Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misasisi to je krásné jméno! ![]()
Ty jo, to ti závidím, tehu bez problémů
.. já 4 měsíce prozvracela, ale pak už dobrý. Teď se hůře dýchá a vše je nepohodlné, ale to už se zvládne.
Já si myslím že by ten cukr mohl být fajn, asi to bylo jen nějakým tím jídlem. ![]()
Ale jak si člověk na ty pohyby rychle zvykne vid? Já už ani nevím jaké to je když se tam nevrti vetřelec ![]()
@Terezka-95- ahojky no jasný už mám termín nový na cukr 😁 😁 🤦🏻♀️sem se smála a doktorka taky říkala ať se vůbec nestresuju coz vůbec nedelam😁jinak tehu mám fakt skvělý.. Včera jsem šla 10km procházku za odměnu jsem si dala tocenou zmrzku🤤 🤤byla boží… Jinak Jamie se vrtí furt včera jsme šli spát, a bude se tam otáčel nebo kopal ale jako fakt kopačky 😁 😁 😁někdy kopne tak že to je fakt nepříjemný ale zasmeju se tomu 😁 😊už se těším až bude venku a já začnu cvičit abych neměla břicho 😊
@Misasisi tak bezva, 10 km je dobrá vzdalenost ![]()
To už opravdu nedávám, tak max 3 km poslední měsíc.
Ale je fakt že ještě v 6-7m jsme taky chodili na velké prochazky. Je to fajn, vyvetrat se a nesedet na zadku ![]()
Planuju s kočárem pak vyrazit brzo ven. Před otěhotněním jsem začala hubnout, i behem tehu jsem zhubla 10kg (zvraceni, DIA dieta atd), ale teď už mam zase 3kg nahoře. Ale to je dobře, prcek roste ![]()
Ale až bude venku tak hurá ven a vychodit další kilča ![]()
@Terezka-95- jo taky se na to těším 😁 😁před otěhotněním jsem měla 59 kg😁a měřím 174 cm 😁teď jsem nabrala 10kg😁 😁 😁 🤦🏻♀️takže pak budu hezky cvičit… Jo já mám ráda procházky a celkově pohyb.
Mám další termín na cukr jdu 6.5.🤣 Tak snad už to bude cajk 😁
@Misasisi to bude cajk ![]()
No tak to máš dobrou postavu ![]()
Já shodit opravdu musela. Obezita jak prase ![]()
Ale musím říct, že když se chce tak to jde ![]()
@Terezka-95- ano když člověk má vůli jde to raz dva 😊 😊ale právě jde o to chtít.. Tak věřím že nam kilecka půjdou hezky dolů 🙂teď pecu k narozkam muzovi dort 😁 😁tak zase cukr 😁 😁 😁 😁 😁
@Misasisi jaký peces? ![]()
No jo, když nesnis celý sama tak asi dobrý
![]()
@Terezka-95- upekla jsem ovocný s cokoladkama 😁a oreo ti hodím foto 😁
@Terezka-95- děkuji 😊 😊já peču ráda a tenhle byl za hodku hotovej ani ne 😁tak muž snad bude mít radost 😊 😊 😊
@Terezka-95- tak měl radost o půlnoci sem zapálila svíčky a až do postele ho dostal 😁 😁 😁 😁
@Misasisi tomu říkám rozmazlovani
![]()
A ještě o půlnoci ho jedl? ![]()
@Terezka-95- si piš 😁on si to může dovolit má 2m a je vysekanej jeho jeden dort nezabije 😁já si počkala na ráno 😁 😁 😁