Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Zandi píše:
@pe-terka elisku tu ne nad elen jsem taky uvazovala ale nelibi se manzelovi @lekarnicka28 nemyslim ze jsou to typicka ceska jmena, ale ze jsou v kalendari teda krom melanii sle ta vim ze je v polskem a to na silvestra
V českém taky bývala na silvestra, nevím jestli je tam ještě teď. Elišku bych taky nedala, je to hezký jméno, ale je jich strašně moc, přijde mi že každá druhá holčička je Eliška ![]()
@terien v ceskem jsem ji nevidela prave, ale rodina mi ji tak zhnusila ze ani nebudu komentovat nazor me mamky, tchyne a bratra od manzela jsem usoudila ze uz jim nic nereknem protoze poslouchat ze sofie je sofka, melanie je melta atd je uprimne od nich nevhodne mohli to rict jinym stylem jim taky nikdo nekecal do vyberu, radu si poslechnu to ano ale kdyz vam to nekdo zhnusi ![]()
@Zandi píše:
Omlouvam se ze obnovuje diskuzi, ale nemuzem se s manzelem shodnou cekame druhe dite holcicku a vybirame jmeno, co se nam libi je Isabela, Ema, Sofie, Melanie a ted nas zaujala Evelína a ted bych znala rada vas nazor co se vam libi, vim ze to zalezi ciste jen na nas ale rada si vyslechnu nazor ostatnich. Jen dodatek prijmeni mame Bělínovi
Za mě Isabela:)Mě u chlapa neprošla. Em, Sofií je hodně. Evelína se mi tolik nelíbí, říkali by jí Evo a to se mi nelíbí
Melánie není špatná.
@Zandi píše:
@terien v ceskem jsem ji nevidela prave, ale rodina mi ji tak zhnusila ze ani nebudu komentovat nazor me mamky, tchyne a bratra od manzela jsem usoudila ze uz jim nic nereknem protoze poslouchat ze sofie je sofka, melanie je melta atd je uprimne od nich nevhodne mohli to rict jinym stylem jim taky nikdo nekecal do vyberu, radu si poslechnu to ano ale kdyz vam to nekdo zhnusi
Já je v kalendáři mám
My jsme nechtěli nic co má někdo kolem…takže máme Klaudinku…no a jako obvykle, pár dní po nás se ve městě narodila další Klaudinka
![]()
@Zandi Ahoj, já bych dala Evelínu, zní to hezky, jako z první republiky Evelína Bělínová, stejně jí málokdo v životě řekne celým jménem i s přijmením, navíc ho v dospělosti nejspíš vymění.
Tak v ceskem kalendari drtiva vetsina jmen je (myslim tech „jeste normalnich“, jen se vsechna na ten den neuvadeji, obvykle se vybere jedno, max dve nejbeznejsi.
@Honzimila moc dekuji celej tatik podobu ma na nej jen vlasky a oci jsou po mne
@Pudloslava ja myslela jen tu Melanii ze neni v kalendari uvedena ostatni jsou
A tak asi je rozhodnuto bude to Evelína ale zkracene Evelin Bělínová
@Zandi píše:
A tak asi je rozhodnuto bude to Evelína ale zkracene Evelin Bělínová
Taky hezké ![]()
@Honzimila dekuji snad se bude libit i rodine i kdyz uz ted vim ze si vyslechnu ale co uz ![]()
Vsem moc dekuji za prispevky a preji dodatecne krasny rok 2015
@Zandi píše:
@Honzimila dekuji snad se bude libit i rodine i kdyz uz ted vim ze si vyslechnu ale co uz
Vsem moc dekuji za prispevky a preji dodatecne krasny rok píše: Více
Určitě si zvyknou a bude se jim líbit. Taky přeji vše nej do nového roku ![]()
Zandi - vždycky se najde někdo, který ti řekne, že tohle jméno ne…nikdy se nezavděčíš všem, já jsem nemohla dlouho vybrat, furt mi někdo něco vymlouval, nakonec jsme jedno vybrali a řekli ostatním až po porodu a to už většinou nikdo nic nenamítá
já jsem byla asi před půl rokem na gyndě a vedle mě seděla taková krásná holčina, dlouhý černý vlasy a v ruce držela svoji kartu a tam bylo právě jméno Evelína a od tý doby se mi to začalo líbit, akorát manžel komzerva řekl že ne…
@Zandi Evelínka je moje vysněné jméno, až se zadaří bude první na seznamu ![]()
Vybrali jste dobře ![]()