Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Elishka1 To je bohužel pravda… Manžel je fakt super, až moc… Byl a vždycky je na mě štrašne hodný, je milý, citlivý, romantický. Mě to dřív vůbec nevadilo, byla jsem ráda že jsem nenarazila na někoho jako je můj otec… Ale teď prostě zjišťuji, že bych chtěla jiného chlapa. Který by se mnou nezacházel jen s rukavičkámi. Nemyslím to tak, že bych chtěla aby mě mlátil, nebo něco podobného. Jen bych chtěla někoho divokého a nezávazněho…
Co Ti občas jednu flákne, tak jo, no… ![]()
@Cenarius píše:
A pak co?
A pak nic. Nabije si hubu, vystřídá pár chlapů, a přitáhne domů. Otázka je co si ještě zpátky přinese, možná coronu
nebo pohlavní nemoc, tetování, barevný vlasy, možná vyzkouší lehčí drogy. A závěr bude takový, že si řekne já jsem ale kráva. Jó splašený hormony jsou sviňa.
Sorry, ale ten ztracený čas už nedoženeš. Seznamovací trh ve dvaceti je narvaný k prasknutí pěknými, mladými a chytrými kluky s nadějnými vyhlídkami. Všichni ti kluci, se kterými jsem randila v nácti jsou dnes ženatí a mají děti. Navíc ve třiceti už je většina lidí jinde a kalby vyměnili za grilovačky s přáteli. Na lovu
na diskotéce už mezi mláďaty budeš působit trapně. A když se vykašleš na děti, tak ti to nikdy neodpustí.
No to je další otázka - s kým zakladatelka bude to svoje mladí ve 32 dohánět ![]()
@Pidulka1991 píše:
Nevěřím, že vy toto někdo napsal na miminkovsky web @admin, je to troll?
Dobrý den,
samozřejmě nemohu vědět, jestli si zakladatelka situaci nevymyslela, ale jedná se o stálou uživatelku s celkem normálním stylem příspěvků.
Přeji hezký den
Diana ![]()
No, docela brzo te chytla existencionalni krize. ![]()
Single holky chodi parit, nezavazne randi a pak placou, ze jsou same, nikto je nemiluje, ujizdi jim vlak a cekaji, ze az se vdaji a budou mit deti a rodinku jak z relamy a ta jim konecne zabezpeci to celozivotni stesti. Nezabezpeci, teda ne vzdy.
Problem je v tobe, ty jses nestastna a tvuj zivot te nanaplnuje. A cestovavni, nezavazny sex, pareni tvuj problem nevyresi, ale to ty jeste nevis. Stejne jak nevedi single hoky, ze deti, hypoteka, manzel a rodina je nemusi nutne udelat stastnymi.
Musis na to jinak, ale pres cizi skusenost to asi nejde, musis si asi nabit nos, budes cestovat, parit, chlastat, soulozit, az dokud si uvedomis, ze to nic na pocitu tve prazdnoty nezmenilo.
Promluv si s manzelem, vysvetli mu uprimne tve pocity, treba to citi stejne.. date si mozna pauzu, jed na dovolenou sama, ale v ramci pudu sebezachovy moc neblbni…mozna, az uvids, jak plytke je „uzivani“ si, se rada vratis naspet tam, kde te cekaji lide, kteri te maji radi.
Boha jeho, ty jsi ale (ne)vylízaná
Proč řešit věci jednoduše, když jdou komplikovaně. Normálně manžovi vysvětli svůj stav mysli a rozejděte se, děti si dejte do střídavky a ty můžeš ve svym nestřídavkovym volnu vojet třeba celej hlavák a mít u toho nabarvený vlasy a frndu…v čem je problém? Proč to řešit útěkem od dětí a vzkazama?
![]()
@My Melody A co jí naplni? Já mám stejný pocit jako zakladatelka, ale jsem mladsi. Nechci se rozvádět, ale ten pocit je hrozny. Ten pocit ze můj zivot je nuda, k nicemu.. Nevím jak jsem se dotohohle stavu dostala, chci z něj zpět. Nechci myslet na jiny chlapy. Ještě před pár týdny mi bylo normálně.
Díky bohu za divokou pubertu
Ale i tak se mi po dítěti nechtělo stát se „matkou“, takže na fesťáky a koncerty jezdim vesele dál, na dovolený bez rodiny taky, tetování mám už dávno, růžový vlasy jsem měla až když byl dceři rok a půl. S chlapama nevim, ti mi po všech těch letech spíš lezou na nervy a jsem ráda za manžela ![]()
Třeba moje ségra cca ve 30 letech nechala v 5 ráno vzkaz své osmileté dceři, že ji miluje a ať se na ni nezlobí a odletěla za štěstím na Kypr (resp. za Pákistáncem, kterého znala z FB a který ji strašně miloval). Nikdo nic předem nevěděl. Holku nechala v ČR s otcem alkoholikem, který byl starší než naši rodiče. Neteř je tím docela dost poznamenaná, sebepoškozuje se, trpí poruchou příjmu potravy. To prostě pro svoje dítě chceš. Nemít tenhle zážitek (a pár dalších z práce), řekla bych si, že je tohle troll. Takhle tomu i věřím.
Zakladatelko a kolik je dětem? Tvoje pocity částečně chápu, přestože jsem se v pubertě docela vyřádila, taky bych někdy chtěla někam vyjet třeba s kamarádkama, dělat si úplně co chci a neřešit vaření večeří (obrazně řečeno), ale svoje dítě bych tedy nikdy v životě neopustila. A už vůbec ne jen tak najednou, bez rozloučení. Myslím, že netušíš, co to těm dětem způsobí (viz. příspěvek výše).
@akavi No tak to je drsný
Když frnda zavelí, rozum je v perdeli… Jak ségra dopadla?
Já nějak nemůžu pochopit to prázdno směrem k dětem. To se taky přihodilo během téhle krize, nebo tam bylo/nebylo vždycky? Byla jsem už v různých srajdách, ale ty děti byly vždycky kotva. Zajdi se někde vypovídat, třeba do manž. poradny i sama, sto jí to za zkoušku, než to potento ve velkým stylu…
@Michelle_M píše:
@akavi No tak to je drsnýKdyž frnda zavelí, rozum je v perdeli… Jak ségra dopadla?
Docela blbě. Pákistánce si vzala, aby mohl zůstat v EU, přesídlili do Irska, ona tam dře do úmoru a už dva roky nebyla v ČR, protože on jí to nedovolí, tříská ji, musela na potrat, protože on nechce dítě s nemuslimkou atd. Ale to je její soutěž.
@akavi píše:
Docela blbě. Pákistánce si vzala, aby mohl zůstat v EU, přesídlili do Irska, ona tam dře do úmoru a už dva roky nebyla v ČR, protože on jí to nedovolí, tříská ji, musela na potrat, protože on nechce dítě s nemuslimkou atd. Ale to je její soutěž.
to jsou životní osudy.