Cestovní kufr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.16 21:01

Kup obycejny vietnamsky, znici se jako drahy, je to jedno, mam dlouholetou zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.10.16 21:02

Sla bych jedine do Samsonite. Pokud se na letisti podari znicit i ten, okamzite davaji novy kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
16.10.16 21:15

@cilly
batohybrasny - eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
16.10.16 21:17
@sabrinafromprague píše:
Kup obycejny vietnamsky, znici se jako drahy, je to jedno, mam dlouholetou zkusenost

Ne ;) Věř, že táhnout na větnamcovi vyšší váhu může být problém. Nehledě na to jak oni řeší kolečka i rukojt - vyčuhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:31

@zvidavajanca Ziji mezi Prahou, Berounem, Curychem a Milanem.Mela jsem za tech 20 let, co cestuji sem a tam, spoustu znackovych kufru, Samsonite, Versace atd.atd.Nakonec pouzivam uz jen vietnamske, ale MUSI SE UMET VYBRAT, prozkoumat vahu, rukojet, kola atd. Stejne ho na letisti pri preprave znici, pak se vyhodi a koupi novy.Dela to tak vetsina mych cestujicich znamych, pokud nemaji potrebu nosit znacky kvuli image.Je to ale VEC VOLBY. Momentalne letam se 3 kufry, vsechny vietnamske, drzi a dobra zkusenost.Az je personal a pas na letisti a cestovani jako takove ponici, vyhodim nebo rozdam a za par stovek koupim novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:33

@Jogrr Mela jsem 3,kamaradka prodava v Samsonite, tak jsem brala od ni, vysledek:znicil se rychleji nez vietnamsky. Nikomu to nepodsouvam, rikam ze zkusenosti, cestuji nekdy i 2× tydne po vice nez 20 let

Příspěvek upraven 16.10.16 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:33
@zvidavajanca
@zvidavajanca píše:
@cilly
batohybrasny - eshop.

To ma byt reklama na eshop? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:34
@alexsona píše:
@cilly Zkus nejaky eshop, leckdy to vyjde levneji nez v obchode ;) A z vlastni zkusenosti doporucuji, nekupovat nic extra draheho, kdyz vidim, jak s tim na letisti zachazeji, dlouho vam stejne nevydrzi :roll:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.16 21:37
@sabrinafromprague píše:

Vzhledem k destinacím, kam občas manžel pracovně zavítá (teď frčí Čína :zed: :zed: ), jsem nad čongáckým kufrem už přemýšlela. Ale když já k těm ťamanům prostě nerada chodím. Jak to v těch obchodech s botama a taškama smrdí, mě odpuzuje od vstupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:39

@cilly Ja bydlim v Pze, primo v ulici mame 3 patrovy obchodni vietnamsky dum, vse ciste, vonave…Dneska uz je Vietnamec a Vietnamec…Kazdopadne preji dobrou volbu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
16.10.16 21:39
@sabrinafromprague píše:

Jo, akorát vytáhnout věci z vietnamského není vůbec žádný problém, protože nevydrží často ani jednu cestu. Takže pak akorát budeš ztrácet hromadu času a peněz na neustálém balení do folie, abys aspoň odradila. Po pořádném tvrdém kufru jen tak někdo nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
16.10.16 21:40
@sabrinafromprague píše:
@Jogrr Mela jsem 3,kamaradka prodava v Samsonite, tak jsem brala od ni,vysledek:znicil se rychleji nez vietnamsky. Nikomu to nepodsouvam, rikam ze zkusenosti, cestuji nekdy i 2× tydne po vice nez 20 letPříspěvek upraven 16.10.16 v 21:38

To nevím cos s ním dělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
16.10.16 21:41

@sabrinafromprague jako takhle, já s tebou souhlasím v tom, že na značce až tolik nezáleží. Jezdíme i s kufry, které sou dovezené z Asie, jenže to nejsou ty polorozpadliny co se prodávají tady, ale fakt suprové kousky, které se nerozpadnou hned jak do nich kopneš. Tady co se prodává, tak se rozpadne už při prvním větším zatížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 21:42
@Nimie píše:
Jo, akorát vytáhnout věci z vietnamského není vůbec žádný problém, protože nevydrží často ani jednu cestu. Takže pak akorát budeš ztrácet hromadu času a peněz na neustálém balení do folie, abys aspoň odradila. Po pořádném tvrdém kufru jen tak někdo nepůjde…

ja jen opakuji, ze mam 3 vietnamske kufry (tvrdy 1× a 2 textilni, ty textilni maji nejvetsi vydrz a dobra kolecka) a drzi dobre, maji i zamecek, je to vec vyberu…Nikomu to ale nepodsouvam. Samsonity mi na letisti znicili stejne jako levny kufr a s reklamacemi bvyl problem, dohadovat se v Samsonite ci jinde na znackove prodejne me nebavi, tak to resim jak jsem napsala. Tazatelko, stastny vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
16.10.16 21:43

@sabrinafromprague No, v Brně určitě nějaké velké ťamanské taky budou, ale není to moje cílovka, tak se moc nevyznám. Každopádně děkuji za radu, máme 2 týdny do dalšího odletu, tak musím něco vybrat. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák