patek jsem 37tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.6.14 14:29

@Bodlinka 09 na tu aventovou si právě taky myslím :-) tak jsem ráda, že jsi s ní spokojená. Taky jsem to dřív nepotřebovala nebo v nejhorším jsem odstříkala ručně. Jinak já vodim malou, ale za půl roku už jí bude 6, tak mi spíš pomáhá. No a s tím kočárkem to asi budu muset taky zvládnout, ale zatím mám co dělat, abych do schodů vynesla Elišku, a to má jen 3 kila.
@80katrin80 vydrž co to půjde, pro mimi by bylo fajn být ještě chvilku v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.6.14 15:26

@Zajdule I ty tři kila jsou někdy hodně. Hlavně to nepřeháněj a nezapominej odpočívat. Adélka ma už přez tři kila, prvního jdeme k doktorce, tak uvidíme co nám řekne. Ty jo už to bude šest neděl, to je hrozny jak to utíká. On mi tu odsavacku kupoval manžel den před tím než nás pouštěli domu. Honem neco sehnat, aby to bylo dobré a zároveň to nestálo majland.Ten první den to bylo hrozny, mi to vůbec nešlo. Byla jsem z toho na nervy.Ale jak jsem na to přišla, tak už je to v pohodě a jsem fakt ráda ze nemusíme kupovat žádné mléko. On ten téměř sedmiletý strašně rád provokuje toho dvouletýho a ten si to nenechá líbit, tak je to občas fakt na palici.
@80katrin80 Kdyby to miminko u tebe ještě chvilku vydrželo, tak by to bylo určitě dobrý. Tak nikam nepospichej a miminku domluv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.6.14 18:13

@Bodlinka 09 no jo, tak ty už budeš mít za sebou šestinedělí ;) to tak rychle všechno uteklo…koukala jsem na avent natural a půjdu do ní, mám strašně nalitý prsa. A mlíčko se bude hodit. My teda co ušetříme na mléce, to dáme do plenek, protože Eliška od narození pořád kaká. To je plná každá plínka. Na druhou stranu lepší než kdyby to nešlo vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.6.14 19:09

@Zajdule Ahoj. No to je kočička :kytka: Tak ať jste už jen zdravý, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
24.6.14 19:28

@Zajdule je to krásná pusinka, opravdu je tak soumerna a hladunka, jako panenka :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.6.14 20:35

@Zajdule Mela jsem to u děti tak ze byli pokakane porad asi tak do čtyř týdnů a pak třeba jednou za tři dny. U kojenych to tak může byt a nevadí to.Ani Adélka už ted není pokakana pokazde.Ale je fakt ze je lepší kazda plenka pokakana, než aby pak zlobilo bříško. Já používám hadrove i jednorazovky.Ty bambusky jsou dobrý ze se nemusí žehlit. Co budeš dělat s odsatym mlickem? Já ho dávám Matějovi co je navíc, jinak nevím co bych s nim dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.6.14 21:21

@zorkaV @Hanesi děkujeme :)
@Bodlinka 09 a ty bambusové ji dáváš jak? Vložíš do nějakých pevných? A kolik jich máš, abys nemusela v jednom kuse prát? To jsem nevěděla, že se nemusej žehlit. Paráda.
Odsávačku chci zatím pro svou úlevu, ale taky když budu muset někam vyrazit, třeba k doktorovi, nebo mi mamka říkaka, že až k ní přijedu, bude v noci krmit, abych se vyspala. No k tomu asi nedojde, ale představa je to krásná, protože já jsem spavej typ :lol: A ještě mi dnes doktorka říkala, že až pak budu mít zase menstruaci, nemusí malé to mlíčko moc šmakovat a odstříkaný bude dobrý. I když u první dcerky jsem si nevšimla, že by jí někdy nechutnalo :lol: Martince to dávat nebudu, už je na to velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.6.14 07:15

:zed: už toho mám fakt dost. Celej včerejšek probrečenej, mám oči jak angorak. I moje matka (která má ke mě železnou pupeční šňůru) mi řekla, že to se mnou hází a spraskla ruce… Ale co s tím mám dělat. Vím, že jsem nesnesitelná. Po porodu to je prý ještě horší, když se ty hormony vrací do normálu. Asi budu v krimi zprávách na Primě. Jsem se teď rozhodla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.6.14 08:51

@zorkaV hormony jsou fakt síla… já v trhu dobrý, ale týden po porodu katastrofa :roll: naštěstí to přejde a bude lépe… kdy máš oficiální termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.14 11:09

@Zajdule Tech plenek mám asi 50 a peru asi jednou za tři dny, oni ty bambusky schnou pomaleji. Mám je šité doma, takže ta investice do toho nebyla tak velká. Plenky se dají dat do tech kalhot, ale zatím je používám jen na vrch. Některé plenky i kalhoty mám po Matějovi.
S tím kojením při menstruaci nevim co je na tom pravdy, ale ani u jednoho jsem si ničeho nevšimla. Akorát když sportujes tak je dobrý trochu odstriknout před kojením, protože to mlicko může byt hořké. Ale záleží na tvém těle a jak moc si mela zátěž atd.Ale to určitě už víš.
Přikládám jedno rychlé foto pro představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.6.14 11:13

Bodlinka 09 moc krasnej drobecek:) ja uz se tesim na malou uz se nam to krati chodim se divat do dětského pokojicku:) uz mam vse nachystane:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.14 11:18

@zorkaV Hormony ty s námi holt mávaj. Co na to říct? Musíš vydržet. :D Já byla na prášky když jsem přišla z porodnice domu, protože jsem vůbec nic nestihala a vůbec nespala a ještě ty problémy s kojením. Ted už je to lepší, ale občas mám stejně chvilky kdy bych se na vše vyprdla, protože nic nestiham. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.14 14:28

@80katrin80 Děkuju.Když jsem čekala třetí dítko, tak jsem se chodila dívat na kočárek, už jsem se taky nemohla dočkat a to sem ještě par dnu přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí