Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sharunka03 tak třeba čokolády nacpané palmovým olejem mi vůbec nevadí - viz. má oblíbená Nutella
.
Mně se zdá, že ty ceny už lezou dolů. Pořád to není žádná sláva, ale věšet se kvůli tomu nebudu.
Do Polska máme daleko a do Německa ještě dál. Tak to holt jisti naše Jednota a sem tam Albert, když mají rozumné akce. My máme naštěstí zeleninu i brambory vlastní a maso od chovatelů, tak se to dá zvládnout. Snad bude brzo lip no.
@Bytsamsebou píše:
@sharunka03 tak třeba čokolády nacpané palmovým olejem mi vůbec nevadí - viz. má oblíbená Nutella.
Promiň, to má ale do čokolády hodně daleko, to je kakaová pochoutka narvaná cukry a tuky, fakt „mňamka“ to si radši koupím menší množství ale kvalitní čokolády a to je prostě ono. Někdo si koupí velkou gramáž čehosi a za super cenu, někdo kvalitu 100g, ale holt za stejnou cenu, někdy za víc.
No ja nevim, je fakt ze nektere ceny byli nastrelene do nebes, tak proste mimo akci jsem tyhle vyrobky nekupovala, pokud to nebylo nutny. Rekla bych ze zadne drasticke opatreni u nas neprobiha, ale snazim se trosku vice zbytecne nevyhazovat potraviny co koupim.
@sharunka03 píše:
Promiň, to má ale do čokolády hodně daleko, to je kakaová pochoutka narvaná cukry a tuky, fakt „mňamka“ to si radši koupím menší množství ale kvalitní čokolády a to je prostě ono. Někdo si koupí velkou gramáž čehosi a za super cenu, někdo kvalitu 100g, ale holt za stejnou cenu, někdy za víc.
Já si kupuji kvalitní čokolády i Nutellu. Je mi to jedno ![]()
@Bytsamsebou píše:
Já si kupuji kvalitní čokolády i Nutellu. Je mi to jedno
Ok, v pohodě, já spíš reagovala na to, že píšeš čokoláda Nutela, ale jinak dobře, beru. Dobrou chuť.
@EMicina píše:
Ahoj, dotaz ze zvědavosti. Jak funguje v práci potravinová banka? Komu vybrané potraviny? Pro někoho z kolegů v nouzi? Nebo di celostátní potravinové banky? Nebo jinak?
Dělám na OSPOD, máme vlastní menší potravinovou banku pro rodiny našich klientů.
@akavi píše:
Dělám na OSPOD, máme vlastní menší potravinovou banku pro rodiny našich klientů.
Tak toto slyším poprvé. Palec nahoru.
@EMicina píše:
Tak toto slyším poprvé. Palec nahoru.
My jsme to zavedli z nouze. Máme tu trochu méně funkční domluvu s ÚP a když nám přijde klient, že nemají co dát dětem k jídlu, protože se jim zpozdily dávky, tak jim něco málo dáme, když potřebují něco speciálního, domluvíme jim to s charitou.
@Acinore píše:
To teda. My máme ve sklepě jen pytel brambor
Ja nemám ani sklep
![]()