Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda, dvakrát jsem nechtěla.
Astrologii věnuji MOC, stejně jako dalším hermetickým oborům.
Hele já vím, že e je to taková líná univerzální ráda, ale co takhle promluvit si s psychologem? Nejlépe někdo ráznější než takoví ti co jen sedí a říkají Hmm. Myslím si, že by to stálo za zkoušku.
@Michelle_M Táta mě v tom podporuje, sám od nás odešel za lepším životem… Ale v jehom případě za to mohla hodně matka. Matka o ničem neví, až se to dozví, tak jí asi trefí šlak, ale mě je úplně ukradená. Dětem je 11 a 10
@vendulaaa píše:
Typický případ nezodpovědnosti. Vždy se o zakladatelku někdo “staral”, od rodičů to v 16 přebral muž…
A teď to chce zase:Mě by moji rodiče přetrhli, ne tak zaměstnat a posílat peníze za nic.
- o děti se m starat on
- o výplatu tatínek
- o náplň života nějací náhodní chlapi
Děcka ji úplně zavrhnou, to je jasné.
No a ti chlapi se do “vztahu” taky úplně nepohrnou, obzvlášt jak zjistí, že má 2 děti, které klidně poslala k šípku.
Taky je potřeba počítat, že chlap v 32-35 letech primárně nepůjde po 32 leté rozvedené s dětmi…
To bude velmi, velmi nepříjemné procitnutí do reality. Že vlastně ono užívání si ani nemusí být s kým - vobšousty z nádražky nepočítám…
A tak budiz ji to prano. Ja ji to vrele preji ![]()
Uz jen to, ze je schopna opustit svoje deti…bude hezky pusobit na pripadne soustaliky. ![]()
@FlorenceF Jenkins Mám to zařízené už delší dobu. O práci manžel ví, o bytu pochopitelně ještě do včerejška nevěděl.
@Anonymní píše:
@Michelle_M Táta mě v tom podporuje, sám od nás odešel za lepším životem… Ale v jehom případě za to mohla hodně matka. Matka o ničem neví, až se to dozví, tak jí asi trefí šlak, ale mě je úplně ukradená. Dětem je 11 a píše: Více
A děti jsou ti taky ukradené?
@Anonymní píše:
@Michelle_M Táta mě v tom podporuje, sám od nás odešel za lepším životem… Ale v jehom případě za to mohla hodně matka. Matka o ničem neví, až se to dozví, tak jí asi trefí šlak, ale mě je úplně ukradená. Dětem je 11 a píše: Více
Takže taťka taky asi charakter, co?
@Ginella Hele, já to mám dost stejně jako to měl táta. Taky by se na první pohled mohlo zdát že jsem mu úplně ukradená, ale teď už vím že to tak nebylo. Takže abych nějak odpověďela… Ne děti mi nejsou úplně ukradené, ale ani u mě nejsou na prvním místě…
@Anonymní píše:
No jo, jsi holt celá tatík, viď… Tak běž, utíkej… Před sebou stejně neutečeš. Je to klišé jako prase, ale sedí.
@Michelle_M píše:
No jo, jsi holt celá tatík, viď… Tak běž, utíkej…Před sebou stejně neutečeš. Je to klišé jako prase, ale sedí.
Velmi výstižné.
@Anonymní píše:
Tak ty seš teda dobře porouchaná…
@Anonymní píše:
@Ginella Hele, já to mám dost stejně jako to měl táta. Taky by se na první pohled mohlo zdát že jsem mu úplně ukradená, ale teď už vím že to tak nebylo. Takže abych nějak odpověďela… Ne děti mi nejsou úplně ukradené, ale ani u mě nejsou na prvním místě…
Ach jo. Na to snad není ani co napsat. Snad jen, že je mi vás ( tebe a otce) svým způsobem skoro až líto.
Nejsem typ ženy, kterou by naplňovalo jen mateřství a péče o rodinný krb, mám ráda svou práci, vzdělávání, který s ní souvisí, zajímá mě spousta věcí a nechtěla bych na ně kvůli rodině rezignovat, ale tohle stejně nechápu. Ten čas s dítětem je v poměru k celýmu životu dost krátkej, takže něco na nějakých pár let oželet, mi nepřijde jako problém, jednou už nebudu děti zajímat já a budu mít času pro sebe moře…
Ale ty to máš úplně jinak.
No, snad najdeš, co hledáš. Některé takové vyjímky jsou, ale myslím, že je jich málo a asi vědí, co chtějí místo toho rodinného života. U tebe mi přijde, že vůbec nevíš, co chceš a spíš se ti jen nechce mít povinnosti.
@Anonymní píše:
A co kdyz rekne tvuj manzel, ze deti nechce do vylucne pece, to je pak date do decaku? Co jdyz bude trvat na stridavce, co udelas potom? Jak si muzes byt jista, ze to bude tak, jak jsi si vysnila?
@Anonymní píše:
@FlorenceF Jenkins Mám to zařízené už delší dobu. O práci manžel ví, o bytu pochopitelně ještě do včerejška nevěděl.
Aha
a co teda resis tady, kdyz uz to mas zarizene? Potrebujes pusu na čelicko? ![]()
@Anonymní píše:
Tak sis je neměla pořizovat. Dítě není domácí mazlíček, kterého odložíš do útulku nebo daruješ dál ![]()