Poradna duly
Jana Čurdová
@zorkaV mě pánev nebolela, respektive bolela už ve 21tt a pak až při porodu…kontrakce bys ale asi poznala… ![]()
@Hanesi no, to taky doufám
ale ta pánev, kyčle… Prostě masakr, vůbec nevím jak mám sedět, ležet… ![]()
@zorkaV jo jo, asi se ti to tam už chysta
a počkej po porodu, to budeš teprve hledat polohu na sednuti… ![]()
@Hanesi Někdy se pokaka když spí a zatím ji to nevadí, tak ji tak necham az se vyspí, budit ji kvůli tomu nechci. Plínek je tedy potřeba dost, ale Adélka už přibrala tak začínám zase používat jak jednorázový, tak bambusky.
Už jsem jela s dětmi autem, musela jsem nakoupit a je to takový tělocvik. Snad na to přijdu jak na to aby to šlo lépe. Procházky zatím jen s kočárkem a Matějem. Psa zatím neberu, to bych asi nezvládla. On totiž je Matej společenský a s každým si povídá a hraje a ze jsme původně vyšli spolu ho moc nebere.Tak ho porad nahanim. Prostě se nenudim a pohyb mám určitě.
@Hanesi to mi připomíná. Měla jsi nafukovací kruh na sezení?
@zorkaV jo jo, bez něj ani ránu
ale protože jsem tam měla ten hematom, tak i sezení v kruhu byl boj…
ještě teď si u snídaně raději sednu na kruh
ale uz ho budu vyfukovat ![]()
@Bodlinka 09 no tak to máš teda pěkný kolotoč
já mám k mimcu jen psa a i toho nestíhám… ještě že je doma i manžel ![]()
@Hanesi toho se právě taky bojím. A mytí, to bude asi taky sranda. Počítám, že nějaký škody budou. Sice mám širokou pánev, ale jinak úzko až běda. Malej už má 3 kila a to ještě nejsem na konci. Přitom se nepřejídam, ani žádný vitamíny nemám. Nevím čím to je. Manžel prý byl malinký a já taky neměla ani 3 kg
@zorkaV no prostě se mu u tebe líbí
třeba to budeš mít naprosto v pohodě
mytí je náhodou bezva, studená sprcha je na to jako balzám…já po každé toaletě a to i malé jdu do sprchy, namazu dubovou kůrou a dám čistou vlozku… je tovzdy úleva…neboj, to bude v pohodě ![]()
@Hanesi No a to se blíží prázdniny, z toho mám hrůzu už teď jen když vidím datum v kalendáři. Ted je ještě Pája dopoledne ve školce tak je doma trochu klid, ale az budou oba kluci doma, no nevím nevím. A ke všemu pak pojede manžel prez měsíc v kuse bez jediného dne volna, tak to ho nikdy nechci ničím moc zatěžovat, vim jak je každé ty prázdniny utahany a nevyspali. Máme tady pěkně hřiště, akorát dost daleko od nás, tak tam dojedu autem, ale problém je porad to kojení, ze musím Adélku dokrmovat. Mléka mám zatím porad dost, manžel si dělá ze me srandu at si dam inzerát a mužů ho prodávat.
Holky nemáte některá zkušenosti s odsáváním mléka? Mala odemne pije ale vytáhne porad malo, jsem rada ze ji nemusím dokrmovat sunarem, nebo tak něčím, ale zajímalo by me jestli máme šanci ze se to ještě třeba naučí časem tahat vic a já bych nemusela odsavat.?
@Bodlinka 09 klobouk dolů, fakt
já nevím, jak zvládnout tady tu jednu treperendu a ty máš plny dum a ještě máš chlapa v práci…fakt nechapu, jak to zvladas ![]()
Maličká nás teď trošku zlobí, nechce pres den spinkat v postylce, ale rikm si, že ji asi něco trápí, protože 14 denní miminko si přece ještě nemůže vymýšlet ne?
usne v pohodě v kočárku venku, v náručí, na gauči, ale jak ji dam do postylky, tak spustí… myslis, že je to tím, že je postylka tvrdá?
Holky pořad mě hrozně bolí tam dole, al ne stehy, ale spis to, kde byl ten hematom…nevydrzim dlouho stát, začne mě to hrozně tlačit…kdy to přejde??? ![]()
Hanesi to urcite není matraci mají naopak mit tvrdou kvůli zadum.Co ji zkusit nejak posunout v mistnosti tu postýlku slyšela jsem ze i male deti muzou vnimat energii z mista.
@Hanesi Dost mi pomáhá ze jsem si koupila nositko, ne klokanku.Doma mi to dost pomáhá, mám aspoň volné ruce.Me zase nechce spát v postylce přez noc, jinak tam spi normálně, nevím proč. Adélku zlobí ted prdiky.
@marturka hemeroid mě bohužel vylezl taky, ale na to už beru cyklo3forte a mazu masticku pocto-glyvenol, na jizvy dávám dubovou kuru a na modřínu lioton 100000
no, ale je to den ode dne lepší a lepší
už se tesim, až bud moci být cely den venku, zatím potřebují sprchu a odpočinek… moc toho ještě neujdu, ale chodit musím, malá miluje kočárek, ale musí se jezdit ![]()
@Bodlinka 09 a to mimco doma nosis místo uspavani? Nebo, jak ho využíváš?
ty prdiky to je mor, já už dávám před každým kojenim Infacol a hlidam si jídlo, ale stejně i když nic nadymaveho jejím, tak mám větry
fakt nechapu z čeho…asi ze vzduchu… ![]()