Česká pošta - odpovídají z info mailu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
12.6.18 13:12
@vertunka píše:
Tyjo a ja mam opacnou zkusenost. Zrovna dneska mi prisel balik. Vcera jsem objednala a dneska mi ho postak privezl. A dokonce si i pamatuje, ze nema zvonit, ale klepat na okno kvuli detem.
to je o lidech. Já svoje poštovní doručovatelky taky miluju. Nejenže přivezou všechno, ale ví kam mi dát balík, když nejsem doma, když vidí v chodbě kočárek tak nezvoní… prostě super. :palec:
  • Citovat
  • Upravit
2732
12.6.18 13:48
@vertunka píše:
Tyjo a ja mam opacnou zkusenost. Zrovna dneska mi prisel balik. Vcera jsem objednala a dneska mi ho postak privezl. A dokonce si i pamatuje, ze nema zvonit, ale klepat na okno kvuli detem.

Taky tu máme super doručovatele, jak pošťačku na dopisy a malé balíčky, tak balíkáře. Zvlášť odpolední balíkář je super, za toho jsem moc ráda a doručení balíků si automaticky měním na odpolední rozvoz. Pozná naše auto, takže na sebe máváme, když se někde potkáme. Navíc podle auta většinou správně pozná, jestli jsme doma nebo ne… podle toho zvoní, nebo volá na mobil. Před 3 roky mi balíček vezl nadvakrát, protože jsem poprvé doma nebyla, tak to později odpoledne zkusil znovu a balíček předal. Za to jsem na něj poslala pochvalu a on mi ještě o 14 dní později děkoval :dance: jindy jsem zrovna vyzvedávala syna ze školky, tak jsme se po telefonu domluvili, že na mě počká u Hornbachu :pankac: kdyby takových zaměstnanců bylo víc, to by byla paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
12.6.18 14:05

U nás je to takové zvláštní a z toho, co mám vysledováno, nejlépe fungují brigádníci. Stálý pošťák nedonese ani dopis o hmotnosti nula nula prd, i když jsem doma, je ve schránce výzva. Budiž, pošta, kam ukládají dopisy je kousek, stejně chodím kolem, to přežiju. Teď asi měsíc chodí brigádnice a ta nosí vše, co je doporučený dopis, tzn. i malé balíčky. To samé s balíky - domů mi balíky došly jen před Vánoci, kdy je rozváželi brigádníci. přes rok, kdy vozí stálí zaměstnanci, nedojde nikdy nic tak, jak má. Aspoň ne mě. A byli dokonce schopní i tvrdit (jiný doručovatel, než ten, co jezdí k nám domů), že doručování nebylo úspěšné u nás v práci, kde poštu přebírá recepce, která tam je nonstop od rána do večera a i já jsem v tu dobu byla v práci a na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
12.6.18 17:44
@Hoa Mai píše:
@Ivulita @radkka už jsem objednala opětovné doručení, díky. Když jsem to zkoušela poprvé, házelo mi to tam chyby, při pokusu o doručení na jinou adresu taky a vybrat šly pouze varianty s příplatkem (že by náhoda?).
Jinak partnera bych na tu pošt neposlala ani omylem, jednak tam absolutně není kde parkovat, takže by akorát riskoval pokutu a jednak si má pošta plnit to, za co dostala zaplaceno. Když to neumí realizovat, nemá to nabízet.

dcera si takhle objednala doručení na odpoledne. V tom potvrzovacím mailu byly jiné časy v české a jiné v anglické verzi. A nakonec to dovezli dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová