Československý ovčák a 9leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3751
15.7.26 17:57

@IcePlanet7 A moje zkušenost je, že po napadení psem majitel zůstal na místě, situaci řešil a byl potrestán. Edit tedy neútočila jsem mu na psa kladivem.
Vyostřená situace byla kdy mi psa napadl cizí pes mého psa. Ale i tady se majitel dostavil, sice blbec, ale situaci řešil. Ne nechal mě stát s dítětem na chodníku a pokousaným psem. Tu situaci nám pomohli i řešit MP, kterou přivolal někdo z lidí okolo, kdy já řešila jak psa dostat na veterinu a uklidnit naprosto hotové dítě.
Kupodivu pomoc nám poskytl i chlap z auta, který nám přejel psa v dob kdy kamery v autě ještě nebyly. O jeho chybě by se dalo pochybovat, pes tam neměl co dělat, on neměl jet jak prase. I tak naložil psa do auta a odvezl na veterinu - pes srážku nepřežil, byl utracen. Já opět s dětmi u toho, kdy jsme musela doběhnout domů a narvat děti do sedaček a do auta a dojet na veterinu - řidič tam na mě čekal, psa dal veterinářům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3632
15.7.26 18:02
@Bytsamsebou píše: Více

Ja som u toho bol tiez ked partnerka mala menstruaciu :-) takze tiez mam spustu skusenosti!!! Cca rovnakej kvality ako tie tvoje facebookove… Ked nedokazes pochopit vyznam slova skusenost tak tazko potom o niecom diskutovat.

Kedze si taka vysoko inteligentna tak si zrejme si bola aj pri tych 2 pripadoch z prahy ktore uvadzam ako priklad - ak si to mala na starosti ty tak sa ani nedivim ze nikto nebol potrestany, si ta zivo predstavujem ako rozpravas - ved sa iba chceli hrat, vlastne sa nic nestalo, tak si dajte mokry rucnik na hlavu a ukludnite sa, my to odlozime a „vsechno bude fajn“.

Bezne neprajem nikomu nic zle, ale tebe naozaj z celeho srdca prajem aby si si to zazila a aby tvoje dieta skoncilo ako ten maly chlapcek ktory si to nijakym sposobom nezasluzil!!!, zvlast ked mas k tomu tak blizko (ak neklames) a takto urputne to zametas pod koberec, tutlas a obhajujes.

Prepac ale viac sa s tebou nechcem bavit je mi z teba zle! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný