Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
9.4.14 10:22

No právě ze já ted nikam nemůžu, abych mu koupila něco hezkeho.No i když jsem přibrala jen tři kila, tak bříško na třetí měsíc určité nemám. Ale je fakt ze tak do pátého to na me moc lidi nepoznalo.Ted už se to přehlédnout nedá. Proto nechapu jak někdo může utajit těhotenství, zvlášť když čeká dvojčata. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.14 11:25

@marturka no dufám že to ten němec není :D no já mám strejdu po mrtvičce a taky když se nám snaží něco říct nemůže si vzpomenout na urcita slova takpomahame a pakzapominakonec tak zacne vypravet od zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
9.4.14 12:06

@Lucinka0 Jéé to by bylo super, děkuju moc za radu :hug: A s tou teplou vanou teď taky pozor :! já jsem strašně ulítlá na horkou vanu a ráda se v ní rochním, ale na jiné diskusi mě těhulky varovali, že si mám dát pozor, že to může vyvolat předčasný porod, protože to teplo roztahuje porodní cesty (proto pak doporučujou teplou vanu ke konci těhu) a nebo se ti může přehřát mimčo.. Sice tam i některý psali, že to je stejná fáma jako třeba se zvedáním rukou, že to se taky nesmí, že by se mimčo mohlo zamotat do pupeční šňůry :nevim:

@Bodlinka 09 Sice jsem o té zapomětlivosti v těhu neslyšela, ale je fakt, že jsem někdy jak praštěná :zed: tuhle jsem jela na 3 dny k rodičům a přišla tam kamarádka mi ukázat malou co porodila v únoru a ptala se mě jak jsem přijela a já si v tu chvíli nemohla za bohu vzpomenout jak jsem přijela :mrgreen: až pak když odešla, tak jsem si vzpoměla, že jsem vlastně bráchovi vezla auto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.14 12:20

@papmark :D no vzhledem k tomu že mi vanu nemáme a já se utápím v malým rochnítku :D tak se jen sprchuju :D ale pak z toho brouzdaliště vylézat no jéjé kolikrát si říkám že tam zustanu sedět do porodu :D že už se nehnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
9.4.14 12:29

@Lucinka0 No mě se z ní kolikrát taky nechce nebo spíš mě děsí ta představa toho vstávání z ní :D
no holt se musíme smířit s tím, že to teď ty poslední měsíce bude ještě horší a horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.4.14 12:38

Holky mám dilema..Už týden něco na mě leze a jsem jak přejetá a nejde mi se toho zbavit, tak jsem zašla k doktorovi na krevní obraz a jestli mi něco nechybí. Tak železo mám prý dobrý, magnesia málo, takže mám zvýšit a leukocity zvyšené 10,6 a nasadil mi antibiotika :( Ale moc se mi do nich nechce, mám strach, aby se něco mimču nestalo..říkal, že tyhle můžou těhotné, ale nikdy člověk neví. Tak uvažuju, že bych první zkusila léčbu s homeopatiky a když nezabere, tak pak začla antibiotika.Jen nevím, jestli nějak nevadí pro mimi, než něco zabere, že budu mít v těle zvýšené leukocity. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.4.14 13:23

S tou vanou, jsem si vzpomněla když jsem čekala kluka.Byla jsem jak slonice a ke všemu otekla od prstu na noze az nahoru, takže každý pohyb byl fakt problém a bolestivi.No vlezla jsem si do vany a byla to paráda, ale pak jsem nemohla vstát. Mi pripadalo ze jsem se snad roztekla. Ještě ze byl manžel doma.No než se mu povedlo me z te vany dostat.Ted už se tomu smeju ale tenkrát mi do smíchu fakt nebylo.
@Dita.j. Já jsem minulé těhotenství antibiotika brala.Bylo mi fakt zle a z krve a moci mi tenkrát doktor zjistil nějakého streptokoka, už nevím přesně co.Taky jsem byla vyplasena, ale vše bylo dobrý a miminku to neublizilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.4.14 18:02

@Lucinka0 :lol: tak to je vtipny…no u me to moc vtipny neni, ponevac to mám obráceně, ale tak co se dá dělat 8o si hlavně řikám, proč to každý řeší, vždyť to nosim já, vím že ho mám velký, ale jak to můžu ovlivnit? To přece nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.4.14 18:09

Jinak dnes velký UTZ - malý má 1930g a vše je snad jak má, tak jsem moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.14 21:10

@celinne no tak vidíš malej je už skoro váhově na porod jaktak koukám :)

no kolikrát v tom brouzdališti je to paráda :D ale prý se nejvíce přibírá poslední měsíc z toho mám strach protože to se pak už nezvednu ani s postele :D už ted mejvám problém ale když malý zaboxuje do močáku tak sem z tý postele tak rychle že ani nevím jak :D když sem své mámě povídala že se třeba třikrát za noc budím s tím že malej do mě kope tak máma i sestra mi povídali že to neznaj ale poslední měsíc že se vůbec nevyspím :D tak se mám na co těšit :D a prý jaká je těhotenství nádhera :D sotva si člověk zvykne že nezvrací :D tak ho bolej záda otejká jak slon a je rád že je rád :D sedět dlouho nemůže ležet se stejně taky nedá a chodit to je sice krása ale pak ty oteklé nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.4.14 08:01

@Lucinka0 jj je to už chlapík, doufám, že nebude mít 5 kilo, ale v těch papírech je, že vše odpovídá, tak snad ne :lol:

ano nádhera to je :mrgreen: já taky pořád hekám a je mi blbě a oblečení mi nějak nesedí atd… a pak se ten prcek ve mě párkrát převalí a bulim jak mě to dojme :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.4.14 09:31

@celinne takkdyby měl pět kilo :D tak by tě asi roztrhl :D
@marturka přesně jak říkáš buď je ti zle nebo poloha ve který jsem nevyhovuje mladému pánovi :D a ten to dává dost najevo :D a když je náhodou klid tak se nechce spát mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.4.14 10:10

@marturka já sednu ráno k počítači čtu si co jste napsali pak poklidím :D to mi zabere hodinu a pak cucim doblba :D v televizi nic nedavaj kdyz je pekne jdu se psééékama jinak kdyz je pritel doma takto mam zatrhly (mame pittbuli) vyperu vyzehlim a cekam nez se mi muz vrati prace uvarinomam vetsinou s predesleho dne do toho se cpu a cpu :D takze nic moc zabava :D kdyz sem prala malemu veci z toho jsem mela radost pak si z pritelem popovidame v pondělí nám přišel kočárek :D a ted uz cekame jen na postylku kocarek je u nasich :D mama je poverciva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.4.14 11:39

Holky tak to já jsem naprosto vypnutá, mám pocit že nic nezvládám…vždycky mi ten den tak uteče a když třeba se zmůžu a něco udělám - třeba v úterý jsem osázela truhlíky muškátama, odpoledne vozila děti po hudebkách, tak potom mi bylo vyloženě zle, že jsem musela pouze ležet…no samozřejmě doma neskutečný binčus a ten už nezvládnu uklidit…
jinak manžel sehnal postýlku i kočárek a já mám na všechno nějak dost času…na mimčo mám jen tašky kdo mi co dal, koupila jsem pár dupaček a prostěradlo do postýlky a tím to končí :lol: vypráno nemám a pořád se chystám dokoupit plíny, rychlozavinovačku, kosmetiku a ty různý sarapatičky jako lahvičky atd…jenže pak si řikám, že nevím zda to užiju - holky jsem měla obě v únoru, ale teď bude léto a tak nějak nevím, co budu potřebovat :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.4.14 11:52

No jednorázovky taky ještě koupený nemám :D jediný co mám jakoby za kosmetiku pokud se to tak dá nazvat takvlhčený ubrousky :D a olejíček kterym se mimochodem mazu ja :D pac mame tvrdou vodu a nejak me to po koupani vsechno svedi :D lahvicku pro malyho mame jen jednu :D chci koupit jeste jednu mensi kdyby nahodou nekdo hlidal at mam kam odstrikat :D mamteda teplomer a krem na opruzeniny bepanthen maji ho zase v akci v lekarne dr. max 269,– myslim za tu velkou tubu :) asi bych mela koupit jeste jedno prosteradlo kdyz s postylkou prijde jen jedno :D ale nejak me to litani po obchodech nebavi :) jo holky maji v prodejne kik v akci latkovy plinky ja je chtela na odkrknuti maji sice jan na vyber bila a zluta nebo bila zelena ale je to 75×75 jsou tam dva kusy a ymslim ze to stoji kolem 70kc :) a krasny dupacky tam maji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí