Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
8.4.14 16:18

Holky děkuji za ruzné rady, asi si přes týden zajdu na sociálku zeptám se hned tam. At pak nelitám naposlední chvíli nebo neco nezadnebala. I tak moc dekuji aspon jsme trošku v obraze. Bude mi 20let a vubec se v takových vecech nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.14 19:14

@marturka je, tak to je super, ze jste OK :-) a ta poloha se ještě může upravit ;-)
Jinak je mi hůř a hůř… špatně se mi dýchá, bolí žebra a usinan asi 2 hodiny… :roll: no a když usnu, tak me vzbudí tlak na močový měchýř :mrgreen: takže asi tak. Jinak nahoře mám už 12 kg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.4.14 19:48

Takže rodičovský příspěvek dostaneš ale daj ti ho na 4roky a to proto ze si nikde nedelala nemuzes si vybrat a porodny ti nejspis nedaj bere se tam prijem domacnosti a nesmi to presahovat osmnact tisic jinak nemas narok na porodny je lepsi si zmenit trvaly pobyt treba i na mesto pokud vasi vice vydelavaji… vim to mam to podone az na to ze jsem student a trvaly pobyt sem si dala k nam na podnajem kde ho nikdo jiny nema takze mam jiste porodne a rodicovaskou kdyby pritel (tvuj) delal tak by se to dalo vzit jakoby na jeho plat kde by sis mohla vybrat zda na tri nebo dva roky takhle budes muset na 4 :)

jinak dnes jsme byli na cukrovce je to teda pěknej hnus :poblion: :poblion: jsme 28+6 a malej vazi 1245g :) takze takovy cvalici nebudem :) cukrovku nemame tak jsme se hned poradne nadlably a s pritelem jsme jeli nakupovat :D konecne neco malému vybral i on takové krásné pyžamko holky ani nevíte jak sem na něj byla vtu chvíli pyšná až mi slzička vlétla do očka :srdce: jinak malej je hlavou dolů a doktorka říkala že už není pravděpodobný že by se přetočil takže na 99% máme jistej přirozenej porod :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.4.14 19:55

@Lucinka0 super :palec: jak výsledky cukru, tak poloha mimca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
8.4.14 19:57

@Lucinka0 Dneska jsem taky byla na kontrole, jsem 28+2 a vážíme 1238g, tak máme skoro stejně :pankac:

Jinak můžu mít na tebe dotaz ohledně toho porodného? :oops: já mám teda taky trvalé napsané u rodičů a kdyby jsem si ho dala sem, kde teď bydlíme jen s přítelem a přítel vydělává cca 17.000Kč, tak bych měla nárok na porodný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.4.14 07:18

Ahoj holky tak včera jsem byla na kontrole. Malá je hlavou dolu a zatím se nikam nechystá, jen prostě trochu zlobí. Doktor říkal když vydrží v bříšku do konce dubna tak je to dobrý, pak bych už mohla jít rodit kdykoliv, ale každý den kdy tam ještě zůstane je k dobru.Ted jsem 32+2.Já nejak nepribiram, mám tři kg nahoře, ale mala roste a přibírá dobře. Když ji donosim do termínu mohla by mit něco malo přez tři kila. Já tomu vážení miminek po me zkusenosti stejně moc nevěřím.
Nevíte někdo jak je to s rodičovskou když jsem ted s klukem a tu prerusim a budu nastupovat ted na materskou s malou, jestli si mužů vybrat zase na ty tři roky? Zaměstnaná jsem pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.14 07:45

Bodlinka 09 ja to mam tak podobne nastupuji z materske na rodicovskou a jsem taky zamestnana na neurcito. takze si myslim ze na materskou narok mame a a muzem si vybrat jak dlouho chceme byt doma. me ceka to nejhorsi zajit do prace a rict ze za chvilku rodim. myslim ze sefa odvezou maji za me jen vypomoc a nepocital s tim. ale vyhodit me v dobe materske nemuze aspon doufam teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.4.14 07:48

Ahoj holky, tak já jdu dneska na velký UTZ tak jsem zvědavá jestli se něco dozvím. Myslím, že má mimčo zase hlavu dole, ale abych se nedivila :lol: a hlavně ať je všechno v pořádku…
Jinak jsem trochu naštvaná, protože zhruba po 20tt jsem se začala zadýchávat, mdloby neskutečná unava atd…já to znám, s holkama jsem to měla taky - vím, že mám málo železa…Tak jsem to tenkrát řekla samozřejmě hned Dr. a ta mi řekla že v 16tt byl krevní obraz ok, takže to může být od srdce…to se nepotvrdilo, přesto mi krev znova nevzala. No a teď v pondělí mi dělali ten kontrolní krevní obraz - už jsem 31+3 no a samozřejmě hned druhý den mi volali, že mám málo železa. Tak si říkám..mohlo mi být těch 10 týdnů líp… :pocitac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.14 07:54

Taky beru zelezo a s tim zadychavanim to znam. ale je fakt ze u prvniho jsem vse snasela hur jako prvorodicka jsem se bala. ale s druhym na to nemam cas. dnes vytahnu z pudy obleceni po malem a zacnu tridit prat a zehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678

@Jani85 Tak já to už oznámit byla, ale taky se mi do toho moc nechtělo. Je to tak měsíc, no moc se netvarili. Vyhodit te nemůžou. Taky maj za mě výpomoc a ta paní teď pořád marodí. Teď někdy bych si měla jít podepsat papíry aby mi vyplatili dovolenou a vůbec se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502

@marturka já teda taky už tak nějak melu z posledního…na jednu stranu mi to hrozně utíká a na druhou stranu si říkám, že tohle nemůžu těch 9 týdnů ještě vydržet.. :lol: sotva se valim, břicho mám jak když 14 dní přenáším…

navíc už mě štvou ty věty: tak kdy to bude? - v červnu - AAž??? nebo narážky na velikost břicha…nemusím to slyšet 5× denně…tuhle jsem si napustila plnou vanu - to já hrozně ráda, protože mě to nadnáší :mrgreen: no a pak jsem si vypustila vodu a myslela jsem že budu muset někoho zavolat aby mi pomohl ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.4.14 07:58

@Jani85 já si myslím, že prostě jsem už starší, tak to jde vše hůř a navíc jsem fakt dost přibrala a to tělo není tolik zvyklé…já mívala stavy naprostý slabosti - třeba jsem ani neunesla žehličku v ruce, když jsem vyšla schody tak mě bolely nohy jak po maratonu..atd..fakt dost nepříjemný, obzvláš´t, když má člověk barák, zahradu další dvě děti… nic jsem nezvládala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.14 07:59

No taky tam po nedeli zajedu. a bojim ;) jo muzu se zeptat jake papiry na proplaceni dovolene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.4.14 08:02

@marturka ajaj tak to holka asi opravdu žárlí…nevím co poradit, ale rozhodně si tím nekaž radost z mimča! Už je přece dospělá a když nemá rozum, tak to je těžký :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.4.14 08:06

Teda az tak ti bylo slabo… no to me nastesti ne jen to zadychavani ale je fakt ze se moc nesetrim a mela bych makam na zahrade i doma manzel bohuzel je ted uplne mimo hru dela bakalarku a uci se na statnice. za min mesic jsem pribrala jen 2kg ale maly je v poradku. co me trapi ze me hrozne boli spodek treba vecer se nemuzu ani pretocit v posteli, ale dokt. rikal ze jsem uzavrena. a nic se dole nedeje…tak nevim proc to me trapi snad nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí