Chci si užívat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
4.8.21 12:25

Tak s tou rovnopravnosti a reci typu, ze otec je stejny rodic, jako matka, jak tady casto ctu, jsou asi jen takove vykriky, ze. Ano, nekteri otcove chteji deti do vylucne peci nebo stridavky, hlavne kvuli tomu, ze deti miluji a ne, aby delali naschvaly manzelce, ale, ruku na srdce, kolik takovych otcu je, rekla bych, ze moc jich neni, pac chlapi miluji sve pohodli a potrebuji spis, aby se nekdo staral o ne a ne, jeste, aby se starali oni o deti. Kdyz se rozhodne chlap odejit od rodiny, nikdo se uz nad tim nepozastavi a kdyz je ma co 14 dni, tak to kazdy bere jako normu, ale, jakmile to chce udelat zena, tak je zle, takze se ptam, kde jsou ty kecy o tom, ze rodice jsou si rovni? Tim neschvaluji jednani zakladatelky, pac, u me byly, jsou a budou deti absolutne na prvnim miste, coz je asi taky, pro nekoho, nepochopitelne, ale, proste je to tady paradox, jak se strasne haji zajmy otcu, ale tech opravdovych otcu s cistymi umysly je opravdu malo a ne, ze ne. Staci se divat trochu kolem a trochu do hloubky, protoze, zahrat, se da vse, kdyz to trochu umim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
4.8.21 12:29
@karinka píše:
Tak s tou rovnopravnosti a reci typu, ze otec je stejny rodic, jako matka, jak tady casto ctu, jsou asi jen takove vykriky, ze. Ano, nekteri otcove chteji deti do vylucne peci nebo stridavky, hlavne kvuli tomu, ze deti miluji a ne, aby delali naschvaly manzelce, ale, ruku na srdce, kolik takovych otcu je, rekla bych, ze moc jich neni, pac chlapi miluji sve pohodli a potrebuji spis, aby se nekdo staral o ne a ne, jeste, aby se starali oni o deti. Kdyz se rozhodne chlap odejit od rodiny, nikdo se uz nad tim nepozastavi a kdyz je ma co 14 dni, tak to kazdy bere jako normu, ale, jakmile to chce udelat zena, tak je zle, takze se ptam, kde jsou ty kecy o tom, ze rodice jsou si rovni? Tim neschvaluji jednani zakladatelky, pac, u me byly, jsou a budou deti absolutne na prvnim miste, coz je asi taky, pro nekoho, nepochopitelne, ale, proste je to tady paradox, jak se strasne haji zajmy otcu, ale tech opravdovych otcu s cistymi umysly je opravdu malo a ne, ze ne. Staci se divat trochu kolem a trochu do hloubky, protoze, zahrat, se da vse, kdyz to trochu umim.

Neblbni, i ti otcove, co odchazej tady dostavaj slusnej kour 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.8.21 12:37

Mne by zajimalo, jak to planujes. Odstehujes se, druhy den pujdes parit, treti den taky, o vikendu si vysmazis hlavu, das zvireci sex, v pondeli udelas kerku, v utery vlasy, ve stredu skocis tatovi do firmy podepsat papiry (jak bily kun :roll: ) a ve ctvrtek pujdes sama do baru na druhem konci republiky. Kdyz ti behem toho zavolaji deti, ze jim je smutno, nebo ze je neco boli, tak jim to nezvednes? Pak pojedes na tyden do Maroka. O prazdninach si odbydes 14 dni s detmi a pak vyrazis na mesic na Bali? A za pul roku co? Vzdyt i tohle je stereotyp. To vsechno budes delat sama? Jak dlouho? Do duchodu je jeste daleko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14632
4.8.21 12:39

No už vidím ty reakce, kdyby tady chlap napsal, že má doma celkem fajn ženskou, ale bohužel musí poslechnout volání svého ptáka a na děcka si zkusí najít čas dvakrát do měsíce, když zrovna nebude mít do čeho píchnout :D Nad tím by se určitě nikdo nepozastavil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
4.8.21 12:39
@karinka píše:
Tak s tou rovnopravnosti a reci typu, ze otec je stejny rodic, jako matka, jak tady casto ctu, jsou asi jen takove vykriky, ze. Ano, nekteri otcove chteji deti do vylucne peci nebo stridavky, hlavne kvuli tomu, ze deti miluji a ne, aby delali naschvaly manzelce, ale, ruku na srdce, kolik takovych otcu je, rekla bych, ze moc jich neni, pac chlapi miluji sve pohodli a potrebuji spis, aby se nekdo staral o ne a ne, jeste, aby se starali oni o deti. Kdyz se rozhodne chlap odejit od rodiny, nikdo se uz nad tim nepozastavi a kdyz je ma co 14 dni, tak to kazdy bere jako normu, ale, jakmile to chce udelat zena, tak je zle, takze se ptam, kde jsou ty kecy o tom, ze rodice jsou si rovni? Tim neschvaluji jednani zakladatelky, pac, u me byly, jsou a budou deti absolutne na prvnim miste, coz je asi taky, pro nekoho, nepochopitelne, ale, proste je to tady paradox, jak se strasne haji zajmy otcu, ale tech opravdovych otcu s cistymi umysly je opravdu malo a ne, ze ne. Staci se divat trochu kolem a trochu do hloubky, protoze, zahrat, se da vse, kdyz to trochu umim.

Hele muj chlap je uzasnej tata, stara se, uvari, uklidi, s malou zvlada vse jako ja. Ale i presto jsem pro ni ja dulezitejsi, za mnou bezi kdyz spadne nebo se bouchne, ke me se jde schovat kdyz se boji bourky, ode me si necha spis vic veci udelat nez od taty..( pomoc s oblekanim, strihani nehtu, cisteni zubu…).
Proste mama je mama, ten vztah je asi proste hlubsi a pro dite je mama proste ta nejvetsi jistota. Proto ani ja nedokazu pochopit jak muze zenska odejit od ditete…vzdyt ho nosila devet mesicu pod srdcem, vypiplala… Je to pro me vic k nepochopeni, nez kdyz odejde od rodiny chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
4.8.21 12:57

Ono docela zajímavé je i to, že když odešel otec zakladatelky od její matky, tak přesto jej chápe víc než matku, nebo tedy nebere matčin názor.
Děti v 10 a 11 letech budou situaci vnímat docela jasně, obzvláště když si je máma nevezme s sebou.
Prostě toto je jasné zabouchnutí dveří za dosavadním životem a přehození odpovědnosti za svá rozhodnutí na všechny okolo. Jistě, otec dá peníze, protože se tím asi vykupuje za to, že rodinu taky opustil.
Za současné situace bych manželovi zakladatelky přála, aby si děti podělili do střídavky. Protože to je to, co ona nechce.
Aspoň bude za půl roku co číst… To zase budou diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
4.8.21 13:00
@Anonymní píše:
Co tu asi nebylo vypíchnuté je, že tohle je často důsledek ultrapřísné výchovy. Jako u mne.

Napíšu podobnou zkušenost z druhé strany. S manželkou jsem od základky. Přísní rodiče, v teen- věku jsem se absolutně nevyblbnul a hrabe mi teď, po xx letech a dětech.

Manželku mám rád, ale už je to moc dlouho a moc na těsno.
Ano, potřeboval bych milenku.
A nejzajímavější je to, že bych pak byl veselejší a líp fungující i doma. Já ji vlastně možná i mám, ale je to složitější.

Nejvíc by mi opravdu asi vyhovovalo kdyby mi manželka tolerovala paralelní vztah, který by jinak do naší rodiny nezasahoval.
Kolkk z vás by toho ale bylo schopno?

:nevim:

Mluvil si o tom s manželkou? Byl by si v pohodě s paralelním vztahem na její straně? Teď je přeci moderní polyamorie (spíš se o ni vic mluví, ale praktikuje se podstatně déle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
4.8.21 13:01
@Michelle_M píše:
No už vidím ty reakce, kdyby tady chlap napsal, že má doma celkem fajn ženskou, ale bohužel musí poslechnout volání svého ptáka a na děcka si zkusí najít čas dvakrát do měsíce, když zrovna nebude mít do čeho píchnout :D Nad tím by se určitě nikdo nepozastavil :lol:

Hele, a musel by to tak napsat? Spousta chlapu to ma, jak tato zena, ale nenapisou to na plnou hubz, ale, vysledek je stejny, vis. V zivote a hlavne tady, se uprimnost nevyplácí. Musi se to sikovne napsat, jako je to v te vedlejsi diskuzi, kde zena taky odchazi od manzela a vlastne i od deti a ma tam hodne fanynek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
4.8.21 13:08
@FlorenceF Jenkins píše:
Neblbni, i ti otcove, co odchazej tady dostavaj slusnej kour 8o

Nevim, kolik takovych otcu tady zalozilo diskuzi, na toto tema? Moc jich nebude. Ano, dostavaji kour, kdyz to popise ta zena, ale, to je jasne, kazdy tu napiseme hlavne to, co nas ukaze v tom lepsim svetle. Ja to myslela trochu jinak, ale, nejsem velký pisatel,, takze to nemuzu vysvetlit tak, jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.8.21 13:14

No tak snad si manžel najde nějakou normální a bude šťastný. Ty si jdi za lepším životem, ovšem je třeba počítat s tím, že se chlapi určitě neprerazi. Obzvláště, když zjistí, že jsou to náhodné šťouchy milejší, než děti. Nechce se mi věřit, že je to pravda. To přilévání oleje do ohně je nějaké podezřele. Viz, když napíšeš, že tě tatík vydatně podporuje, matka je ti ukradená, děti jsou ti víceméně taky fuk a do práce vlastně ani nemusíš a dostaneš prachy. Tím se tu snad nikdo normální chlubit nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.8.21 13:15
@Anonymní píše:
@Michelle_M Táta mě v tom podporuje, sám od nás odešel za lepším životem… Ale v jehom případě za to mohla hodně matka. Matka o ničem neví, až se to dozví, tak jí asi trefí šlak, ale mě je úplně ukradená. Dětem je 11 a píše: Více

Něco je u tebe špatně a horší je, že to sama tak nevnímáš. Člověk čerpá příjemné pocity z dlouhodobých, hlubokých vztahů. Třeba s dětmi, například. To u nás navozuje ten pocit štěstí.
Ty to štěstí nenajdeš, možná krátkodobě, ale za nějakou dobu, po euforii, se dostaneš na úplné dno. Škoda, že ti teď nefunguje ta pragmatická část, protože tohle už nikdy zpět nevezmeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.8.21 13:22
@vendulaaa píše:
Ono docela zajímavé je i to, že když odešel otec zakladatelky od její matky, tak přesto jej chápe víc než matku, nebo tedy nebere matčin názor.
Děti v 10 a 11 letech budou situaci vnímat docela jasně, obzvláště když si je máma nevezme s sebou.
Prostě toto je jasné zabouchnutí dveří za dosavadním životem a přehození odpovědnosti za svá rozhodnutí na všechny okolo. Jistě, otec dá peníze, protože se tím asi vykupuje za to, že rodinu taky opustil.
Za současné situace bych manželovi zakladatelky přála, aby si děti podělili do střídavky. Protože to je to, co ona nechce.
Aspoň bude za půl roku co číst… To zase budou diskuze.

Tato diskuze je velmi smutná. Je mi líto těch dětí, co mají za matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7653
4.8.21 13:35
@Anonymní píše:
@řeřicha Ano, chci se odstěhovat, už jsem si i zařídila být. S těmi dětmi popravdě nevím, ráda bych je měla jen o víkendech, ale je mi jasný že o to nebudou mít moc zájem. Práci mám taky vyřízenou, u té stávající mi běží lhůta 3 měsíců kdy ještě musím zůstat, ale plánují jít marodit, už mě to tam ubiji. Našla jsem si novou práci u táty, kde když to řeknu popravdě, bude stačit když se tam objevím 2× týdně něco podepíšu a dostanu normální plat.

Ty jsi dáreček ve všech směrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.8.21 13:56
@Anonymní píše:
@Michelle_M Táta mě v tom podporuje, sám od nás odešel za lepším životem… Ale v jehom případě za to mohla hodně matka. Matka o ničem neví, až se to dozví, tak jí asi trefí šlak, ale mě je úplně ukradená. Dětem je 11 a píše: Více

no ocividne odchod tveho otce se na tobe dosti podepsal… doufam, ze tvuj pribeh si prectou ty nanynky, co maji touhu se nechat zbouchnout ve 20ti prvnim borcem… ceka te ted mozna par mesicu na oblacku, ale pak naraz na tvrde dno. bo tve deti ti nikdy neodpusti, to co jim ted provedes… cely zivot hledas sama sebe a nemysli si, ze tvym odchodem se neco zlepsi… uz ted je z tebe dalsi zivotni zkrachovalec, bohuzel to odnesly zas male deti… a kolotoc se bude tocit dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.8.21 13:59
@AjaF píše:
Ty jsi dáreček ve všech směrech.

no spis blbena, ktera si to maluje v ruzovych barvach… holka bude asi jednodussi, o zivote, byt uz je to stara rasple, vi velke kulove… no jen ji poprat ne moc bolavy dopad na dno tvrde reality :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová