Poradna duly
Jana Čurdová
@marturka Bejvalí sousedi měli Roberta a říkali mu Robertku a právě ze pubertaci se tomu porad smali, tak mu začali říkat čerte. Máme známého a ten je Robert a jinak se mu neříká.
Holka zase nechtěla aby jsme měli Adélku, chtěla Viktorku.
@Bodlinka 09 s Viktorkama se teď roztrhl pytel. Za poslední rok mám v okolí 2 a tady taky
@zorkaV U nás ani ne, aspoň o nich nevím. A Adélek tady taky moc není. Ale co jsem byla s jednou paní na pokoji, ta čekala holčičku a říkala ze bude taky Adélka.
@Bodlinka 09 no, lepší než nějaký výstřelek. Na posledním UZ se mě Dr. ptala jaké dáme jméno, že přede mnou tam byla slečna, která dá jméno Guliver. Guliver Povejšil. To by pro mě byl naprosto nezapomenutelnej člověk, i když teda spíš ze šoku.
@Bodlinka 09 to já taky a stejně nedám Pocahontas Švarcovou. Ale má to styl ![]()
@Bodlinka 09 a to mi připomíná. Taky jsi měla pichani jakoby na čípku? Bere mě to při chůzi a občas při vstávání.
ZorkaV já mám píchání na čípku hlavne v noci kdy se tam malicka vrti a hlavne toci hlavickou je to jako by me tam někdo bodal pletaci jehlici osklivej pocit.
@zorkaV Jo jo, taky a občas to bylo tak intenzivní při chuzy ze jsem se musela zastavit a dat aspoň nohy křížem, bylo by blby na ulici se chytat rukou v rozkroku, teda aspoň pro me.Pak ty lidi tak divně koukaj. ![]()
Jojo, přesně. Říkala jsem si, že je malej už prostě těžkej, ale jsem prvorodička, takže tam ten brouk v hlavě je furt ![]()
@zorkaV Neboj ten brouk v hlavě je i když rodíš podruhé a potřetí a…
Nikdy to není úplně stejné a pokaždé je nad čím přemýšlet. Ale je fajn když si o tom člověk může pokecat a poptat se a ujistit se ze ta věc trápí mnohem víc maminek.
@Bodlinka 09 to je fakt. Se ségrou si o tom moc nepokecam. Oba porody měla vyvolávany, protože přenášela a posli nezná. Tak je to těžký. Ale jak už se blíží konec měsíce, tak jsem nervózní čím dál víc. Teď jsem dodrhla koupelnu, večer si dám skleničku vína, tak uvidíme co bude s tím našim tří kilovym koblížkem. Koš prádla to jistí ![]()
Ahoj holky, konečně jsem se nějak dala do kupy a jsem schopná napsat. Přidávám Eliščinu fotku
Měla jsem problémy s tlakem, ledvinama a otokama, tak jsem po propuštění z porodnice vyfasovala antibiotika, prášky na vysokej tlak, železo a injekce na ředění krve. K tomu si musím 2 x denně měřit tlak. No a konečně otoky ustoupily a tlak klesl, tak už to snad bude dobrý. Ještě mě čekaj kontrolní krevní testy. Eliška je na štěstí zdravá a hodná a s kojením nemáme problémy. Jen se utahám pokaždé, když s ní vedu Martinku do školky. Myslela jsem, že budu mít po propuštění doma klídek, ale můj citlivej přítel měl o mě takovej strach, že z toho onemocněl a je na neschopence. Takže odpočinek bude, až se vrátí do práce ![]()
No a k tomu nevyvezu po schodech kočárek, jsou moc strmý a po císaři nesmím tahat nic těžkýho, takže přítel mi ho vždycky vyveze a až se vrátí do práce, nevim jak to budu dělat. Asi si pořídím nějakou tašku na mimi, půjdu s ním do sklepa, vyvezu prázdnej kočík a pak do něj hupsnu malou
To bude žůžo.
@Bodlinka 09 Ahojík, jakou máš odsávačku? U první jsem odstříkávala ručně, teď přemýšlím, že si nějakou pořídím, jen bych ráda nějakou šetrnou a né moc drahou. Dvoufázovou?