Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dafné twle.. sem si to musela vygůglit.. Co to máš za slovník proboha?
No co bys z toho měla čéče.. tak prej asi ty prachy.. ![]()
@smoulinka71..kozo..
![]()
Prej klub zhýralých..
Se asi obávám, že si toho moc neužiju..
Teď mi psal.. že na mě odpo bude čekat na koni a že prej se*e na následky, když nás někdo uvidí..
Zlatý bukake.. twle.. ![]()
@erinv píše:
@Dafné twle.. sem si to musela vygůglit.. Co to máš za slovník proboha?![]()
![]()
![]()
No co bys z toho měla čéče.. tak prej asi ty prachy..
![]()
@smoulinka71..kozo..
Prej klub zhýralých..![]()
Se asi obávám, že si toho moc neužiju..
Teď mi psal.. že na mě odpo bude čekat na koni a že prej se*e na následky, když nás někdo uvidí..
Zlatý bukake.. twle..
Hi hi hi, přeji krásnou projížďku. Užij si to holka a nepřemýšlej, co z toho vznikne, do tý doby, než to začneš dělat ti bude fajn. ![]()
@erinv Mám gooogle slovník jako ty
![]()
No to vypadá nebezpečně, ale zase když se na veřejnosti nebudete obírat, tak můžeš vždycky říct, že jste si vyjeli jako kamarádi.
@erinv píše:
Prej klub zhýralých..Se asi obávám, že si toho moc neužiju..
Zlatý bukake.. twle..
Jak neužiješ, nebude tento, bude jiný
Mně ti tak jednou kamarád představoval svého kamaráda a když mi podával ruku, tak mi hlavou proběhlo, „no, ty pudeš“
kde jsou ty časy
![]()
Heh.. tak k tý seznamce jo.. @Dafné ..takový ty co nabízej prachy za sex.. nebo jenom louděj.. to je v pohodě.. ale co mi hlava nebere jsou ty kňouralové.. že sem mu neodpověděla, že si de koupit provaz do Obi..
a druhej.. hned, že nereaguju, tak že sem namyšlená dě*ka, co neví, co to je láska.. ![]()
tak jsem teda odpověděla.. ať si ho omrská o prkýnko, strčí hlavu do hajzlu a spláchne..
![]()
twle, todle by mělo bejt povolený střílet.. co by tu pak ubylo diskusí, že..
![]()
@Callie ..ty seš fakt zvíře, ženská..
![]()
Ty jsi mě četla na diskuzi „velikost partnerova penisu“? ![]()
Ne, já už tu divočinu mám za sebou, teď vyhlížím ženicha, a to je teprve dřina ![]()
No, seznamka je o nervy, to znám, ale občas se tam mihne i solidní kus. Kamarádce tak došel na rande frejer v bermudách a na nohách měl koně (páč si 10 cm přidal na inzerátu), ty a to bylo 30 nad nulou ![]()
@Callie píše:
Ty jsi mě četla na diskuzi „velikost partnerova penisu“?
Ne, já už tu divočinu mám za sebou, teď vyhlížím ženicha, a to je teprve dřina
No, seznamka je o nervy, to znám, ale občas se tam mihne i solidní kus. Kamarádce tak došel na rande frejer v bermudách a na nohách měl koně (páč si 10 cm přidal na inzerátu), ty a to bylo 30 nad nulou
Jé, tak koně k bermudám je masakr
. No ale že ty lidi v interátu lžou a pak se to všechno provalí na první schůzce, to mi připadá uplně uhozený…a zbytečný. Taky už mi dorazil jeden co psal, že má 166 a měl asi 150 - pro mě rozdíl jestli mu koukám do očí nebo na pleš zvrchu
. Bohužel zatím tam převládá sbírka exotů, takže souhlasím že najít normálního chlapa je dřina, zvlášť v mým věku, kdy jsou ti normální všichni zadaní s malýma dětma.
No.. hledání ženicha naštěstí není můj případ.. ![]()
Jinak ty koně, to je dobrý no..
![]()
Teda holky… resite tady opravdu zajimave veci.jen tak nahodou jsem nasel vasi diskuzy a musel se zaregistrovat abych napsal. chlapi, myslim ty opravdove a normalni kteri vedi jak se k zene chovat a udelat ji maji podobny problem.kde najit takovou ktera chce sex a nic jineho neresit. i ja mam zkusenost se seznamkama a jako vysoky a pohledny chlap ktery ma co nabidnout se nechytam. kazda hleda bud lasku na cely zivot a nebo nechce nic. a nebo se boji. nejsou na seznamkach jen idioti kteri lzou. opravdu…
@lionCB píše:
Teda holky… resite tady opravdu zajimave veci.jen tak nahodou jsem nasel vasi diskuzy a musel se zaregistrovat abych napsal. chlapi, myslim ty opravdove a normalni kteri vedi jak se k zene chovat a udelat ji maji podobny problem.kde najit takovou ktera chce sex a nic jineho neresit. i ja mam zkusenost se seznamkama a jako vysoky a pohledny chlap ktery ma co nabidnout se nechytam. kazda hleda bud lasku na cely zivot a nebo nechce nic. a nebo se boji. nejsou na seznamkach jen idioti kteri lzou. opravdu…
vysoký, pohledný…hmmm.. kolik ti je odkud seš ![]()
@renda81 píše:
Seznamka se přesunula jinam
kdepak já ho tam nalákám.. potřebnejch je mnoho a mužů málo
![]()
@jdukolem píše:
kdepak já ho tam nalákám.. potřebnejch je mnoho a mužů málo![]()
![]()
nalákej ho a zjišťuj určitě, to bude nějakej moc mladej kluk
![]()
@renda81 píše:
nalákej ho a zjišťuj určitě, to bude nějakej moc mladej kluk![]()
![]()
no to z něj vytlučem kolektivně