Poradna duly
Jana Čurdová
@marturka no my jsme pořád nějak nachlazeni, už týden doma ležím a čekám, kdy se toho zbavím..potřebovala bych dělat tolik věcí
Jinak dobrý. No nemocný chlap doma, to je radost teda ![]()
@marturka jajaj, chlap a bolistka
![]()
My se máme super
dnes jsem byla poslední den v práci, teď dovolena a pak MD ![]()
Jen kdyby to bříško netvrdlo tak často… ![]()
Ahoj holky
dneska jsem byla na kontrole, a vypadá ze budem mít malou dřív :- doktorka mi oznámila ze jsem po týdnů na to ze jsem ležela tak jsem otevřena na 19mm
a říkala mi ze jaké koliv bolesti tak rovnou do porodnice
a ještě mi napsala prášky na utlumení abych se ne otvírala. Tak snad to naše princezna ještě vydrží, neboť ve 29tt mi to přijde hodně brzo. Už jsem to i obrecela bojím se ![]()
Tak dneska jsem si připadala jako cvok. Říkám prckovi zajedem na zmrzku a rovnou si skočim do krámu. Přijedu ke krámu no a nemohla jsem si vzpomenout co jsem to vlastně chtěla. Ale na zmrzku sem nezapomněla. ![]()
@zandýsek Jejda, tak to ti držím palečky ať to ta malá u tebe vydrží co nejdyl.
@zandýsek Jééjda, to mi je líto
tak se opatrujte a ať tam malá ještě pár týdnů vydrží..
@zandýsek neboj, hlavně opravdu jen lež!!! Nic nedelej, ať to ještě alespoň měsíc zvladnete;-)
Známé takto v porodnici zastavili porod ve 30 tt a nakonec rodila 40+1
tak hlavu vzhůru a myslet pozitivně!
Ahoj holky, tak jak se máte? Já jsem včera měla hrozně rozlítáno - chlapa jsem vezla do práce, pak s dětma k zubaři, odpoledene hudebka atd..
@marturka jéje chudáček, tak to si přítel užívá ![]()
@zandýsek teda holka drž se a hlavně se netrap a jen lež…ale je mi divný, že tě třeba neposlala do nemocnice? Přece jen by to tam líp ohlídali ne? A jak se tu už psalo, je klidně možné, že nakonec ještě budeš přenášet, tak se drž ![]()
@Bodlinka 09
tak to je vtipný…od tohodle já mám děti - vždycky připoměň mi čepovat plyn, benzín, stavit se tady a tamhle a holky mi to pak v autě připomínají, protože já teda taky děsně zapomínam ![]()
@celinne Tak klukovi jsou dva roky, tak hlavně ze na tu zmrzku nezapomněl, teda ani já.
Ale co mi vždycky bezpečně najde je auto na parkovišti a může byt velké a ví kam jít. Nevím jak to dělá, já takhle kolikrát i hledám manželovo auto, tak pak vezmu Máťu za ruku a on mě dovede.
To mi jsme byli na návštěvě u mých rodičů a spali jsme tam hlídala sem neteř takže trénink
malému když kopal domlouval můj táta
to kdyby jste viděli docela sranda
a pak jsme jen jedli a jedli a jedli
až jsme z toho usnuli
zachvíli tam jdu na oběd
tak snad se zas tak nepřejím ![]()
Moje kamarádka když se schylovalo takhle brzo k porodu, okamžitě nemocnice, špalky pod postel, tak se ji moc pohodlne nelezelo a ještě ji zasili a naštěstí donosila kluka v pořádku do termínu. Nebo spíše odležele. Taky to nechapu ze ji nechala doma, člověk nikdy neví a v nemocnici by si přeci jen poradili.Ale nebudeme zandyska strašit. Držím palecky a to všem, at miminka vydrží u maminky v bříšku co nejdéle a jsou zdravá.
Holky já jsem z toho zmatená. Bude kde jsem četla, tak maminky posílají do nemocnice. Me nechala doma a napsala mi prášky, prej je to na zpomalení otvírání. Ve čtvrté jdu znova na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne tentokrát. Porad lezim aby se to nebo ne zhoršilo, a jenom se modlim abych malou donosil v pořádku.
@zandýsek Ahoooj, předně doufám, že to dobře dopadne, ale kdyby jsi měla velkej strach, tak si radši zajdi k doktorce dřív, řekni jí, jak se cítíš a nech si vše vysvětlit. Stres ničemu nepomůže. Držím palečky ať malá vydrží v bříšku až do termínu. ![]()
@Zajdule @marturka mužů říct ze po tech praskach UTROGESTAN jsem klidnější a už me ani břicho netaha dolu, ale kdyby se mi něco nezdálo tak hned jedu.