Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, blbý to je, kvůli užívání si opustit rodinu. To si nemůžeš občas vyrazit ve stávajícím vztahu? Nebo s přítelem společně? Navštívit si vlasy na růžovo přeci můžeš a do postele také zkusit přinést nějaké obohacující aktivity
Dost z těch věcí se dá dělat i když máš rodinu a fakt je Škoda jí rozbíjet
Nevěřím, že vy toto někdo napsal na miminkovsky web @admin, je to troll?
@Gabiiinka Tak čas od času si s manželem někam vyrazíme i si uděláme romantický víkend.. Ale manžel mě prostě začal nudit a štvát
. Ne že by se nějak změnil, to já jsem se změnila a když to řeknu narovinu tak chci prostě zažít vztah a sex i s jinými muži. A vlasy jsou pro mě až neposledním místě…
@Gabiiinka píše:
No, blbý to je, kvůli užívání si opustit rodinu. To si nemůžeš občas vyrazit ve stávajícím vztahu? Nebo s přítelem společně? Navštívit si vlasy na růžovo přeci můžeš a do postele také zkusit přinést nějaké obohacující aktivityDost z těch věcí se dá dělat i když máš rodinu a fakt je Škoda jí rozbíjet
Trochu zakladatelku chápu. Ten začátek jako bych to psala já včetně věku. Ono jde spíš o ten stereotyp, a to že víš že už nikoho jinýho mít „nesmíš“. Že jsi měla jen jednoho partnera, nepoznala jich víc.
@Anonymní píše:
Ahoj, vlastně ani nevím proč sem lezu, je mi jasný že dostanu převážně negativní reakce. Ale k věci, s manželem jsem od svých 16 let. Tenkrát jsem si myslela že nám to nevydrží, neboť jsem krom pár výjimek, neznanala nikoho komu by to vydrželo hned s prvním partnerem. Ale nakonec nám to teda vyšlo, a já toho neskutečně litulu. Manžel není vůbec špatný, kamarádky mi ho závidí. Ale já ho už nemiluju jako předtím, jasně to je asi normální a stává se to. Ale já nejsem tolik stará a chci si užít zase tu prvotní zamilovanost, chci si užít divoký nezávazný sex, chci mít růžový vlasy, tetování, chci chodit každý víkend do klubu a baru, chci cestovat po světě, chci poznat nové lidi a novou kulturu. No zkrátka mě přepadla puberta jak hadr. Já jsem vlastně ani žádnou pubertu neměla, matka mi nikdy nic nedovolila a nikam mě nepouštěla. Rozhodla jsem se že opustím manžela i děti. Jen nevím jak to udělat. Sbalit si věci, odjet, nikomu nic neříct a jenom napsat vzkaz. Je asi dost blbý co?
Ser na manžela a děti. Tě vlastně ani nepotřebují. Sbal si věci. Udělej jim papá a bez za svou pubertou a lepším životem, když ten teďka stojí tak za vyliž zadek. Potetuj se a litej zmalována jak náctiletý pipinky. Válej se ožralá po chodnících a tahej si do postele co druhej večer jinýho chlapa a užívej si ten krásný a vášnivý sex po kterým toužíš.
Střih pár týdnů až měsíců.
Budeš sama v bytě večer brečet do polštáře, jaká jsi byla slepice a jakej super život a rodinu jsi zahodila a teďka nemáš vůbec nic. A přemýšlíš, jak to vrátit zpět, ale ono už to nejde, rodina té nenávidí a nechce s tebou nic mít a se všema co sis táhla do postele jde jen o sex a ty jsi jim ukradená.
Příspěvek upraven 03.08.21 v 14:46
Ty sis prostě nestačila nabít hubu, aby sis vážila toho, co máš. Tak směle do toho, rodiny mi je teda lito ![]()
@Anonymní píše:
Trochu zakladatelku chápu. Ten začátek jako bych to psala já včetně věku. Ono jde spíš o ten stereotyp, a to že víš že už nikoho jinýho mít „nesmíš“. Že jsi měla jen jednoho partnera, nepoznala jich víc.
Děkuju, nečekala jsem že najdu i trochu pochopení. Ty si asi teda s manželem zůstala? Jak si to zvládla?
@Elishka1 To je bohužel pravda… Manžel je fakt super, až moc… Byl a vždycky je na mě štrašne hodný, je milý, citlivý, romantický. Mě to dřív vůbec nevadilo, byla jsem ráda že jsem nenarazila na někoho jako je můj otec… Ale teď prostě zjišťuji, že bych chtěla jiného chlapa. Který by se mnou nezacházel jen s rukavičkámi. Nemyslím to tak, že bych chtěla aby mě mlátil, nebo něco podobného. Jen bych chtěla někoho divokého a nezávazněho…
Jako utéct od rodiny jako nějakej zloděj, to ne, to nedělej. Děti by to nikdy nepobraly, rodina taky ne, tohle je fakt blbej nápad.
Prvně bych zkusila s manželem mluvit. Že máš takový a takový pocity, že tě tlačí druhá míza, prostě naférovku. Třeba to má podobně, třeba byste si tím mohli projít oba, společně a pak z toho vyjít jako vítězové.
Asi tě hned nepošle někomu jinýmu do postele, ale proč byste nemohli zablbnout spolu? Odevzdat děti babičkám, vyjet si na fesťák, potetovat se, co já vím, obarvit vlasy na zeleno. Ono na tom něco je, že když jste jen rodičové, tak to prostě ubíjí. Tak si užijte i spolu, ne? Třeba se manželovi honí hlavou to samé, a vy to nezjistíte, protože si to neřeknete. Možná se i on odváže a ty zjistíš, že i on by si chtěl jednou za čas střihnout nějakou swingerspárty (jako to už je vysokej kalibr, začala bych něčím klidnějším
)
Nebo to nevyjde a nakonec půjdete od sebe, ale s tím, že si zkusila jít na rovinu.
My se s ex nakonec rozešli, ale neutekla sem jako malá holka…
@Anonymní píše:
Děkuju, nečekala jsem že najdu i trochu pochopení. Ty si asi teda s manželem zůstala? Jak si to zvládla?
Máme malé dítě, takže jsem stále sním. Snažím se vydržet, vztah teď trochu skřípe tak je to těžší.. Tady všichni zakládaly vztahy až potom co si užili, tak nemůžou vědět jak se ten člověk cítí. Bohužel člověk minulost nevrátí, neudělá všechno jinak. Ten pocit je teda strasnej, já doufám že to brzo zase odezní to nutkání.
Ahoj, vlastně ani nevím proč sem lezu, je mi jasný že dostanu převážně negativní reakce. Ale k věci, s manželem jsem od svých 16 let. Tenkrát jsem si myslela že nám to nevydrží, neboť jsem krom pár výjimek, neznanala nikoho komu by to vydrželo hned s prvním partnerem. Ale nakonec nám to teda vyšlo, a já toho neskutečně litulu. Manžel není vůbec špatný, kamarádky mi ho závidí. Ale já ho už nemiluju jako předtím, jasně to je asi normální a stává se to. Ale já nejsem tolik stará a chci si užít zase tu prvotní zamilovanost, chci si užít divoký nezávazný sex, chci mít růžový vlasy, tetování, chci chodit každý víkend do klubu a baru, chci cestovat po světě, chci poznat nové lidi a novou kulturu. No zkrátka mě přepadla puberta jak hadr
. Já jsem vlastně ani žádnou pubertu neměla, matka mi nikdy nic nedovolila a nikam mě nepouštěla. Rozhodla jsem se že opustím manžela i děti. Jen nevím jak to udělat. Sbalit si věci, odjet, nikomu nic neříct a jenom napsat vzkaz. Je asi dost blbý co?