Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bamba Za každým úspěchem se skrývá talent.Ten se pak musí spojit s těžkou pílí, odříkáním a při stěstí se človek stane člověk úspěšný a slavný. Je na každém z nás, jak se k takovému slavnému a úspěšnému postavíme. Pro mne jsou motivací a důvodem k zamyšlení. Jak to dokázali a jaký příklad si z toho vezmu do svého života-inspirace.
@radúna píše:
Máme tady pana Wericha?
myslím, že ano! A pokud tu není pan Rudolf Hrušínský, tak sem patří také. A Juraj Herz rovněž.
@Burj Chalifa, a co prvorepublikoví herci? Počítá se někdo?
Já bych navrhovala Hugo Haase.
@radúna píše:
@Burj Chalifa, a co prvorepublikoví herci? Počítá se někdo?Já bych navrhovala Hugo Haase.
Určitě, protože téma zní Jsou věci a lidé, na které můžeme být právem hrdi.
@bamba píše:
Diskuze se jmenuje Česká hrdost,takže každý si to vysvětluje po svém. Tady nejde o to, co dokázal jednotlivec, ale češi jako celek.To,jak se reprezentujem venku a pokud jen trochu čteš, není na co být jako čech hrdý. Celý svět se nám směje a proč, to většina lidí ví.
Pokud si to někdo zůží na pát jednotlivců, je to jeho věc, stejně tak jako moje, že holt nesedám na zadek kvůli modelkám.
Pokud jsem tě pohoršila, není to můj problém. Klidně si googluj, abys našla někoho, kdo se proslavil ve světě a buď na něj hrdá. Apropó, cos dokázala ty?Příspěvek upraven 09.12.14 v 20:30
Prosím Tě, můžeš sem hodit link na nějaký důkaz, že se nám celý svět směje? Já si spíš myslím, že nás ve světě nikdo neřeší. A naopak, co já vím, sklidili jsme celosvětově respekt za to, že jsme dokázali v míru a bez krveprolití rozdělit stát na dva, na rozdíl třeba od jihu Evropy..Jasně, občas se u nás stane něco skandálního, a máme z toho ostudu, ale to se děje i v jiných zemích, včetně těch s vyspělejší demokracií.
@Burj Chalifa píše:
A když jsme u věcí - tak české pivo, české sklo.
@Peprminta píše:
Prosím Tě, můžeš sem hodit link na nějaký důkaz, že se nám celý svět směje? Já si spíš myslím, že nás ve světě nikdo neřeší. A naopak, co já vím, sklidili jsme celosvětově respekt za to, že jsme dokázali v míru a bez krveprolití rozdělit stát na dva, na rozdíl třeba od jihu Evropy..Jasně, občas se u nás stane něco skandálního, a máme z toho ostudu, ale to se děje i v jiných zemích, včetně těch s vyspělejší demokracií.
Ano, prosím link, který bude v cizím jazyce, což bude pro dotyčnou vyhledat jistě hračka a který obsáhne globalitu názoru na naši zem.
Byla tu už Martina Navrátilová, Ivan Lendl, Jan Kodeš, Věra Čáslavská?