Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Čau holky,malý je 20 měsíců a zvrací nám v autě,asi to má po mě chudinka…existuje něco proti nevolnosti pro děti??kinedril je až od třech let…díky za pomoc,furt perem autosedačku:-)
Tak my na tom byli podobně, is co se věku týče. Existují nějaká homeopatika (tuším Cocculine), ale u nás nefungovaly. Navíc se musí dávat už asi dva dny předem a pravidelně. Takže po dohodě s Dr. jsme dávali 1/4 kinedrylu a dáváme dodnes. Malýmu se nic nestalo, naopak nám celou cestu prospal a byl klid ![]()
Ahoj, zkus se poradit z dětskou Dr. Kamarádčin syn taky zvrací a po poradě s Dr dávají nějakou menší dávku Kinedrilu ![]()
ja jsem si rikala,ze se ji zeptam,jestli by to nevadilo......no to si neumim predstavit davat neco predem a pravidelne,to mi nejde ani u me:-)tak dekuju moc,zeptam se dr.........
Zkusila bych buď ta homeopatika (při plánované cestě) nebo jsem viděla věci na zázvorové bázi. Zkusila bych se poptat v lékárně.
máme ten samý problem, jízda naprosto šílená, co dáváme menší čtvrtku kinedrilu je klid, v červnu nás čeká cesta z děčína do jihlavy a už teď mám hrůzu jak to malá vydrží, snad to bude ok
Čtvrtku kinedrylu. Schválně jsem se teď dívala do příbalového letáku, nedoporučuje se dětem do dvou let.
My jsme tedy před cestou začali vynechávat navíc mléčné výrobky, tam bylo ze začátku zvracení skoro stoprocentní. A zavedli jsme škopík (takovou větší jakoby misku), který máme neustále po ruce, případně teď už si ho i sám drží.
Ahoj,
naše holky zvrací taky. Jeden čas zabíralo jezdit skoro na lačno (jenže ne vždycky to šlo naplánovat), pak taky někdy pomáhalo zpívat, zabíralo i zastínění do oken. Na radu doktora jsme nakonec ca od 2 let začali dávat tak max. 1/4 Kinedrylu. Zabírá.
Ahoj, možná to bude pro tebe nevhodné, ale zkus ho dát dopředu, na sedadlo spolujezdce. Dceři mojí kamarádky to pomohlo. A můj synovec jezdil zase uprostřed vzadu. Jak viděl dopředu, tak mu bylo asi lépe. Jen ten nástup a uvazování bylo blbé.. Resuzt
Do předu jsem taky přemýšlela,zkusim to,vzadu budu zvracet já:-))))))je fakt,ze vzdycky mela jogurt nebo mliko k snidani,tak to taky zmenim…a zkusim i lizatka:-)kdyby jste to videly,to je komedie vzdycky,kdyz mala zacne yvracet,tak mni staci kdyz to jen slysim,a uz mi chlap musi stavet taky:-)))tatinek s nama moc rad jezdi na vylety.......díky holky