Poradna duly
Jana Čurdová
@papmark Tak to muselo byt hrozny. Mě nechtěli uspavat když jsem byla na operaci s kylou a taky se jim to nějak nepovedlo.Byla jsem spis umrtvena nahoře, ruce a nemohla jsem dýchat a když me začali řezat, tak jsem to taky cítila, ale hned jak viděli moji reakci ze me to bolí a taky se me porad ptali, tak me uspali.To fakt nechápu ze te takhle mordovali.
@marturka Já si to rozdělila na nutné, méně nutné věci a kašlu na to.Ono mi to neuteče a taky to nikdo za me neudělá ne? ![]()
@marturka to je právě to. Obě děti přenášela a jak mi popisovala svojí představu poslíčků, tak jsem se musela smát, protože měla procházku růžovou zahradou. Mamka mi říkala, že když jsem se měla narodit já, tak že byla na kontrole, kde jí doktor říkal, že při zpáteční cestě to mají vzít přes nejbližší porodnici, že je otevřená k porodu a ona by frajerka šla ještě na kafe k babičce, protože jí nic nebolelo. Tak jí táta dovezl do asi 30km vzdálený porodnice kde jí doktor vyšetřil a říkal, aby se šla rovnou osprchovat a půjdou na to a ona ještě blbej dotaz „na co? mě nic není“…
Tak to naštve, když mě ten náš piškot mučí už skoro 14 dní v kuse
ZorkaV tak to verim ja uz zacla zapojovat prochazky, uklid, sex ale je pravda ze jsem 38 zítra ze je mozna ještě cas.
@80katrin80 třeba to brzo být nemusí. Kdybych věděla jak to tomu našemu koblihovi bude trvat, začnu už v 30tt ![]()
Zítra kontrola, tak uvidíme, ale zatím vše rozehnala vana, tak já nevím
Příšerně mě píchá v kříži a ty otoky jsou už celkem luxusní… snad už se nade mnou brouček slituje a půjde ven ![]()
@zorkaV To věřím ze už to musí byt otravné a ted když se udělalo zase vedro, tak je to vůbec nic moc. Držím palečky at to mas vše v pohodě a miminko co nejdřív ukecas. ![]()
@Hanesi My byli včera cely den na zahradě, co doma. Prace mi nikam neutece a Adélka spinka venku spokojeně. Matej tam ma domeček, tak si tam taky může hodit odpoledni spánek.
@marturka A to to ma po celém těle?
@marturka jejda, no a nemuzou to byt potnicky? Z toho horká?
pracím práškem to být také může, ale když nereaguje na jahody, tak by bylo zvladtni, mít tak silnou reakci na práci prášek…
My jsme malou omylem 2× vykoupali v pracím prášku a nic se ji n! estalo a to bylo hned v ten den, kdy jsme přijeli z porodnice
byly ji 4 dny! Přelila jsem si práci prášek do menší nádoby na umyvadlo na ruční prepirani zinky a manžel si to spletl s dětským mýdlem… ![]()
@zorkaV a kdy maš termín? Já myslela že koncem června… proto se ptám na vyvolání…
@Bodlinka 09 jo jo, my jsme taky dost venku, ale dnes se to nedá, je na ní moc horko, vůbec nevím, kdy půjdeme dnes ven
když to pretahneme večer, tak má ten první dlouhý noční spánek v kocarku a doma pak vstává ve 4 ráno…
@Hanesi právě už je týden po. Jsem zvědavá, co mi zítra doktorka řekne. Myslím, že už nepočítala s tím, že přijdu.
@marturka 37+4 s rizikem předčasného porodu..