Chci si užívat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
4.8.21 06:28

Typický případ nezodpovědnosti. Vždy se o zakladatelku někdo “staral”, od rodičů to v 16 přebral muž…
A teď to chce zase:

• o děti se m starat on
  • o výplatu tatínek
  • o náplň života nějací náhodní chlapi

Mě by moji rodiče přetrhli, ne tak zaměstnat a posílat peníze za nic.
Děcka ji úplně zavrhnou, to je jasné.
No a ti chlapi se do “vztahu” taky úplně nepohrnou, obzvlášt jak zjistí, že má 2 děti, které klidně poslala k šípku.
Taky je potřeba počítat, že chlap v 32-35 letech primárně nepůjde po 32 leté rozvedené s dětmi…
To bude velmi, velmi nepříjemné procitnutí do reality. Že vlastně ono užívání si ani nemusí být s kým - vobšousty z nádražky nepočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.8.21 07:44
@PaníBovaryová píše:
Nepředstavuješ si tu údajnou pubertu jako z amerických seriálů, že ne? 8)

Romantické filmy a teenagrovske seriály jsou škodlivé. Lidé pak maj nereálné představy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
4.8.21 09:12
@Anonymní píše:
@řeřicha Ano, chci se odstěhovat, už jsem si i zařídila být. S těmi dětmi popravdě nevím, ráda bych je měla jen o víkendech, ale je mi jasný že o to nebudou mít moc zájem. Práci mám taky vyřízenou, u té stávající mi běží lhůta 3 měsíců kdy ještě musím zůstat, ale plánují jít marodit, už mě to tam ubiji. Našla jsem si novou práci u táty, kde když to řeknu popravdě, bude stačit když se tam objevím 2× týdně něco podepíšu a dostanu normální plat.

Chudáci děti mít takovou matku, které jsou u zadnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.8.21 09:22

@vendulaaa :potlesk: přesně, si to dáma maluje jak Hurvínek válku. Ona bude žít a všichni okolo se budou starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.21 09:26
@vendulaaa píše:
Typický případ nezodpovědnosti. Vždy se o zakladatelku někdo “staral”, od rodičů to v 16 přebral muž…
A teď to chce zase:
  • o děti se m starat on
  • o výplatu tatínek
Mě by moji rodiče přetrhli, ne tak zaměstnat a posílat peníze za nic.
Děcka ji úplně zavrhnou, to je jasné.
No a ti chlapi se do “vztahu” taky úplně nepohrnou, obzvlášt jak zjistí, že má 2 děti, které klidně poslala k šípku.
Taky je potřeba počítat, že chlap v 32-35 letech primárně nepůjde po 32 leté rozvedené s dětmi…
To bude velmi, velmi nepříjemné procitnutí do reality. Že vlastně ono užívání si ani nemusí být s kým - vobšousty z nádražky nepočítám…

Taky bych to tak viděla. Paní nikdy neměla za nic odpovědnost.
A zakladatelko, proč ne střídavku? To by jsi měla týden klid a týden s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.8.21 09:27

@Netopirek Protože chce žít a děti v tomto modelu vyloženě překážejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.8.21 09:28
@Anonymní píše:
@řeřicha Ano, chci se odstěhovat, už jsem si i zařídila být. S těmi dětmi popravdě nevím, ráda bych je měla jen o víkendech, ale je mi jasný že o to nebudou mít moc zájem.Práci mám taky vyřízenou, u té stávající mi běží lhůta 3 měsíců kdy ještě musím zůstat,ale plánují jít marodit, už mě to tam ubiji. Našla jsem si novou práci u táty, kde když to řeknu popravdě, bude stačit když se tam objevím 2× týdně něco podepíšu a dostanu normální plat.

A takovejhle život tě bude naplňovat? :think:
Jako neříkám, že mě někdy nenapadá, jak by to bylo krásný, kdybych nic nemusela, kdybych nemusela do práce a po práci se starat o domácnost a dítě, kdybych byla „svobodná“, ale to jsou jen takový planý myšlenky…Ve skutečnosti bych se asi cítila dost prázdná, zbytečná a nepotřebná, to bezbřehý „užívání“ - což je pro mě třeba malování, non stop čtení, nekonečný debaty s kamarádkou, cestování- by mi asi velmi brzo začalo připadat jen jako zbytečná vata, kterou se snažím zaplnit nějakou prázdnotu v sobě. Ale to ti tady už napsalo víc lidí.

Příspěvek upraven 04.08.21 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.8.21 09:44
@vendulaaa píše:
A teď to chce zase:
  • o děti se m starat on
  • o výplatu tatínek

To je naprosto výstižný.
Ano, chtělo by to převzít konečně zodpovědnost za svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 09:50

Milá zakladatelko, mám jednoho koníčka - spíš koně - a to je astrologie. Takže to, co teď prožíváš je tzv. „návrat Saturna“, čili „saturnská krize“. Můžeš si to vyhledat na netu, o čem to je, nejspíš se v tom poznáš.
Přeji ti hodně sil a nic nebourej, litovala bys pak, to mi věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.8.21 09:56
@Labužník mirabelka02 píše:
Milá zakladatelko, mám jednoho koníčka - spíš koně - a to je astrologie. Takže to, co teď prožíváš je tzv. „návrat Saturna“, čili „saturnská krize“. Můžeš si to vyhledat na netu, o čem to je, nejspíš se v tom poznáš.
Přeji ti hodně sil a nic nebourej, litovala bys pak, to mi věř.

Nejsem sice zakladatelka, ale zajímá mě to - týká se to jen lidí, kteří mají Saturn nějak v horoskopu, že? A to se zjistí/vypočítá jak? Já se v tomhle vůbec nevyznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 10:05

VELMI stručně řečeno „návrat Saturna“ prožije každý člověk, který se dožije cca 29,5 - 31 let. Je to takové první bilancování, Kristova léta a mnoho dalšího. Jak to kdo zpracuje a co z toho vyvodí, to je pak na každém individuu se svým jedinečným horoskopem. Ale „astrologický jev návrat Saturna“ má každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
4.8.21 10:07
@Labužník mirabelka02 píše:
VELMI stručně řečeno „návrat Saturna“ prožije každý člověk, který se dožije cca 29,5 - 31 let. Je to takové první bilancování, Kristova léta a mnoho dalšího. Jak to kdo zpracuje a co z toho vyvodí, to je pak na každém individuu se svým jedinečným horoskopem. Ale „astrologický jev návrat Saturna“ má každý.

Aha, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
4.8.21 10:08
@Anonymní píše:
Co tu asi nebylo vypíchnuté je, že tohle je často důsledek ultrapřísné výchovy. Jako u mne.

Napíšu podobnou zkušenost z druhé strany. S manželkou jsem od základky. Přísní rodiče, v teen- věku jsem se absolutně nevyblbnul a hrabe mi teď, po xx letech a dětech.

Manželku mám rád, ale už je to moc dlouho a moc na těsno.
Ano, potřeboval bych milenku.
A nejzajímavější je to, že bych pak byl veselejší a líp fungující i doma. Já ji vlastně možná i mám, ale je to složitější.

Nejvíc by mi opravdu asi vyhovovalo kdyby mi manželka tolerovala paralelní vztah, který by jinak do naší rodiny nezasahoval.
Kolkk z vás by toho ale bylo schopno?

:nevim:
@Anonymní píše:
Co tu asi nebylo vypíchnuté je, že tohle je často důsledek ultrapřísné výchovy. Jako u mne.

Napíšu podobnou zkušenost z druhé strany. S manželkou jsem od základky. Přísní rodiče, v teen- věku jsem se absolutně nevyblbnul a hrabe mi teď, po xx letech a dětech.

Manželku mám rád, ale už je to moc dlouho a moc na těsno.
Ano, potřeboval bych milenku.
A nejzajímavější je to, že bych pak byl veselejší a líp fungující i doma. Já ji vlastně možná i mám, ale je to složitější.

Nejvíc by mi opravdu asi vyhovovalo kdyby mi manželka tolerovala paralelní vztah, který by jinak do naší rodiny nezasahoval.
Kolkk z vás by toho ale bylo schopno?

:nevim:

No asi tak 1 z 1000?A to ještě z důvodu, že je zoufalá a nemá jinou možnost…Kolik mužů by tolerovalo paralelní vztah manželce?
Takže blbou výchovu odnese manželka? Nevím, jsi dospělý, měl bys to řešit inteligentněji, než „vyřáděním se“ mimo manželskou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.8.21 10:22

@Labužník mirabelka02 Jak moc se věnuješ astrologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.21 10:36

VELMI stručně řečeno „návrat Saturna“ prožije každý člověk, který se dožije cca 29,5 - 31 let. Je to takové první bilancování, Kristova léta a mnoho dalšího. Jak to kdo zpracuje a co z toho vyvodí, to je pak na každém individuu se svým jedinečným horoskopem. Ale „astrologický jev návrat Saturna“ má každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová