Charita - na co přispíváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
nemáte prosím tipy na nějaké dárky, jejichž zakoupením by zároveň došlo k podpoře nějaké smysluplné věci?
Vím o Teribear (nadace Terezy Maxové), narazil jsem i na např. tašky z pytlů od kávy, jenže koupit tašku z pytle za 550,– s tím, že jen 50,– jde na charitu není úplně z toho soudku, co bych chtěl…
Hodlám letos pojmout Vánoce trochu i tímto směrem… proto za tipy děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
@andelka83 Neznám, najdu si. Děkuji.
Charitativní dražba je tam jako soukromá skupina, člověk se tam musí přihlásit. Výrobky se vkládají několikrát týdně, toto kolo končí tuším 18.11.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac koukni na dobroty s příběhem ![]()
https://www.dobrotyspribehem.cz/nas-pribeh/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
nemáte prosím tipy na nějaké dárky, jejichž zakoupením by zároveň došlo k podpoře nějaké smysluplné věci?
Vím o Teribear (nadace Terezy Maxové), narazil jsem i na např. tašky z pytlů od kávy, jenže koupit tašku z pytle za 550,– s tím, že jen 50,– jde na charitu není úplně z toho soudku, co bych chtěl…
Hodlám letos pojmout Vánoce trochu i tímto směrem… proto za tipy děkuji.
Dobri andele, jedine na co se sestrou prispivame, mela jsem od nich tasku planuji dalsi maji i hrnecky, segra posila penize..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 Děkuji, ale dalo práce ten eshop na jejich stránkách najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac kupovala jsem přes net zoo safari Dvůr Králové zvířátkům snídani nebo oběd…můžeš i adoptovat…dostaneš na email dárkový certifikát s jídelníčkem co to dané zvíře pojedlo
přišlo mi to fajn…využít se to nedá, ale udělá to radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik taky podporujeme tuhle „nasi“zoo, už se těším až ji znovu otevřou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majinka7 my to máme dost daleko, ale už jsme tam byli 2 x o dovolené a ráda je podpořím…koupili jsme hyeně oběd a surikatám snídani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik my máme koupené celoroční permanentky, ale jsme kousek od Dvora, takže chodíme hodně často, nejkrásněji tam je mimo sezónu, to máme celou zoo skoro sami pro sebe a zvířata chodí až k nám. Za to v létě to je mazec, to jezdíme jen na africký festival, jinak by nás lidi uslapali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!