Česká pošta si dává na čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21909
22.12.14 12:09

Ja teda koukam na ty rozdily. U nas dobry, minuly tyden jsem jeste neco objednavala, vse doslo za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
22.12.14 12:11

Přidávám se s dnešní zkušeností. Čekám balík najednou zvonek tak jdu k telefonu a pošťačka mi oznámí, že to nepobrala tak, že to mám na poště ať si to vyzvednu. Na to jsem jí řekla jestli si ze mě dělá srandu tak řekla, že se to pokusí vzít zítra, ale že mi nic neslibuje. Takže já si zaplatím poštovné 119 Kč proto abych si pro to jela na poštu, protože pošta je neschopná zajistit si před Vánoci dost lidí. Přitom na sledování zásilek je doručování zásilky. Tak vidím jak půjdu na poštu a na poště to nebudou moct najít. Samozřejmě to na poště nikdo nezvedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.12.14 12:19
@rokris píše:
Naprostý souhlas. Ale ceny budou opět zvyšovat.

Do tý doby dokud to lidi budou platit, tak tady tyhle břídilové budou a dál budou přemlouvat starý lidi k zavedení účtu a všemožně je obelhávat jen aby byl kšeft. Pro mě to je stejná lůza jako Český dráhy, jejich arogance a neprofesionalita je do nebe volající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.12.14 12:21
@elinka90 píše:
Přidávám se s dnešní zkušeností. Čekám balík najednou zvonek tak jdu k telefonu a pošťačka mi oznámí, že to nepobrala tak, že to mám na poště ať si to vyzvednu. Na to jsem jí řekla jestli si ze mě dělá srandu tak řekla, že se to pokusí vzít zítra, ale že mi nic neslibuje. Takže já si zaplatím poštovné 119 Kč proto abych si pro to jela na poštu, protože pošta je neschopná zajistit si před Vánoci dost lidí. Přitom na sledování zásilek je doručování zásilky. Tak vidím jak půjdu na poštu a na poště to nebudou moct najít. Samozřejmě to na poště nikdo nezvedá.

Nejhorší je, že s tím nic neuděláš, ty nahoře to moc dobře vědí jak to nefunguje a je jim to jedno. Prostě dokud lidi jejich služby budou využívat, tak se jim nadále budu smát do ksichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.14 12:23

Už se mi tedy něco podobného stalo, je to asi 2 roky zpět.
Ovšem minulý týden jsem byla mile překvapená, malej měl ve školce posezení, a zjistila jsem, že je mu malá košile.
Tak jsem mu v pondělí objednala košili, v úterý to paní poslala rekomandem, a ve středu dorazila. Posezení bylo ve čtvrtek.
Jinak jsem se v sobotu na poslední chvíli rozhodla pro nové kozačky, v neděli připraveno k expedici, no, uvidíme, jestli to stihnou, ale na tom mi zas tak nezáleží :think:
Ale vím, co je to za peklo, když někdo čeká na balíček.
A nyní si vzpomínám, je to trochu něco jiného, malému jsem na focení objednala pěknou firlovou bekovku, paní povídala, že do 14ti dnů dorazí, měla jsem na focení měsíc, tak si říkám paráda, to se stíhá, a bekovka nic, ani vidu ani slechu…pak volala fotografka, posunula temín, říkám OK, tak to aspoň čepice dorazí, a ono pořád nic…
No milá bekovečka dorazila asi za 2 měsíce, focení se nestihlo, a paní jsem tedy napsala, ať si příště ujasní termíny :roll: než něco slíbí :roll: Šla tedy až z Anglie, ale i tak, na začátku mi tvrdila, že do 14ti dnů dorazí, a asi musela vědět jak to chodí když takto prodávala na výdělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
22.12.14 12:30

Tak já si objenala hrací deku z jednoho eshopu, kde byl výběr jen osobní odběr (v Chomutově) a nebo pošta. No a už 6. den to leží na poště v Chomutově :pocitac: Tak ještě, že té naší holce to je úplně buřt, kdy to přijde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.12.14 12:32

Podávala jsem balíček minulý čtvrtek v poledne s tím, že to fakt nespěchá, klídek. V pátek jsem dostala zprávu, že je u adresátky.

Nevím. že by tím, že jezdím z tý naší prdelky na okolní malé vesnické pošty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
22.12.14 12:35

Tak pokud to není balík do ruky, který má garantovanou nějakou dobu dodání tak si nikdo nemůže stěžovat, ty cenné balíky(negarantují dobu dodání) a doporučené balíky, jsou teď stranou a přednost mají balíky do ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.12.14 12:50

Já si nemůžu stěžovat, minulou neděli jsem objednávala, ve středu doručení. Nebyla jsem doma a ještě mi řidič volal a dovezl mi to na místo kde jsem se nacházela 8o Fakt jsem byla mile překvapena. A když bych cokoliv objednávala nebo odesílala 2 týdny před vánoci vždy bych počítala že to prostě nemusí dorazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.12.14 12:52

Já dávala dvacku navíc a balík byl do druhého dne. Teďka ve čtvrtek jsem posílala…

Ale taky se mi stalo, že volám na infolinku ČP, že jako balík je už týden pouze „podaný“ a ani ho ještě nezpracovali, přitom mi bylo řečeno, že ho mám už dva dny uložený na poště. Prý nestíhají razit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.12.14 12:53
@Boudice23 píše:
Tak pokud to není balík do ruky, který má garantovanou nějakou dobu dodání tak si nikdo nemůže stěžovat, ty cenné balíky(negarantují dobu dodání) a doporučené balíky, jsou teď stranou a přednost mají balíky do ruky ;)

Přesně tak :palec: ona ta dvacka navíc nikoho nezabije, myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.12.14 12:55

Já čekala balík do ruky do druhého dne a přišel mi za 5 dní :cert: takhle je to každý rok, proč si nenajmou brigádníky, když to očekávají???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.12.14 12:57

Tak mám taky špatnou zkušenost, balík mě poslali z Prahy 12.12.a já pořád sledovala kde ho mám. Balík dorazil za týden, paní z pošty mě odpověděla, že ve vánočním provozu je to normální a toto, že byl obyčejný balík a přednost mají balíky do ruky. Jistě ještě to stihli, ale netušila jsem, že jsou schopni doručovat balíky tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.12.14 13:01

@missmiri Mám eshop a posílám v průběhu celého roku. Normálně balík do ruky do druhého dne, teď přes svátky balík do ruky i 5 dní (!!!). Zítra jdu reklamovat hromadu lístečků, protože zákazníci čekají a balíčky nikde.. (Praha 9)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
22.12.14 13:09

No já objednávala ve stejný den 2 věci, každé z jiného eshopu. Tam kde byla doprava zdarma, tak ten mi přišel za 4 dny a tam, kde po mě chtěli poštovné 149 kč, tak ten je furt v tom Chomutově a nedávám si naděje, že by do Vánoc přišel. Ale jak jsem psala, malé jsou necelé 3 měsíce, takže jí to je tak nějak buřt. Mě jen štve ta organizace, kterou pošta nezvládá :roll: Nejhorší na tom je, že ani po 6 dnech to nepostoupilo ani k tomu „zpracování zásilky“ natož k nějaké přepravě. Fakt, tam kde je možnost vybrat něco jiného než ČP, tak vždy vyberu něco jiného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák