Chci sex, po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
5.3.13 15:01

@Dafné twle.. sem si to musela vygůglit.. Co to máš za slovník proboha? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: No co bys z toho měla čéče.. tak prej asi ty prachy.. :lol:

@smoulinka71..kozo.. :mrgreen: :mrgreen:

Prej klub zhýralých.. :mrgreen: Se asi obávám, že si toho moc neužiju.. :roll: Teď mi psal.. že na mě odpo bude čekat na koni a že prej se*e na následky, když nás někdo uvidí.. :roll: Zlatý bukake.. twle.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.3.13 15:07
@erinv píše:
@Dafné twle.. sem si to musela vygůglit.. Co to máš za slovník proboha? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: No co bys z toho měla čéče.. tak prej asi ty prachy.. :lol:

@smoulinka71..kozo.. :mrgreen: :mrgreen:

Prej klub zhýralých.. :mrgreen: Se asi obávám, že si toho moc neužiju.. :roll: Teď mi psal.. že na mě odpo bude čekat na koni a že prej se*e na následky, když nás někdo uvidí.. :roll: Zlatý bukake.. twle.. :oops:

Hi hi hi, přeji krásnou projížďku. Užij si to holka a nepřemýšlej, co z toho vznikne, do tý doby, než to začneš dělat ti bude fajn. :*

• Citovat
  • Upravit
3894
5.3.13 15:08

@erinv Mám gooogle slovník jako ty :mrgreen: :mrgreen:

No to vypadá nebezpečně, ale zase když se na veřejnosti nebudete obírat, tak můžeš vždycky říct, že jste si vyjeli jako kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
5.3.13 15:44
@erinv píše:
Prej klub zhýralých.. :mrgreen: Se asi obávám, že si toho moc neužiju.. :roll: Teď mi psal.. že na mě odpo bude čekat na koni a že prej se*e na následky, když nás někdo uvidí.. :roll: Zlatý bukake.. twle.. :oops:

Jak neužiješ, nebude tento, bude jiný :dance: Mně ti tak jednou kamarád představoval svého kamaráda a když mi podával ruku, tak mi hlavou proběhlo, „no, ty pudeš“ :mrgreen: kde jsou ty časy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.3.13 19:54

Heh.. tak k tý seznamce jo.. @Dafné ..takový ty co nabízej prachy za sex.. nebo jenom louděj.. to je v pohodě.. ale co mi hlava nebere jsou ty kňouralové.. že sem mu neodpověděla, že si de koupit provaz do Obi.. 8o a druhej.. hned, že nereaguju, tak že sem namyšlená dě*ka, co neví, co to je láska.. :mrgreen:

tak jsem teda odpověděla.. ať si ho omrská o prkýnko, strčí hlavu do hajzlu a spláchne.. :mrgreen: :lol:

twle, todle by mělo bejt povolený střílet.. co by tu pak ubylo diskusí, že.. :pocitac: :mrgreen:

@Callie ..ty seš fakt zvíře, ženská.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
5.3.13 20:18

Ty jsi mě četla na diskuzi „velikost partnerova penisu“? :mrgreen:
Ne, já už tu divočinu mám za sebou, teď vyhlížím ženicha, a to je teprve dřina 8o
No, seznamka je o nervy, to znám, ale občas se tam mihne i solidní kus. Kamarádce tak došel na rande frejer v bermudách a na nohách měl koně (páč si 10 cm přidal na inzerátu), ty a to bylo 30 nad nulou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
6.3.13 10:56
@Callie píše:
Ty jsi mě četla na diskuzi „velikost partnerova penisu“? :mrgreen:
Ne, já už tu divočinu mám za sebou, teď vyhlížím ženicha, a to je teprve dřina 8o
No, seznamka je o nervy, to znám, ale občas se tam mihne i solidní kus. Kamarádce tak došel na rande frejer v bermudách a na nohách měl koně (páč si 10 cm přidal na inzerátu), ty a to bylo 30 nad nulou :jazyk:

Jé, tak koně k bermudám je masakr :mrgreen: :mrgreen:. No ale že ty lidi v interátu lžou a pak se to všechno provalí na první schůzce, to mi připadá uplně uhozený…a zbytečný. Taky už mi dorazil jeden co psal, že má 166 a měl asi 150 - pro mě rozdíl jestli mu koukám do očí nebo na pleš zvrchu :mrgreen: :mrgreen:. Bohužel zatím tam převládá sbírka exotů, takže souhlasím že najít normálního chlapa je dřina, zvlášť v mým věku, kdy jsou ti normální všichni zadaní s malýma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.3.13 11:13

No.. hledání ženicha naštěstí není můj případ.. :roll:

Jinak ty koně, to je dobrý no.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.1.14 18:06

Teda holky… resite tady opravdu zajimave veci.jen tak nahodou jsem nasel vasi diskuzy a musel se zaregistrovat abych napsal. chlapi, myslim ty opravdove a normalni kteri vedi jak se k zene chovat a udelat ji maji podobny problem.kde najit takovou ktera chce sex a nic jineho neresit. i ja mam zkusenost se seznamkama a jako vysoky a pohledny chlap ktery ma co nabidnout se nechytam. kazda hleda bud lasku na cely zivot a nebo nechce nic. a nebo se boji. nejsou na seznamkach jen idioti kteri lzou. opravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.1.14 18:43
@lionCB píše:
Teda holky… resite tady opravdu zajimave veci.jen tak nahodou jsem nasel vasi diskuzy a musel se zaregistrovat abych napsal. chlapi, myslim ty opravdove a normalni kteri vedi jak se k zene chovat a udelat ji maji podobny problem.kde najit takovou ktera chce sex a nic jineho neresit. i ja mam zkusenost se seznamkama a jako vysoky a pohledny chlap ktery ma co nabidnout se nechytam. kazda hleda bud lasku na cely zivot a nebo nechce nic. a nebo se boji. nejsou na seznamkach jen idioti kteri lzou. opravdu…

vysoký, pohledný…hmmm.. kolik ti je odkud seš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.1.14 18:44

Seznamka se přesunula jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.1.14 18:45
@renda81 píše:
Seznamka se přesunula jinam :mrgreen:

kdepak já ho tam nalákám.. potřebnejch je mnoho a mužů málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.1.14 18:47
@jdukolem píše:
kdepak já ho tam nalákám.. potřebnejch je mnoho a mužů málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nalákej ho a zjišťuj určitě, to bude nějakej moc mladej kluk :think: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.1.14 18:49
@renda81 píše:
nalákej ho a zjišťuj určitě, to bude nějakej moc mladej kluk :think: :zed: :mrgreen:

no to z něj vytlučem kolektivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.1.14 18:49
@jdukolem píše:
no to z něj vytlučem kolektivně
:pankac: máš recht :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit