Česká pošta si dává na čas

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5724
22.12.14 11:16

Česká pošta si dává na čas

Ahoj všem.

Tak dnes je to přesně týden, co jsem podala 2 balíky na poště (s hračkama po mých dětech) pro dvě maminky, a zítra další 2 balíky, taky týden. Byla jsem upozorněna, že pošta toho má moc, a tyhle „obyč“ levné balíky bude doručovat déle, než je obvyklé.. Přednost mají balíky s vyšším poštovným. :roll: Když jsem se dnes koukla na sledování zásilek online, s hrůzou jsem zjistila, že 3 z nich leží pořád u nás na poště. Čtvrtý je přepravován na dodací poštu. To jsem tedy nečekala. Jestli ty hračky nedojdou maminkám pro jejich děti včas, budu zklamaná. :?
A další věc, ve čtvrtek jsem posílala 5 obyčejných dopisů se známkou. Doposud dorazil jen jeden. Taky to u Vás České poště tak zatraceně trvá?

Nejde o mně, já mám všechny dárky nakoupené včas. Ale mrzí mě to, že letím hned na poštu, a tam to pak týden leží. :?

Hezké svátky všem, (balíkům a včas doručeným dárkům zdar). :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1483
22.12.14 11:22

Tak mi se ještě nestalo, aby balíček nebyl doručen do druhého dne (a nezáleželo teda na velikosti a ocenění balíku). Před Vánoci pak dva dny. Je to nějaká malá pošta nebo velké město? Já jsem z města a vždycky pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.12.14 11:24
@missmiri píše:
Tak mi se ještě nestalo, aby balíček nebyl doručen do druhého dne (a nezáleželo teda na velikosti a ocenění balíku). Před Vánoci pak dva dny. Je to nějaká malá pošta nebo velké město? Já jsem z města a vždycky pohoda.

Praha 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
22.12.14 11:24

Dcera čeká balíček a právě zjistila, že prý nám ho doručovali v sobotu a adresát nezastižen. Zajímavé, že jsme byli celý den doma, zvonek funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 11:25

Ahoj taky cekam od 11.12balicek pres bazarek.dnes pujde pani reklamovat. jeste ze to je jen takovej doplnujici darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.12.14 11:25

Oni toho fakt mají hodně, já volím přepravu PPL před Vánoci to mi vždy dojde včas. Ale chápu, že jako soukromník můžeš zaslat jen přes poštu. Hele nemusíš být zklamaná, maminky si to měli objednat dřív prostě. Jinak taková perlička na Českou poštu, objednávala jsem z pošty manželovi známky s Járou Cimrmanem, naštěstí s měsíčním předstihem, protože poště trvalo přesně měsíc než mi svůj vlastní produkt doručila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.12.14 11:26
@vokishka píše:
Dcera čeká balíček a právě zjistila, že prý nám ho doručovali v sobotu a adresát nezastižen. Zajímavé, že jsme byli celý den doma, zvonek funguje.

Běžná praktika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

To je divný :think: Já teda objednávám hodně a s poštou nemám problém. Většinou druhý den je balíček doma, přinejhorším za dva dny. Jako mají toho teď víc, ale já pozoruju zpoždění tak o ten jeden den oproti normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@Cosmos píše:
Ahoj všem.

Tak dnes je to přesně týden, co jsem podala 2 balíky na poště (s hračkama po mých dětech) pro dvě maminky, a zítra další 2 balíky, taky týden. Byla jsem upozorněna, že pošta toho má moc, a tyhle „obyč“ levné balíky bude doručovat déle, než je obvyklé.. Přednost mají balíky s vyšším poštovným. :roll: Když jsem se dnes koukla na sledování zásilek online, s hrůzou jsem zjistila, že 3 z nich leží pořád u nás na poště. Čtvrtý je přepravován na dodací poštu. To jsem tedy nečekala. Jestli ty hračky nedojdou maminkám pro jejich děti včas, budu zklamaná. :?
A další věc, ve čtvrtek jsem posílala 5 obyčejných dopisů se známkou. Doposud dorazil jen jeden. Taky to u Vás České poště tak zatraceně trvá?

Nejde o mně, já mám všechny dárky nakoupené včas. Ale mrzí mě to, že letím hned na poštu, a tam to pak týden leží. :?

Hezké svátky všem, (balíkům a včas doručeným dárkům zdar). :kytka: :mavam:

Přesně tak. Velmi aktuální téma pro mě. Trvá to pokaždé strašně a přístup divný.

• Citovat
  • Upravit
3743

Podobných diskusí je zde více.
Co se týče pohledů a dopisů, ze zkušeností chodí většinou dva dny, spíše z větších měst jeden den, což dnes je teprve druhý pracovní den a v mnoha městech ještě pošta roznesená není.

A balíky, mohou, ale nemusí ležet na podací poště, nestíhají skenovat ani obchodní balíky, natož tyto.

Tyhle dodávací problémy jsou každý rok, pamatuji je více než 10 let, co chodíme pravidelně na poštu, pravidelně se o nich píše v novinách, mluví v TV apod. Pošta stejně jako každý rok třeba u nás rozváží balíky i v sobotu a v neděli od rána až do devíti večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.12.14 11:27

Cekam na balík podaný v patek v Brne…od soboty je v depu a nehýbe se. Je to balík do ruky který by mel byt doručen druhý den.ale porad tam pisou příprava balíku k doručení depo. telefon maji porad obsazeny takže se nemůžu ani zeptat jestli jej budou doručovat dnes nebo kdy. zítra ma nase pošta poslední den otevřeno :,(
Taky Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
22.12.14 11:30

Maminky já už jsem taky poučená a nic neposílám tři týdny před vánoci. Buď ještě koncem listopadu, nebo už pak až v lednu. Pevné nervy přeji všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
22.12.14 11:32

Já si připlatila a balíky byly doručeny všechny a bez problémů. Těch pár korun navíc mě nezabilo a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.12.14 11:33

U nás taky chudák pošťák jezdí i v neděli. Je mi ho líto :( Slíbila jsem mu, že budu objednávat zas až po Novém roce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
22.12.14 11:34

Ja zase u baliku na internetu vidim, ze pry uz ho dorucili a ja nic nemam. Achjo, to jsem zvedava, jestli se nekde najde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák