Chatka k pronájmu 2018

10
28.12.17 15:24

Chatka k pronájmu 2018

Ahoj, snažím se najít nějakou malou chatičku kdekoliv v Čechách k pronájmu přes týden-dva na léto. Nemůžete mi prosím někdo nějakou doporučit? Aby byla cenově dostupná, tzn. za ten týden tak max 15tis. Díky moc. Za jakýkoliv tip budu moc ráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.12.17 15:49
@mrkule píše:
Ahoj, snažím se najít nějakou malou chatičku kdekoliv v Čechách k pronájmu přes týden-dva na léto. Nemůžete mi prosím někdo nějakou doporučit? Aby byla cenově dostupná, tzn. za ten týden tak max 15tis. Díky moc. Za jakýkoliv tip budu moc ráda!!!

cože? 15 tisíc(!) za týden za pronájem malé chatičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
28.12.17 15:52

@Burj Chalifa No já jsem vloni taky hledala chatu k pronájmu a nestačila jsem se divit. I když se dá sehnat i mezi 7-10 tisíci. Záleží, kde to je a jak je chata vybavená. My jsme byli v jižních Čechách, chata s bazénem /nafukovacím/, kousek od Českých Budějovic a platila jsem kolem 9 tisíc. Ale byla to malá chata pro max 4 osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.12.17 15:53

Myslím, že najdeš i za polovinu, hezkou chatičku… konkretní tip bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
28.12.17 15:57

My jsme byli přes chaty a chalupy, zkus se tam podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
28.12.17 16:39

A proč se nepodivas na google? :lol: třeba chalupy.cz nebo tak nějak. Mě přijde úplně zbytečně zakládat diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.17 16:54
@eluv píše:
A proč se nepodivas na google? :lol: třeba chalupy.cz nebo tak nějak. Mě přijde úplně zbytečně zakládat diskuzi…

protože založit diskusi, na rozdíl od aktivního vyhledávání, nedá práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.12.17 17:45
@Monchichik píše:
@Burj Chalifa No já jsem vloni taky hledala chatu k pronájmu a nestačila jsem se divit. I když se dá sehnat i mezi 7-10 tisíci. Záleží, kde to je a jak je chata vybavená. My jsme byli v jižních Čechách, chata s bazénem /nafukovacím/, kousek od Českých Budějovic a platila jsem kolem 9 tisíc. Ale byla to malá chata pro max 4 osoby.

A prosim kde to bylo? Nevite kontakt/webovky? Diky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.12.17 17:47
@eluv píše:

Ja bych radeji chatku na doporuceni nez naslepo. Kdo uz vyzkousel a byl spokojeny… jinak jsem jich nasla hodne, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí