Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
6.7.14 13:33

@zorkaV no, tak snad ti to už případně vyvolají…u nás v porodnici nechali max týden po TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
6.7.14 13:38

@Hanesi my jsme zalezle ve stínu pod stromem a kluci se s tatou koupou.Na prochazku bych nesla.Jak dlouho ti spi mala přez noc? Áda se ted vysypala, ale jen v obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.7.14 13:46

Ten první spánek je 4-5 hodin, ale má ho někdy v šest někdy v osum večer, když ho má už v kočárku na procházce, tak v postýlce už na tak dlouho nezabere…další intervaly jsou pak po 3 hodinách zhruba do šesti a pak vstává a chce bavit…na kojení tak většinou vstavam dvakrát v jednu a ve čtyři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
6.7.14 14:04

My máme v sedum koupání, naji se a spi tak do deseti, nají se a pak spí do čtyř do rána. Nastesti rano ve ctyri si povidat nechce, to zase usne.Ale je kouzelna kdyz je spokojena jak si povida a smeje se na nas. Přez den kojim po tech třech hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.7.14 14:43

@Bodlinka 09 tak přes den chce co dvě hodiny :roll: a už mi moc nechce spát dopoledne a to je jí teprve 5 týdnů…prostě nemůže zabrat :nevim: dneska od rána napsala všeho všudy tak 2 hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
6.7.14 18:04

@Hanesi My už taky nemáme Šipkovou Růženku. Už tolik nespí a chce na nás vidět a povídat si, tak ji mám kolikrát v kosi na prádlo a na stole v kuchyni. Ona me vidí a slysi, já vykladam nesmysli a jsme spokojeny obě. :) Dneska toho taky moc nenaspala, asi jim je horko.
Dneska jsem si vlezla do bazénu, to byla paráda. Muž udělal oběd na grilu, takže takový trochu odpočinkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.7.14 11:29

@Bodlinka 09 já jsem už objednala vibrační lehátko, tak doufám, že se ji v tom bude líbit :-)
Hele a kolik ti tak za den naspi? Mě když to sectu, tak cca 5 hodin přes den a v noci těch 8-10 hodin, není to málo? Když jsme venku, tak je to lepší ale doma ji to moc nejde :nevim: je vidět, že je unavená, ale usne třeba až za půl hodiny po kojení a za chvíli se vzbudí, že má zase hlad :roll:

neví někdo fígl, jak uspat mimco za 5 minut? :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.7.14 14:05

Tak pokud to nepůjde do pátku samo, bude se to řešit a doslova mám nařízený: procházky a kamarádění s manželem. Řval smíchy, když jsem mu to volala. Prej donese doktorce kytku a doufá, že mi to bude nařizovat i po porodu. Koště jedno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.7.14 14:11

@zorkaV no tak hurá, ledy se pohnuly :mrgreen: a o víkendu už budeš mit prcka na 100% u sebe ;)
Já mám po porodu 5 týdnů, ale tulenicko si teda zatim neumím představit :think:
U nás ti bylo tabu celé těhotenství, pak jednou jsme se přemluvili a hned jsme rodili, n a teď už zase nic…e je to už dlouhý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.7.14 14:15

@marturka taky máme trochu žluté belmo, ale bilirubin byl prý v normě :nevim: já teda nechovam, ale uspavam v postylce, ona je v náručí klidná, když si chce hrát, ale jak začne zyvat, tak ji musím položit a uspat - většinou stačí dat dudina a pustit bílý šum, ale dudin ji vypadává a to j vždy probudí a naštve… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.7.14 14:31

@marturka tobě by se hodilo nositko nebo šátek, jestli je tak chovaci…a ten bílý sum jsi nezkousela? Malou to úžasně uklidní, myslím že by i sama usnula, jen kdyby ten dudin nevypadaval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.7.14 14:40

@Hanesi Kolik naspi přez den nevím, ale je to ted slabší, je ji asi horko a skončilo nám šestinedělí a to jsou ty změny mlika-chuť atd, ty naše hormony a konec cisteni, a děti se občas chtej víc chovat, povídat si. Přez noc mi spi tech šest hodin. Přibírá akorát, takže je to v pohodě.
Uspat mimčo za 5min.?Tak na takový figl jsem ještě nepřišla. :D :D Ale když fakt nemůže usnout, dam si ji do nosítka a za chvilku spi.Pak ji dam do postylky a nevzbudi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.7.14 14:50

@marturka Mala mela taky dlouho žluté bělmo, az ted na te sestinedelni prohlídce neměla, ale ono to je prý normální když ty děti jsou dřív než by si samy řekli.
My by jsme se i třeba mazlili, ale kdykoliv se otocim a chci na taťku sáhnout, tak tam leží Matej. :mrgreen: Chvilku už to bylo lepší ze spal ve svém a ted se už zase vrací jako bumerang, ach jo. Zkusime mu dat jinou postel, jinak už nevím.
Malá má na usínání rada když něco hraje, ticho se ji nelíbí. I když u nás toho ticha moc není. Ale ma třeba rada moře, ptáky, déšť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.7.14 15:06

@Bodlinka 09 takže taky bílý šum :-) já jsem si na dktafin nahrála vysavač a funguje to skvěle a zklidnění, rádio nemáme takže relaxační hudba nepřichází v úvahu… :nevim: neavam ji to nahlas, ale i tak dufam, že se z toho nezblazni :mrgreen: je to dost podobný tomu dešti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.7.14 15:16

@Hanesi Já si to stáhla do tabletu, tak ji to postavim kousek od postylky aby to bylo po tichu, ale aby to vnímala. Ted manžel sekal na zahradě trávu a jak sekačka spustila, tak v tu ránu Áda zabrala.Jak posekal a sekacku vypnul, tak je po spaní. A nejhorší jsou ted ty mouchy, to je des jak po nás lezou. Segra říkala ze si připadá jak mrtvola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí