Češi začali šetřit na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10890
27.4.23 18:56

@sharunka03 tak třeba čokolády nacpané palmovým olejem mi vůbec nevadí - viz. má oblíbená Nutella ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
27.4.23 19:52

Mně se zdá, že ty ceny už lezou dolů. Pořád to není žádná sláva, ale věšet se kvůli tomu nebudu. :nevim: Do Polska máme daleko a do Německa ještě dál. Tak to holt jisti naše Jednota a sem tam Albert, když mají rozumné akce. My máme naštěstí zeleninu i brambory vlastní a maso od chovatelů, tak se to dá zvládnout. Snad bude brzo lip no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22915
27.4.23 20:36
@Bytsamsebou píše:
@sharunka03 tak třeba čokolády nacpané palmovým olejem mi vůbec nevadí - viz. má oblíbená Nutella ;).

Promiň, to má ale do čokolády hodně daleko, to je kakaová pochoutka narvaná cukry a tuky, fakt „mňamka“ to si radši koupím menší množství ale kvalitní čokolády a to je prostě ono. Někdo si koupí velkou gramáž čehosi a za super cenu, někdo kvalitu 100g, ale holt za stejnou cenu, někdy za víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.4.23 20:39

No ja nevim, je fakt ze nektere ceny byli nastrelene do nebes, tak proste mimo akci jsem tyhle vyrobky nekupovala, pokud to nebylo nutny. Rekla bych ze zadne drasticke opatreni u nas neprobiha, ale snazim se trosku vice zbytecne nevyhazovat potraviny co koupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
27.4.23 21:11
@sharunka03 píše:
Promiň, to má ale do čokolády hodně daleko, to je kakaová pochoutka narvaná cukry a tuky, fakt „mňamka“ to si radši koupím menší množství ale kvalitní čokolády a to je prostě ono. Někdo si koupí velkou gramáž čehosi a za super cenu, někdo kvalitu 100g, ale holt za stejnou cenu, někdy za víc.

Já si kupuji kvalitní čokolády i Nutellu. Je mi to jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22915
27.4.23 23:01
@Bytsamsebou píše:
Já si kupuji kvalitní čokolády i Nutellu. Je mi to jedno :nevim:

Ok, v pohodě, já spíš reagovala na to, že píšeš čokoláda Nutela, ale jinak dobře, beru. Dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
28.4.23 08:57
@EMicina píše:
Ahoj, dotaz ze zvědavosti. Jak funguje v práci potravinová banka? Komu vybrané potraviny? Pro někoho z kolegů v nouzi? Nebo di celostátní potravinové banky? Nebo jinak?

Dělám na OSPOD, máme vlastní menší potravinovou banku pro rodiny našich klientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22503
28.4.23 09:31
@akavi píše:
Dělám na OSPOD, máme vlastní menší potravinovou banku pro rodiny našich klientů.

Tak toto slyším poprvé. Palec nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
28.4.23 10:55
@EMicina píše:
Tak toto slyším poprvé. Palec nahoru.

My jsme to zavedli z nouze. Máme tu trochu méně funkční domluvu s ÚP a když nám přijde klient, že nemají co dát dětem k jídlu, protože se jim zpozdily dávky, tak jim něco málo dáme, když potřebují něco speciálního, domluvíme jim to s charitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27920
4.5.23 18:43
@Acinore píše:
To teda. My máme ve sklepě jen pytel brambor :lol:

Ja nemám ani sklep :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek