Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
11.4.14 19:30

@marturka no my jsme pořád nějak nachlazeni, už týden doma ležím a čekám, kdy se toho zbavím..potřebovala bych dělat tolik věcí :cert: Jinak dobrý. No nemocný chlap doma, to je radost teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.4.14 19:50

@marturka jajaj, chlap a bolistka :roll: :mrgreen:
My se máme super :palec: dnes jsem byla poslední den v práci, teď dovolena a pak MD :dance:
Jen kdyby to bříško netvrdlo tak často… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.4.14 20:53

Ahoj holky :-) dneska jsem byla na kontrole, a vypadá ze budem mít malou dřív :- doktorka mi oznámila ze jsem po týdnů na to ze jsem ležela tak jsem otevřena na 19mm :-( a říkala mi ze jaké koliv bolesti tak rovnou do porodnice :-( a ještě mi napsala prášky na utlumení abych se ne otvírala. Tak snad to naše princezna ještě vydrží, neboť ve 29tt mi to přijde hodně brzo. Už jsem to i obrecela bojím se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.4.14 21:38

Tak dneska jsem si připadala jako cvok. Říkám prckovi zajedem na zmrzku a rovnou si skočim do krámu. Přijedu ke krámu no a nemohla jsem si vzpomenout co jsem to vlastně chtěla. Ale na zmrzku sem nezapomněla. :D
@zandýsek Jejda, tak to ti držím palečky ať to ta malá u tebe vydrží co nejdyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
11.4.14 22:44

@zandýsek Jééjda, to mi je líto :hug: tak se opatrujte a ať tam malá ještě pár týdnů vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.4.14 23:08

@zandýsek neboj, hlavně opravdu jen lež!!! Nic nedelej, ať to ještě alespoň měsíc zvladnete;-)
Známé takto v porodnici zastavili porod ve 30 tt a nakonec rodila 40+1 :-) tak hlavu vzhůru a myslet pozitivně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.4.14 09:50

Ahoj holky, tak jak se máte? Já jsem včera měla hrozně rozlítáno - chlapa jsem vezla do práce, pak s dětma k zubaři, odpoledene hudebka atd..
@marturka jéje chudáček, tak to si přítel užívá :,(
@zandýsek teda holka drž se a hlavně se netrap a jen lež…ale je mi divný, že tě třeba neposlala do nemocnice? Přece jen by to tam líp ohlídali ne? A jak se tu už psalo, je klidně možné, že nakonec ještě budeš přenášet, tak se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.4.14 10:04

@Bodlinka 09 :lol: :lol: tak to je vtipný…od tohodle já mám děti - vždycky připoměň mi čepovat plyn, benzín, stavit se tady a tamhle a holky mi to pak v autě připomínají, protože já teda taky děsně zapomínam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.4.14 10:14

@celinne Tak klukovi jsou dva roky, tak hlavně ze na tu zmrzku nezapomněl, teda ani já. :) Ale co mi vždycky bezpečně najde je auto na parkovišti a může byt velké a ví kam jít. Nevím jak to dělá, já takhle kolikrát i hledám manželovo auto, tak pak vezmu Máťu za ruku a on mě dovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.4.14 11:30

To mi jsme byli na návštěvě u mých rodičů a spali jsme tam hlídala sem neteř takže trénink :) malému když kopal domlouval můj táta :D to kdyby jste viděli docela sranda :D a pak jsme jen jedli a jedli a jedli :D až jsme z toho usnuli :D zachvíli tam jdu na oběd :D tak snad se zas tak nepřejím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.4.14 15:43

@Bodlinka 09 tak to je šikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.4.14 18:52

Moje kamarádka když se schylovalo takhle brzo k porodu, okamžitě nemocnice, špalky pod postel, tak se ji moc pohodlne nelezelo a ještě ji zasili a naštěstí donosila kluka v pořádku do termínu. Nebo spíše odležele. Taky to nechapu ze ji nechala doma, člověk nikdy neví a v nemocnici by si přeci jen poradili.Ale nebudeme zandyska strašit. Držím palecky a to všem, at miminka vydrží u maminky v bříšku co nejdéle a jsou zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.4.14 10:47

Holky já jsem z toho zmatená. Bude kde jsem četla, tak maminky posílají do nemocnice. Me nechala doma a napsala mi prášky, prej je to na zpomalení otvírání. Ve čtvrté jdu znova na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne tentokrát. Porad lezim aby se to nebo ne zhoršilo, a jenom se modlim abych malou donosil v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.4.14 17:22

@zandýsek Ahoooj, předně doufám, že to dobře dopadne, ale kdyby jsi měla velkej strach, tak si radši zajdi k doktorce dřív, řekni jí, jak se cítíš a nech si vše vysvětlit. Stres ničemu nepomůže. Držím palečky ať malá vydrží v bříšku až do termínu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.14 10:30

@Zajdule @marturka mužů říct ze po tech praskach UTROGESTAN jsem klidnější a už me ani břicho netaha dolu, ale kdyby se mi něco nezdálo tak hned jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí