Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky!!
Vy co jste z Budějek, potřebovala bych vědět, jestli na trase nákupů nehrozí nějaké dopravní komplikace.
V sobotu jedeme do Intersparu, pak Bejby centrum, Tesco a Globus. Jde mi především o Pražskou, Mariánský a Jiráskovo nábřeží. Pojedeme s malým a trefíme se částečně do doby spánku a má být horko, takže to chceme zvládnout co nejrychleji. ![]()
Moc děkuju!!!
![]()
Tak já se s dovolením přifařím - pojedu za 2 týdny na genetiku do Novohradské ul., tak jestli někde nejsou uzavírky nebo omezený provoz.
@abbee - jestli to bylo na mě, tak pojedu buď od Tábora, nebo od Jindřichova Hradce. To právě až podle případných uzavírek. A pojedu sama, muž je na už zaplacené a dlouho plánované (narozdíl od miminka
) rybářské dovolené v zahraničí.
My jedem taky od Tábora. Jezdíme tam pravidelně, ale naposledy se tuším okolo Svatotrojický něco dělo, proto sonduju. ![]()
@zanetka2712
Děkujem!!
Tak koukám, že nábřeží je stále problémový, takže budem muset do Bejby centra přes Mariánský.
Snad nebude ráno takovej provoz.
Ja na to mrknu, ale mam dojem, ze ani v jednom z tech smeru neni problem, uzavreny je viadukt na Rudolfovske, ale pres ten z Tabora ani z Hradce nemusite. Jeste se doma podivam, ted drandime s kocarem venku ![]()
Je fakt, ze tu se porad neco deje, jeden den clovek projede, druhy uz ne…a do Bejbycentra je to pres Mariansky nejlepsi-a v sobotu tam nejsou kolony.
Na trase žádný problém není, akorát je zavřený to Jiráskovo nábřeží, takže do BC přes Mariánské. Jinak ostatní uzavírky se vás netýkají (viadukt na Rudolfovské). Ani od Tábora ani od JH žádné omezení není.
Já bych jela - Spar, Globus, Tesco a pak přes Dlouhý most směrem centrum, na první možné odbočit doleva (hned za mostem se nesmí, až další asi za 100 metrů), pak první doleva a znova doleva, pak zpátky na Dlouhý most a doprava do Baby centra. Tak nehrozí nikde žádná uzavírka. Ve směru od Tábora po Pražský je to OK. Bydlím kousek od Sparu, tak to tu mám celkem zmapovaný. To nábřeží je pořád uzavřený, to je blbý. Taky jsme tudy hodně jezdili, ale zas byla to už hrozná cesta, tak to aspoň opraví.
@Agatha
Díky! My tudy jezdíme taky často, v Kubatovce mám babičku a ta silnice už to potřebovala pár let! ![]()
Ahojky oživuji diskusi protože dotaz je hodně podobný a přijde mi zbytečé zakládat diskusi novou zítra pojedu trasu Zlín přes Mladcovou Rackovou Žeranovice a Martinice do Holešova ale slyšela jsem že cesta z Mladcové do Rackové je opět uzavřená nevím jestli pro veškerou dopravu nebo třeba jen autobusy a právě že pojedu autobusem nevím sice co je na tom pravdy třčeba to uzavřené vůbec není tak se ptám potřebuju být na praxi včas a v případě objíždky bych musela jet spojem 4:40 což se mi nechce když můžu jet až 5:40 díky moc za odpovědi