Česnek na rýmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
25.6.08 13:51

S mononuklezou říkáš? 8O No mám takový pocit, že na to je snad lepší izolace na infekčním pokoji než obývák plný lidí.. Fakt miluju takovéhle matky, co s tím třeba ještě pošlou dítě do školky, ale to je diskuse na jiné téma a na dlouhé lokte. Tak držím palce, aby z toho u vás nic nebylo.
My jsme v pohodě, ťuky ťuk, nekašleme, nesmrkáme, uši nepícháme, pro změnu vytahujeme klíšťata :roll: a nosíme brýle, kvůli zhoršenému vidění do dálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.6.08 13:56

Krom tohoto chlapečka tam byl ještě jeden pro změnu s angínou, taky na atb. Takže jsme to pěkně vychytali všechno, já angínu děsnou - atb, starší angínu streptokokovou - masivní výskyt, takže taky atb, mladšímu prasklo ucho, nelepšilo se to, tak nakonec taky atb a završil to manžel, kterýmu se taky rozjelo ucho, museli mu ho 2× píchnout, měl šílený bolesti, zvracel, týden vůbec nefungoval, takže fakt relaxace u moře :-) A já ještě týden předem nedávala staršího do školky, aby tam něco nechytil, ha ha ha.

Klíšťata nezávidím. Potíráte kousnutí jodem? Ad brýle - nosíme je všichni, takže u kluků je to asi jen otázkou času :-(

Omlouvám se zakladatelce diskuse :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.6.08 14:08

Jj, taky se omlouvám :oops: :lol: .

To snad ani není možný, nachytat tolik nemocní pohromadě.. To je mi fakt líto, že jste si tu dovču tak „užili“, koupali jste se aspoň jednou? Hm, tak ve školce nechytil nic, zato u moře všechno :cry: .
Klíšťata, vyndám spec. pinzetou z lékárny, před tím a potom vydesinfikuju betadinkou a tea tree olejem, a začnu se modli. Švára má čerstvě zjištěnou borelizozu.
Oči - my s manžou oba a Klárka po operaci šilhání. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
25.6.08 14:09
:D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.6.08 15:00

Makino, skoro pořád pršelo, ramínkový triko jsem neměla ani jednou, plavky asi 5×, moře bylo ledový, no celkově „dovolená“ :-) Ad klíšťata na homeo kurzu radili desinfikovat jodem (žlutá antidotuje kousnutí) a když se ti něco nezdá - flek atp., podat Ledum - desinfikuje ránu. Ad oči - aha, tak držím palce, ať se vám to nezhoršuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.6.08 15:08

Desinfikovat jodem - Betadina je jod, co to prosím znamená, že žlutá antidotuje kousnutí?
A Ledum je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.6.08 15:19

Prosím Tě ani nevím, jen říkali, že jód je super, protože to vyřeší chemicky i energeticky. Ledum je homeopatickej lék, koupíš si potenci C30 a mají se podat 1 - 3 dávky. Je to i na pokousání zvířetem, bodný rány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.6.08 16:03

To je super, děkuji za info, tak Ledum koupím, a dávky po kolika kuličkách a v jakém rozestupu? A podává se to po každém kousnutí klištětem, nebo jenom když se to nehojí, popř. červená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.6.08 17:31

Makina: já bych nejdřív začala brát Bkomplex, člověk pak hmyzu nevoní. Ledum se asi nemá používat po každým kousnutí, ale spíš, když jich máš najednou víc, jsi v kritické oblasti atp. Ale pokud máš strach, dala bych ji i po normálním klíštěti. Jedna dávka znamená vycucat jednu kuličku, předtím a potom se nemá jíst ani pít. Dala bych ji buď při potížích a pak třeba po 12 hod další dávku. Není to striktně daný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
29.6.08 22:32

Lasičko, b-komplex mi přijde příliš chemický, já jím pravidelně pangamin, který je přírodní a našemu tělu jaksi bližší, ovšem do holek ho nedostanu, ony z toho skoro :poblion: .
Ledum koupím v případě problémů. Díky za odpovědi a měj se hezky a ať už je s ušima lépe!!! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.6.08 07:37

Makino, to je jasný, smrdí pěkně :-) Taky se mějte a dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí