Cestovní pas pro dítě do Polska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
7.5.12 12:36

nene,jedeme autem…Tak ja i manzel mame obe deti zapsane v obcance a kdyz bych popripade dolozila i rodny list,tak to musi jasne,ne?Ze dite je proste moje,ze jsem ho nikde neukradla…Je to ted slozite s tema zakonama…ach jo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.5.12 12:40
@Ajanecka píše:
nene,jedeme autem…Tak ja i manzel mame obe deti zapsane v obcance a kdyz bych popripade dolozila i rodny list,tak to musi jasne,ne?Ze dite je proste moje,ze jsem ho nikde neukradla…Je to ted slozite s tema zakonama…ach jo…:-)

jak jasne?? na OP a ni na RL nikde nei fotka, kdo a jak pozna ze neprevazis cizi dite ale sve..
slozite to neni proste ma mit svuj pas se svoji fotkou a je to.. je to prece pro ochranu deti i tvoji, co kdyby ti dite nekdo unesl a na car papiru v cizim jazyce - pochynbuji ze sebou vozis uredne prelozeny rodny list podle toha kam jedes - ti dite odvezl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.5.12 13:02

Dobry,tak ja se v tom nevyznam..diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.12 17:12

Ahoj, chci se zeptat :) Kolik stojí zhotovení pasu pro dítě a jak dlouho to trvá? ;)

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
22.6.12 17:19

100,– Kč a trvá to 1 měsíc. Resp. podání žádosti vč. focení na úřadě zabralo cca 10 minut (nepočítám čekání), pak je měsíc na vyhotovení. Posílá se to centrálně někam (u nás z Prahy východ do Prahy), takže urychlit to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.12 17:28

@Fise jé děkuji :mavam: A na jak dlouho je pas? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
22.6.12 18:12

@verenika na 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
22.6.12 18:12

@verenika
myslím že je platný jeden rok, ale nevím to jistě :)

• Citovat
  • Upravit
21626
22.6.12 18:29
@Raďulle píše:
@verenika
myslím že je platný jeden rok, ale nevím to jistě :)

nene, je platný 5 let (ještě jsem to šla ověřit na viktorův pas). ale současně si musí být to dítě i podobné. takže u prťat je platnost podstatně kratší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.12 18:34

Holky díky :) takže stačí když tam s malým půjdu? Oni ho vyfotí a za měsíc si dojdu? To vše za 100kč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
22.6.12 18:36

Jojo, jen ještě musíš mít jeho rodný list, svoji občanku a já jsem pro jistotu měla i rodný list sebe a manžela. ale ten není potřeba (i když ho někde požadují)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.12 18:55
@nozu píše:
Jojo, jen ještě musíš mít jeho rodný list, svoji občanku a já jsem pro jistotu měla i rodný list sebe a manžela. ale ten není potřeba (i když ho někde požadují)

tak super :palec: A trvá to přesně měsíc ju? Já to potřebuju začátkem srpna a jsem hlava dubová :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
22.6.12 19:18

@nozu
aha, tak to jsem asi blbě pochopila, mám totiž 6ti měs. dceru a kamarádka se stejně starou dcerkou byla vyrábět pas, a ona mi říkala něco o roce… no logicky, za 5 let si moje cácora určitě podobná moc nebude :D asi myslela že jim to vydrží max. rok… :lol:

• Citovat
  • Upravit
101745
22.6.12 19:22
@Fise píše:
100,– Kč a trvá to 1 měsíc. Resp. podání žádosti vč. focení na úřadě zabralo cca 10 minut (nepočítám čekání), pak je měsíc na vyhotovení. Posílá se to centrálně někam (u nás z Prahy východ do Prahy), takže urychlit to nejde.

Tak nejde to urychlit na žádost, ale dost často to bývá dříve, já ho nechávala dělat před měsícem a byl hotový za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
22.6.12 20:26

@Raďulle i to je možný, on ten co platí rok, tak se vydává v nějakým zrychleným řízení. Když si můžeš ten měsíc počkat, dostaneš ten na 5 let, s biometrickými údaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí