Cestování vlakem s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
18.2.22 18:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
18.2.22 19:10
@Ou píše:
Nejde ta logopedie domluvit on-line?

To zní pekelně i kdyby to bylo nejpasivnější dítě na okrese…

Respektive nemůže vás tam hodit nějaký kamarád/ka, příbuzný, kdokoliv?

To myslíš vážně? Zrovna Ty, která se tu prezentuješ jako diagnostička úzkosti a depresí? Víš vůbec, co ta logopedie je ao čem je? 8o Online nemá vůbec žádný smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
18.2.22 19:25

Na jedno z mych deti platilo vzbudit rano driv. Jakykoliv dopravni prostredek ho pak okamzite uspal. Auto, bus, vlak…no jak potom nazpatek, nevim. :mrgreen: Hrajes si s nim nebo si hraje sam? Zkus se pridat, pak se lip ovlada jakym zpusobem si hraje a dele to vydrzi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.2.22 19:37

Asi neporadím jen můžu vyjádřit soustrast, náš čtyřleťák dá max půlhodinu a na konci teda bývám zpocená až na zadku, je to prostě výživný, má teda teď období že chvíli vydrží u Albi tužky tak to taháme všude sebou a ještě teda uplácím (i když to není výchovné) ale ví že když cestu zvládne aspoň relativně v klidu může si pak třeba v krámě vybrat něco dobrého k sváče nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.2.22 19:40

A ještě teda záleží jaký je to vlak, pokud třeba kupéčkový rychlík a podaří se nám mít kupé sami pro sebe tak to neřeším a nechám ho jančit, aspoň k nám pak nikdo nechce přisedat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 20:14
@Lucie_Sx píše:
Tak prestup dobry.
Hodina a pul v kuse by bylo horsi.Mozna se k nemu nehlasit…? :mrgreen:

To už mě taky napadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.22 20:15

@Lenka_Hal ve vlaku neusina. Hry hrajeme spolu. Dneska jsem měla 5 různých. Já jsem se snažila a on házel kartičky po kupé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.22 20:49

@Medičkaa Úplatky pomáhaly v těch 4 letech. Teď je průšvih, že dopoledne sedí ve škole a aby seděl hodinu ve vlaku je na něj moc.

• Citovat
  • Upravit
31033
18.2.22 21:06

Nebavi ho treba cisla? Dat mu stopky, aby treba stopoval, jak daleko jsou od sebe stanice, jestli je to courak? Jednou jsme koupili takove magneticke panacky a deti zkousely, na cem vsem drzi a celkem dlouho jim to vydrzelo. Na chvili tablet, na chvili jidlo… Stridat aktivity.

Jinak ja obcas jezdim se trema a na neco takoveho, ze budou v klidu sedet, jsem davno rezignovala. Kluk tam jednou olizal okno, sedacku a tyce a druhy den blil (bylo mu tak 5-6) :zed: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 22:55

@Hobitka lízání už taky máme za sebou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat