Cestovní postýlka se závěsným lůžkem - ano, či ne?

26
20.7.16 01:17

Cestovni postýlka se závěsným lůžkem, ano či ne?

Dobrý den,
máme naplánovanou dovolenou a chceme koupit cestovní postýlku.

Doporučili by jste mi nějakou konkrétní značku a jakou matraci přikoupit? S jakou jste spokojeni nebo naopak? A zda jste využili i nějaké doplňky?

Také se chci zeptat zda má ještě smysl dokupovat závěsné lůžko, když je malé 7 měsíců - váha 6 kilo, přetáčí se, všeho se chytá a přitahuje, aby ji náhodou něco neuniklo :mrgreen: a ve spánku se dost převaluje.
(Nad závěsným lůžkem jsem uvažovala spíše z toho důvodu, protože mi přijde, že bez něj bude spinkat hodně u země - ale to už jsem asi trochu přehnaně citlivá, co? :oops: :mrgreen: )

A ještě jeden dotaz umísťovali jste pod matraci monitor dechu? Předpokládám, že to bude stejné asi jako u klasické postýlky.

Žádné konkrétní požadavky asi nemám jen hodně dbáme na kvalitu.
Určite to nebude jednorázové použití, jezdíme často k rodičům a celkově za známýma.

Předem děkuji za Vaši tipy a rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
20.7.16 01:39

Závěsné lůžko bych nepořizovala.
Ano, dávali jsme tam i monitor.
Měla jsem „obyč“ cestovní od CAM.
Nic dalšího jsem nepořizovala, nepřikupovala… moc věci nehrotim asi tak :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.7.16 03:58

Mala si klidne za 2 mesice muze stoupnout a i drevenou postylku budete muset upravit tak, ze bude blizko u zeme. kupte obyc cestovni postylku. my mame podedenou baby design. zatim ji mame v obyvaku a jsou v ni male balonky a davam tam syna na hrani, kdyz vysavam a vytiram. na dovolenou jeste prikoupim nejakou tenci skladnou matraci a budu ho tam zkouset davat na noc spat, at si na ni zvyka. mam koupenou jeste moskytieru jinak zadne doplnky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
20.7.16 06:31

http://postylky.heureka.cz/…edio-ruzova/
máme se závěsným lůžkem, 100% spokojenost. Malá má 5 měsíců. A matraci jsme koupili v akci v albertu za 300kč. Bohatě to stačí. Jinak monitor tam taky máme bez problémů, jen si myslím že pokud se malá už točí a chytá že to lůžko je zbytečné. Ono se to i houpe a za chvilku jak si bude stoupat už ho potřebovat nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.7.16 06:59

@Lenuna11 Pro takhle velké dítě je závěsné lůžko nebezpečné. Za chvíli bude na čtyřech a může snadno vypadnout.

Monior dechu jsem neměla vůbec a pochybuji, že by se mi s ním chtělo tahat na dovolenou.

Obyč molitanovou matraci mám natrvalo na chatě a u rodičů. Na dovolenou či přespání jinde jsem koupila dětem do postýlek velké měkké deky, kterými vystýlám dno. Jsou mnohem skladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.7.16 07:29

Závěsné lůžko určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24232
20.7.16 07:40

Tak závěsné lůžko bych nepořizovala. My do cestovní postýlky pořídili ještě normální matraci, aby tolik nespaly na tvrdém, ale napadlo mě to až dcerka byla větší. Ta dost dlouho spala na tom tvrdém prkně co je k cestovní postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
20.7.16 07:46

Za mě taky závěsné lůžko ne. Monitor jsem nedávala, ani žádnou matraci navíc (max deku, aby to bylo měkčí, ale nepřijde mi to zas tak tvrdé - je tam slabá vrstva molitanu, malá na tom spala celé prázdniny u babičky a neříkala nic :) ).
Značka je asi jedno - máme dvě (Caretero a Zopa - úplně stejné, materiálem, kvalitou - jsme max spokojeni a že dostávají zabrat), kamarádka má Cam a nevidím rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
20.7.16 08:32

@Lenuna11 my jsme měli postýlku se závěsným lůžkem, ale používali jsme ji prakticky od narození, protože jsme s prckem celkem jezdili a bylo to pohodlné. Nicméně pro 7 měsíční, co se už otáčí, bych to nepořizovala.
Měli jsme postýlku zopa a monitor jsme tam dávali, asi tak do synova půl roku jsme vozili s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.7.16 08:34

Ted uz zavesne luzko ne, mohla by ti vypadnout. to luzko ma cenu jen pro miminka, co jen lezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
20.7.16 09:01

MáMe zopa nanny a matraci z ikey tu nejlevnější. monitor jsem teda nedávala, ale zvážim ještě na příští dovolenou nainstalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.7.16 09:43

@Lenuna11 závěsné pro tak velké dítě je zbytečné…extra matrac taky pokud v tom bude spávat jen nárazově, stačí deka nebo peřina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
20.7.16 10:00

Závěsné lůžko v tomto věku už je zbytečné a hl. nebezpečné.
Matraci máme koupenou z Ikea za 200,– jde srolovat, tak pokud jedeme na delší dobu než víkend, bereme, jinak také používám složenou deku.
Monitor jsme používali, ale v tomto věku už ne.
Postýlku máme Hauck (klasickou 60×120) a od Fillikid maličkou (45×90) tu používáme na chatě, kde bojujeme s prostorem a když potřebuji malého na chvilku odložit s jistotou, že nikam nezdrhne :-)(nouzová ohrádka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.7.16 10:49

Děkuji moc za všechny odpovědi. Toho závěsného lůžka jsem se taky bála, aby nevypadla, ale nezkoumala jsem bližší rozměry, ale podle odpovědí je na ní moc vysoko. Už bych zase kupovala zbytečnosti :roll:

Ještě jednou díky moc za rady a tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401