Cestování a oslava v 37. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
22.4.21 16:02

@Iv2427
Máš recht! :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
22.4.21 16:12

Být tebou tak klidně jedu přece tam nemusíte být celý večer 😊 😊já jsem 25tt a jsem ráda že vždy někam jedeme protože doma člověk taky nechce furt být.. Ale pokud se bojíš covidu tak ať je manza na telefonu kdyby náhodou a hold zůstaň doma. Rodina to snad pochopí a manza taky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
22.4.21 16:17

Nechce se ti, tak nejezdi. Vymluvu mas dobrou, podezrivat te nikdo nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
22.4.21 16:25

Spíš bych se bála covidu a pozitivity.. Manžela nebo vás… A následných opatření… Např. Bez možnosti být s vámi u porodu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.4.21 16:50

A já tě chápu. Takhle těsně před porodem bych na hromadnou akci v současné době nejela, nerada bych poslední dny těhotenství trávila jako pozitivní nebo v karanténě. A popravdě bych to samé i očekávala od manžela. Myslím, že toto by přeci i širší rodina měla pochopit.
Kamarádka teď měla v prosinci pozitivní první antigenní test a nebylo to pro ni nic příjemného. Spousta dohadování atd. Za sebe bych zbytečně neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21734
22.4.21 16:51

Kvůli vysokému riziku nákazy covidem bych tam nejela. A manželovi to rozmluvila taky. Takhle blízko k termínu porodu to je hazard. Já třeba rodila jedno dítě 38+3 a druhé 37+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
22.4.21 16:53

Teda v dnešní době o takové účasti jen uvažovat, kor těhotná, to je pomalu na papíry na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.4.21 17:31
@Alkata píše:
Teda v dnešní době o takové účasti jen uvažovat, kor těhotná, to je pomalu na papíry na hlavu.

Souhlas. Naprosty hazard se zdravim tvym i miminka.
I ucast jen manzela vas ohrozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
22.4.21 17:34

Nebýt corona, tak neřeším, takhle bych nejela a nechtěla bych ani, aby jel manžel. Když budete v karanténě nebo nakažený, nebude moct být u porodu. Takže za mě to za to fakt nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.4.21 17:55

Děkuji všem za vyjádření.
Nakonec jsme se s mužem shodli že je to zbytečný risk v této covidí době a budeme se v posledním měsíci vyvarovat jakéhokoliv většího kontaktu s lidmi kterým nevěříme.

Jsem ráda že muž se mnou souhlasí a nepojede ani sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.4.21 19:06

@Terezka-95- Ani bych tak neřešila cestu autem nebo dojezd do porodnice. Rozhodně bych se ale akce nezúčastnila kvůli covidu. Jak píšeš, bude tam spousta různorodych lidi, takže nemůžeš mít jistotu, že někdo nebude pozitivní. Je to zbytečný risk, už jen kdybys musela jit do karanteny, tak na tebe v porodnici budou koukat, jako na pozitivní. No a rodit s covidem, to asi ani nema smysl komentovat. Já se před porodem s nikym krome rodiny nestykala a manžel byl na homeoffice, za to riziko mi to nestalo. Myslím, ze každý pochopi, kdyz se akce nezúčastnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.4.21 19:14

Já se nechci nikoho dotknout, ale jsi přehnaně hysterická. Zaprvé nechápu, že řešíš cestu 30 min autem? Jako vážně? Víš, že jsi těhotná? Že nejsi nějak vážně nemocná? Spousta holek má jen porodnici 30min autem. Zadruhé pokud někam nechceš, tak nejezdi ne? Navíc absolutně nechápu, jak můžeš napsat, že MANŽA bude chtít jít na oslavu, ale ty si to nepřeješ, protože by si mohla začít rodit? To nemůže chodit ani do práce? Prober se ženská :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.4.21 19:27

Jako vážně manža?? :roll: tebe bych chtěla mít doma. To jsi naštvaná pokaždý když ten tvůj manža udělá něco podle sebe?
A 30 minut autem fakt není žádná extra cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.4.21 10:02

@Lucisste @Marketa C4

Bohužel jsem musela být celé tehu na neschopence.
Neřeším cestu 30 min, jen jsem to uvedla, protože je mi cestování dost nepříjemné.

Ano nepřeji si to vzhledem k epidemiologicke situaci především. Opravdu nerada bych aby s tím přišel do kontaktu kvůli hloupé oslavě.
Pokud jsi četla celý příspěvek, tak ses jiste dozvěděla, že v této rodině se to už šířilo a bezpečnosti opatření jim jsou putna.

Asi jste nepochopily úplně přesně mou obavu.
Ano, již jsme pochopila že dojezd cca hodina do porodnice by měl být ok. 30 min autem bych asi taky přežila ikdyz je mi to nepříjemné. Ale všímá si někdo z vás aktuální situace v republice?
Už tak jsou dost striktní opatření co se týče porodu a přítomnosti otce dítěte.
Přijde mi zbytečné riskovat nakažení u mě, či u muze nebo i jen karantena.

Byla jsem zvědavá na názory ostatních.
Naštěstí muž se mnou souhlasí.

Teď pro popíchnutí, ať zas máte důvod posílat urážlivé příspěvky :lol:
Po narození plánujeme izolaci od rodin a přátel min po dobu 3-4 měsíců, kvůli covidu atd (bohužel vím, jak se rodiny v době covidí chovají a ne všichni dodržují základní preventivní opatreni).

A teď do mě. :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
23.4.21 10:09

@Terezka-95- v pohodě já rodim v srpnu a pokud bude covid návštěvy taky odstrihneme.. Jen rodiče k nám můžou z obou stran jsou zodpovědný jinak si každý počká 😬 😬 😬neboj nejsi v tom sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí