Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@kometa32 zatim to tak vypada ze to ta adelka bude, hold se nesmim koukat na to jak moc casto se to jmeno dava jinak by jsme nevybrali nic ![]()
@tvetinka No a co treba Alenku? Malou holcicku Alenku jsem uz dlouho nepotkala…
@tvetinka tak pokud se vám líbí Adéla tak jí dejte, možná se vám zalíbí ještě jiné ![]()
@tvetinka Nelinek se v r. 2013 narodilo 613 zatímco Elišek 1068, Adélek 888 a tvoje výše zmíněné trio Karolína (643), Kristýna (525) a Klára (435)
@MisaHanuska píše:
@tvetinka Nelinek se v r. 2013 narodilo 613 zatímco Elišek 1068, Adélek 888 a tvoje výše zmíněné trio Karolína (643), Kristýna (525) a Klára (435)
@Agrion alenka nepripada vubec v uvahu tak se jmenuje moje mama se kterou se porad jenom hadame to by pritel neprezil kdyby se jmenovala po ni. A jednu malou alenku znam.
Příspěvek upraven 30.07.14 v 12:45
@tvetinka píše:
@kometa32 zatim to tak vypada ze to ta adelka bude, hold se nesmim koukat na to jak moc casto se to jmeno dava jinak by jsme nevybrali nic
A jména po sobě dát nechcete?
A mě třeba napadla ještě Magdaléna. Ono se mi to jméno jako takové ani moc nelíbí, ale Madlenka je prostě nádherná
![]()
Příspěvek upraven 30.07.14 v 12:46
@kometa32 to urcite ne, to by musela byt danielka nebo petra a to nechceme. S nama je to slozity ![]()
Příspěvek upraven 30.07.14 v 12:48
@tvetinka píše:
@kometa32 to urcite ne, to ny musela byt danielka nebo petra a to nechceme. S nama je to slozity
Náhodou malou Petrušku jsem taky dlouho nepotkala ![]()
@tvetinka Tak ono to může dopadnout všelijak. My jsme se u prvního syna dohadovali tak dlouho, že až při cestě do porodnice to dospělo do bodu David (po manželovi) nebo Michal (po mně). Nakonec máme Mišáka
Ale nikdy nezapomeneme na telefonát od babičky, že už všem stihla rozeslat smsku, že Kubík už je na světě, protože krom nás o finálním jméně nikdo neměl ani páru
![]()
@kometa32 to je moje jmeno a silene se mi nelibi, teda uz jsem se s tim smirila ale nechtela bych ho davat