Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
25.6.14 17:32

@Hanesi 29.6. podle pm, kterou jsem ale sestře špatně nahlásila, takže 5.7. podle průkazky, ale když jemu se tak strašně nechce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.6.14 17:56

@zorkaV to se může ze dne na den změnit :-) ale chápu, že jsi nedockava, taky jsem byla :-D je to neuvěřitelný, že už táhneme 4. týden…co nevidět bude maličká sedět :-D
A nemáš ani poslicky? Vůbec nic? Zkuste sex, u nás to zabralo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.6.14 19:01

@Hanesi poslové asi jsou. všude čtu, že je to bolest jako při ms, ale to mám celý těhu. Když mi doktorka potvrdila, že jsem těhotná, tak jsem šla druhý den ráno do práce a upadla na náledí. od tý doby neschopenka, nohy nahoru a taky menstruační bolesti. Pokaždý, když se malej vytáhl nebo přibral, tak tahle bolest. Teď k tomu akorát přibyly záda a kyčle, občas to teda ve spodku zapíchá, že mě to sestřelí do předklonu.
Piju maliník a červený víno, taky úklid a tahání nákupu, sex jsme taky zkoušeli, ale tím jak se malej neustále hýbe mám prostě blok a nemůžu. Nemůžu se na to soustředit a přijde mi, jakoby na nás malej koukal… a je po náladě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.6.14 19:32

@zorkaV mě poslicci vzbudily ze spaní, jak byli silný… ale mela jsem je jen asi 14 dnů před porodem…
Jinak ten blok to jsem já i manžel měli taky…ono to jde i jinak a až ten „finiš“ správně nasměrovat… :lol: nejde o ten akt, ale o ty spermijky ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.6.14 19:35

@Hanesi no a zrovna dneska ten můj musí usnout u tv na gauči. už jsem ho zkoušela budit, ale marně, a sousedy nemáme :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.6.14 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.6.14 18:15

Dneska ty ms bolesti jsou kvalitní. Zlobí to od rána, tak nějak přerušovaně celej den. I z odpolední siestičky mě to probudilo.
Používáte nějaký mazadlo na bradavky? Mě chtěj asi opadat až na kost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.6.14 19:09

ZorkaV tak to mame stejne ja se vratila z kontroly z Podoli vysetreni kontrola cipku bolelo od te doktorky…zlatej muj doktor a od te doby me boli a tvrdne bricho ted uz me picha i na boku budu cekat co se z toho vyklube musela jsem si lehnout. Zitra jsem 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.6.14 19:23

@80katrin80 taky mě bolí jen pravá půlka pánve, tak si spíš říkám, že jsem se blbě hnula, asi sedací nerv, ale docela pocuc. K tomu to ubrečený počasí… Už aby aspoň svítilo sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.6.14 20:00

@zorkaV @80katrin80 u nás tedy svítí cely den :-) :-) :-)
Mě po každém vnitřním vyšetřením se rozjeli poslicci a vice jsem se otevřela… ono když už je žena tak blízko termínu, tak neopatrné vyšetření může porod i vyvolat…
Holky už jen chvíli a budete mít ty ukricene mrnousky u sebe ;-) zrovna se snažím naší princeznu asi hodinu uspat… Škoda, že nejde chodit neustále s kočárkem po venku, tam spí hned, ale musí se jezdit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.6.14 20:07

Hanesi dneska je to teda extra mam pocit ze me do boku někdo boda nozem:(
no po tom vysetreni by me to nepřekvapilo…jen nechapu jak je mozne ze od mého doktora me to neboli nikdy prijde me ze chlap je proste opatrnejsi.Zase ty doktorky musí vedet ze to takto boli zazila jsem to i při predoperacnich vysetrenich delozniho cipku srovnani chlap zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.6.14 20:11

ZorkaV tebe také prava strana me také ale dnes prvne celou dobu me bolel spise podbřišek a občas tvrdlo bricho tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.6.14 20:22

@80katrin80 no ony ženský maji kratší ruce a aby dosáhly na čípek, tak tam jsou až po loket :roll: dokonce se mi v porodnici stalo, že mě jedna doktorka ani vyšetřit nemohla, prostě tam nedosáhla…moje doktorka nikdy nešla až tak daleko a navíc když jsm ještě chodila k ni, tak jsem čípek ještě měla a byl blíž…čím vice se porod blíží, tím se zkracuje a pak je to vyšetření horší…
Dej si dva, tři dny klidový režim, odpočívej a nich se rozmazlovat ;) po porodu na to nebude čas… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.6.14 20:49

@80katrin80 to je asi různý jak jsou ruzni lide. Já mam doktorku a je úplně suprova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.6.14 20:55

ZorkaV ono je asi také něco jiného mit svoji doktorku a doktorku nekde v nemocnici kam jde clovek párkrát nemyslela jsem ze jsou všechny stejne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí