Cestování letadlem v 6. - 7. měsíci těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16248
4.6.15 09:05

Prvni tehotenstvi jsem prozila v UK a litala jsem behem tehotenstvi asi 6×. Naposledy jsem letela sama ve 32tt kdy jsem se stehovala zpet do CR. Potvrzeni jsem od lekare mela (jak od Uk tak z CR) ale nikdo ho po me nechtel.
Vsechny lety byly bezproblemove.

Podle me je pro tehotnou lepsi letadla par hodin nez cesta autobusem/autem 10 a vice hodin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.6.15 10:03

@Carrie Bradshaw zvlastni je, ze to tolik tehotnych zen prezilo a nikde se nepise jak nekdo porodil v letadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
4.6.15 10:15
@annaei píše:
@Carrie Bradshaw zvlastni je, ze to tolik tehotnych zen prezilo a nikde se nepise jak nekdo porodil v letadle

nechapu, jak tahle informace souvisi s mym prispevkem.
Rekla jsem tady svuj nazor a to, co mi rekl muj lekar, kdyz jsem chtela letet ve 24tt. Jestli zakladatelka poleti, to si musi rozhodnout nakonec sama.
Neprisla jsem se hadat s ostatnimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.6.15 10:19

@Carrie Bradshaw Tak v dnešní době doktoři zakazují všechno pro jistotu. Většina těhotných je zbytečně na neschopenkách kdyby něco náhodou. Přitom pokud člověk nemá komplikace tak muže dělat relativně cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
4.6.15 10:27

@annaei ano, to je pravda a taky jsem proti tomu, tehotenstvi neni nemoc. Neschopenky jen tak nechapu. Ja jsem do 8. mesice treba posilovala prave se svolenim dr. A letet mi presto nedoporucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.6.15 10:45
@annaei píše:

Tak použij google a vyjede ti několik žen, co porodily během letu nebo těsně po přistání za asistence stewardů. Ale tak když to těm ženám nevadí, že se v případě komplikací nedostanou do nemocnice, tak ať si klidně létají.

• Citovat
  • Upravit
12921
4.6.15 10:54

@lucenka Tak to by člověk musel přestat jezdit autem a nejlepe strávit celý těhotenství v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.6.15 12:19
@annaei píše:
@lucenka Tak to by člověk musel přestat jezdit autem a nejlepe strávit celý těhotenství v nemocnici

tak, když je člověk na zemi, tak se dostane do nemocnice snáz než z letadla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky