Chce jen mléko 2,5roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.14 11:02

Tak srovnávat mlíko a sušenky je trošku rozdíl..můj malej je sice na mlíko ujetej, ale sušenky, čokolády, křupky, hromady jiných věcí u mě nenajdete. U babičky to toleruju ale doma ne. Mlíko je zdravé sušenky atd ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.7.14 11:14

Nutriční potřeba mateřského mléka opadá po roce věku, u umělého to bude podobné, i když výrobce tvrdí něco jinýho. um je plné vitamínů a minerálů, to ano, ale jen syntetických, které se v běžné stravě batolete vyskytují. to, že dítě vypije litr um ve třech letech je jenom nromální závislost, nic, co by nutričně potřebovalo.. ano, jsou výjimky, nežravý děti, ale batole průměrně se stravující to nepotřebuje. navíc je to plný cukrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
13.7.14 07:49

Tak dnes v noci jsem mléko dala už jen 1× a pak už ne. Následoval 3 hodiny trvající záchvat mé dcery, kdy se chvílemi kvůli vřískání ani nemohla nadechnout. Jsem úplně mrtvá a slečna si vyspává. Normálně vstává v 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.7.14 08:18

@Lerista no, lituju te bohuzel radu pro tebe nemam. Mam taky zavislaka na mleku, posledni rana prisla asi pred pul rokem kdy mela rotaviry - prujmy, takze zadne mliko nesmela. Kupovala jsem ji sojove, ryzove apod. V DMku a nejak se to zvladlo, uplne bez nej by to fakt neslo, kdo nezazil, nepochopi. Vim co to je vriskot 3 hodiny. Navic ta moje mrska kravske nechce, zkousim to uz skoro rok. Mam asi mesic zrusene to odpoledni, nekdy je vyjimka ale pokud nesni nic z obeda tak bez vyjimek. Rano a vecer UM pul na pul s ovocnym kefirem, plna flaska takze tak 300ml… Tak to ted vypada u nas.
Drz se a pokracuj dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.7.14 07:52

@bondy1 možná připsívají proto, že podobný problém měly a podařilo se jim ho eliminovat, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.7.14 09:00

@bondy1 Dcerka se naštěstí dudlíku zbavila sama tím, že ho někdy po druhém roce vyplivla se slovy „A fuj“ a od té doby ho nechce. Předtím ho měla neustále. V noci zase kňourala že chce mléko, byl zas řev… Večer dostává kaši, kterou dělám ze 150 ml mléka, pak vypije dalších 150 ml, v noci další mléko… ani plena 5 to nepobere a fakt se mi nechce takhle staré dítě přebalovat v noci. Má na spaní ještě pleny, čůrání jí nevzbudí. :( Jsem ráda za každý nápad, protože mně už došly. :( Přítel se už dávno odstěhoval z ložnice, malá ho svým kňouráním budí a on je naštvaný, že se nevyspal a jak má pak pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.7.14 22:37

Taky mám doma závisláka na mlíku, je jí skoro 2,5. Nijak extra to neřeším, ale neustále nabízím normální jídlo. Někdy si vezme, většinou ne. Mlíko v noci se odbouralo samo, byla nemocná a všechno vyblindila tak jsem se toho chytla a v noci nedám, protože by blinkala. Pochopila to hned a nevyžaduje ho. Nás teda zachraňují jesle, tam se rozjedla krásně, protože to viděla u ostatních dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
18.6.16 11:19

@Lerista Dobrý den, mohu poprosit, jak se Vám podařilo nakonec problém s mléčným závisláčkem vyřešit? Máme doma to stejné, takže budu ráda za každou radu ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí