Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Cosmos posilalajsem ve ctvrtek rano pohledy a v patek uz byly dorucene. Baliky des, to potvrzuji, cekala jsem balik minuly tyden, taky jim to trvalo dlouho ![]()
@Antonie Bolavá píše:
U nás taky chudák pošťák jezdí i v neděli. Je mi ho lítoSlíbila jsem mu, že budu objednávat zas až po Novém roce
Já tomu našemu taky.
Je to moc hodnej chlapík, už si mě pamatuje, že mám dvě malé děti, a ač bydlíme v uzamčeném areálu, vždy zajede dovnitř, a balík mi přinese až domů. Je zlatej. Třeba pošťák od Geis mě nechal běžet až k bráně, a děti se mi tu málem uřvaly. Nikdy víc. ![]()
Posílala jsem 2 balíky už 5.12. a dorazily až za týden a kousek! Takže s vánocema to nemá co dělat
Prostě jsou to jen lidi a záleží na nich jak sebou mrsknou, a dost mně to teda někdy štve.
Mně na přepážce ženská rovnou řekla, ať neposílám nic obyčejně, že se to tak akorát zdrží, nebo ztratí. Na můj dotaz, proč tedy tu službu vůbec pošta nabízí, když nefunguje, mi odpovědět nemohla ![]()
Poště se vyhýbám, jak to jen jde. Při nákupech si i připlácím za jinou dopravní společnost, protože jim nevěřím.
Já jsem posílala balík 8.12 a došel až 18.12 skoro týden ležel v Ústí v depu. Potom jsem posílala jeden expres 13.12. (sobota) a 15.12 byl doručen. Jinak pohledy přišly po 3 dnech. Hlavně že maj všude napsáno. Dnes podáte, zítra dodáme. ![]()
Nám ležel balík od 11.12. na podací poště, v pondělí minulý týden 15.12. se začal doručovat a do dnes 22.12. ještě nepřišel
. Sama jsem zvědavá, zda do Vánoc dorazí…ale tak nějak s tím člověk počítá, že před Vánoci se může stát, že prostě nedojde.
Tak ja posilala minulou sobotu balik mamince a v po mi psala, ze ho ma doma a v ten stejny den jsem objednavala jeste hracky pro maleho a v utery mi je postak dovezl. Asi je to o pristupu na urcite poste ![]()
Jednou mi maminka zaslala balik a putoval pres tyden a to bylo leto ![]()
Nečetla jsem diskusi, ale minuly tyden jsem posílala 3 balíčky za zakladní poštovny, jeden dokonce na opačny konec republiky a všechny došly do 2.dne, což moc nebývá běžné ani během roku. Jsem čučela jak pero z gauče ![]()
Příspěvek upraven 22.12.14 v 11:54
Holky co si budeme povídat, Česká pošta je pro mě horor a od jisté doby jí nevyužívám, jejich praktiky, neprofesionalita a zaměstnanci mě opravdu fascinují ![]()
Tak to koukám, já jsem odesílala 2 balíky ve středu a ve čtvrtek byly oba dva na místě a to jeden putoval na druhý konec republiky ale je pravda že bydlím ve městě a chodím s balíkama na centrálu ![]()
Tak to teda koukám, že někde to jde rychle, a někde vůbec. ![]()
Já jsem ještě nezažila, že by někdo něco z bazárku zasílal třeba PPLkem.
Jak to teda posíláte vy, co se Poště vyhýbáte?
Ve čtvrtek ráno kolegyně poslala „balík do ruky“, měl být doručen do 24 hodin, ještě jí to na poště potvrdili, že to tak bude. Dnes mi volal zoufalý adresát, jestli nevím, co se s balíkem děje (hodně na něj spěchá, potřeboval ho již v pátek). Dohledali jsme ho na internetu a teprve dnes by měl být doručen. Na netu dokonce tvrdili, že adresát již dostal SMS o doručování - nedostal
Poradila jsem mu, ať zavolá přímo na Depo, kam byl balík doručen, tam by mu mohli říct číslo mobilu řidiče, který balík doveze. Já už jsem to tak jednou udělala a domluvili jsme se na přesno. No, už mi znovu pán nevolal, tak to vypadá nadějně ![]()
@Cosmos píše:
Tak to teda koukám, že někde to jde rychle, a někde vůbec.Já jsem ještě nezažila, že by někdo něco z bazárku zasílal třeba PPLkem.
Jak to teda posíláte vy, co se Poště vyhýbáte?
Tak já balíky neposílám, ale když si nechávám něco posílat, tak volím všechno možné jen ne ČP. Ovšem balíky to je to poslední co by mě na poště trápilo, ČP jsou takový šmejdi o kterých se ale v TV nemluví, vždyť je to takový jakýsi úřad posvěcený státem.
@Callipo90 píše:
Tak já balíky neposílám, ale když si nechávám něco posílat, tak volím všechno možné jen ne ČP. Ovšem balíky to je to poslední co by mě na poště trápilo, ČP jsou takový šmejdi o kterých se ale v TV nemluví, vždyť je to takový jakýsi úřad posvěcený státem.
Naprostý souhlas. Ale ceny budou opět zvyšovat.
Ja teda koukam na ty rozdily. U nas dobry, minuly tyden jsem jeste neco objednavala, vse doslo za dva dny.