Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
15.4.14 21:38

@papmark To s tebou souhlasím… :(

@Hanesi Taky jsme minulý týden koupili skříňky, jednu pro 5ti letou dcerku a druhou pro malou v bříšku :-) A dneska nám přivezli nový gauč, páč na tom starým se už nedalo sedět a představa, že bych se z něj měla zvednout s mimi po kojení mě mučila dost dlouho :) Do porodnice mám zatím jenom noční košili, kojící podprsenky a dlouhý seznam… Chystám se na nákupy teprve až půjdu na mateřskou, tak v půlce května. Snad to pak stihnu.
Teď má malá spálovou angínu, tak doufám, že to nechytíme. Prý se v 36 týdnu dělají testy na streptokoka, což je vlastně to samý a když to vyjde pozitivně, nasadí se v době porodu antibiotika. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.4.14 21:44

@Zajdule aha, tak to si davas docela na čas :mrgreen: já mám porad strach, ze se mala rozhodne jít ven dříve a tak mám paniku, abych byla sbalena… :mrgreen:
Hele a peres už teď, nebo a těsně prd porodem, aby se n to neprasilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.4.14 21:51

@Hanesi Já mám spoustu věciček po první dceři u babiček, tak se modlím, aby mi to dali už vypraný a vyžehlený :-) Pár věciček mám i doma a ty se chystám vyprat co nejdřív, ať to mám nachystaný. Ale nejdřív musím koupit Lovelu, jinak to nemá smysl. Termín mám až na konci června, tak je ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.4.14 22:03

@Zajdule Ten test na toho streptokoka se dělá už od 35 tt a když ho mas pozitivní, tak ti těsně před porodem daj kapacku s antibiotiky.
@Hanesi Já asi pripravim věci a tašku na začátku května, termín mám druhýho, tak aby me mala neprekvapila driv a nepripravenou. Dneska jsme koupili jedny plenky do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.4.14 22:35

@Bodlinka 09 fakt, jen měsíc před? :roll: no vy zkušenější matky už víte :mrgreen: to me to asi nedá a sbalim to do cca 14 dnů, jak se znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.4.14 22:52

@Hanesi Tak já vim ze kdyby něco tak se mužů na manžela 100% spolehnout. A az vyperu a vyzehlim tak to vyskladam do skříně do pytle, aby se na to neprasilo a bylo to vonave a když budu tak týden před termínem ještě celá tak to vyskladam z pytle do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.14 11:05

Tak já v tašce do porodnice :D mám zatím jen papuče :D a to ještě s cenovkou :D vcera jsem se vytocila :D pac mi pritelova maminka s usmevem oznamila ze postylku jeste ani neobjednala :D no a ze az se ji nejaka bude libit maji na to 30 dnu tak sem tak trosku ve stresu aby nebyl driv malej nez postylka :) mela sem ji stochuti rict ze si ji koupi sama ale to bych to doma odnesla hned by priteli volala do prace tak jen kejvam hlavou :D jinak jak se znam :D tak balit tasku budu v den porodu :D vim co tam mam dat ale zase si rikam jeste je brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.14 13:48

Tak kočárek nám zůstal po Matějovi, tak ho včera manžel rozebral a vše co šlo se dalo vyprat, az to uschne tak ho dáme na půdu. Postylku a pokoj da dohromady az budu v porodnici.My postylku budeme potřebovat, protože s námi v posteli spi Matej. Už spal ve své posteli a ted prostě nebude a ani odnaset ho nemá cenu, on se po pul hodině bez nás vzbudí, nevím proč. Slyšela jsem nazor ze mu mám dat na zadek a vyhodit ho, ale tohle nepraktikuji.Pry je rozmazleny a porouci on nam.Holt mu to bude asi chvilku trvat :nevim: a nebo az bude mala brecet tak uteče ještě rad do svého. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.4.14 15:28

Tak my pro kočárek jedeme za týden ;-) pokojicek je nachystane, včera jsme koupili poslední skříň, ale ze začátku půjde postylka stejně do ložnice, strachem bych nedýchala asi.. do postele bych se take bala ji dat, ze ji zalehnu :roll:
Dnes jsem roztridila vyprane oblečení do 68 a nad, ale žehlit ty male budu az těsně před. Ted jsou jen zakryté plenou a prát je již nebudu, nebo myslíte, ze bych měla? :think:

Jinak vybavicka je komplet, už mám snad vše, jen sbalit tu tasku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.14 16:46

Já bych to už neprala.My co jsme koupili ted tak to už jsem taky vyprala, vyzehlila a dala do pytle. Ostatní az v tom květnu. Budu mit taky postylku v loznici, takže na pokojik je zatím cas.Ale ložnice se bude muset trochu přizpůsobit. Včera jsem premyslela co ještě dokoupit, než budu balit tašku a manžel se me ptal jestli se jako už někam chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 17:15

Zdravím holky :).. tak jsem dneska zjistila že nakonec budeme tak červnovky :).. Doktoři se spletli skoro o měsíc a termín mám na 6.6. :) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.14 17:21

@Hanickaaa213 Ahoj.O měsíc? Ty jo, tak to se mi nestalo ani jednou. A kdy si mela termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 18:02

Na začátek července :)… 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.4.14 18:27

@Hanickaaa213 ty jo, tak to jsi skoro prosvihla nástup na MD :mrgreen:
Hele a jak j to možné? To jim neprisl divný, ze jste o tolik větší??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 18:31

No praveze jsem mela posledni ultrazvuk v unoru a pak me doktorka nerikala ze mam jit znovu az ted no a to zjistili ze malicka uz ma skoro 2kg tak mi zmenili termin :D… Bohuzel na materskou nejdu, jsem mlada budouci maminka, nastesti jsem si stihla udelat skolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí