Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar__tanka1983 mám to stejně. Dokonce jsem ve stejném věku jako zakladatelka.
Bydlíme na vesnici, sice blízko většího města, ale pro mě celkem špatné. Máme malé děti, jsem s nimi prakticky pořád sama, protože partner dlouho pracuje.
Nebaví mě to tu, nudím se a jsem v depresi z toho, jak si jiní kolem mě užívají.
Prosím o anonym, jinak smazat.
Jsem s manželem od 17ti, je mi 34. Dítě máme malé a další na cestě. 14 let jsme si užívali života bez dětí a nelituji toho. Myslím, že jsme se spolu hodně vybili a teď je pro nás ten rodinný život vlastně změna z té bezstarostnosti. Přestože byl iniciátorem dětí hlavně manžel, já je moc nechtěla, tak bych nedokázala jen tak zmizet a nechat je jen s otcem. Můžeš si to zkusit, nakonec ale zjistíš, že žádný penis není řešením tvého problému a nikde jinde není tráva zelenější ač se to v prvních měsících tak může zdát. Časem přijdeš na to, že mít vedle sebe někoho s kým si rozumíš a kdo tě podrží je to nejvíc. Já to teda tak mám. Neberu děti jako něco statického, životy budou časem žít svoje. Na druhou stranu já svého manžela pořad velmi miluji a jeho ztráta by pro mě byla obrovskou ranou. Takže svým způsobem chápu, že tě vztah s ním nenaplňuje, v takovém případě bych mu to aspoň řekla a šla do poradny než pohřbila vztah na základě toho, že potřebuji jiný penis, vlasy a zažít si ty začátky. Začátek je sice fajn, ale bez pokračování není příběhu.
Příspěvek upraven 03.08.21 v 15:34
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Ano jde mi hlavně o to, ale není to tak že bych chtěla mít každý den sex s jiným chlapem. Chci mít vztahy s jinými muži než s manželem. Ale chci být taky nějaký čas jen sama. Chci jen dohnat to co jsem zmeškala
Jestli by nebyl dobrý nějaký psycholog?
Abys neztratila děti a nezůstala po pár sexuálních vztazích sama v depce, ono bych moc neočekávala od těch chlapů, ono je to s nimi dost obdobné… ![]()
Ty wogis, to je krize jako prase ![]()
Nedokazu se bytostne vzit do toho, ze by se ti nestyskalo po detech. Zazila jsem si to s brzkou stridavkou a malem mi je.lo. jinak s chlapem chapu. Nechapu, ze sis jeste nekoho nenarazila ![]()
Reseni neznam, ale urcite bych nevolila utek…mozna sverit se a po dohode s manzelem pauza?
tam sice riskujes, ze on si nekoho najde a nebude cekat, az se vybouris, ale…lepsi nez rozmetat uplne vsechno ![]()
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Ano jde mi hlavně o to, ale není to tak že bych chtěla mít každý den sex s jiným chlapem. Chci mít vztahy s jinými muži než s manželem. Ale chci být taky nějaký čas jen sama. Chci jen dohnat to co jsem zmeškala
A pak co? ![]()
@Anonymní píše:
Cos zmeškala v nácti už nikdy nedoženeš. Prober se, jsi dospělá ženská, máma od dětí. Takhle život fakt nefunguje. Na samotu bude čas, až vypustíš děti do života.
Já tě chápu, ale poradit nedokážu. Já byla ve vztahu od nějakých 17 let do 25. Naštěstí jsme tenkrát pochopila, že ne, rozešli jsme se a já se přiznám, že jsem dva roky řádila jak utržená ze řetězu. Po dvou letech jsem potkala svého současného muže, vdala se, máme tři děti a dvacet let mě ani nenapadlo se podívat na jiného. Prostě jsme se vyřádila, a vím, že jinde zelenější tráva není. Ale jsem za tu zkušenost, co jsem udělal zamlada a bez závazků, ráda. Bohužel, když máme děti, tak už jsme zodpovědní primárně za ně. Už ten čas prostě vrátit nelze. Vydrž, až opustí hnízdo, ať alespoň neublížíš.
Fakt kvůli nezávazně mu sexu a barevným vlasům opustí máma svoje děti??? To mi přijde teda strašný. Tohle přece už nikdy nepůjde opravit…je mi líto dětí i toho jejich tatínka… Kvůli svrbění udělá vědomě 3 lidi nešťastnými, protože si chce užívat… Absolutně sobecký a nezodpovědný přístup… Ono možná až těm případným novým známostem sdělí, jaká je super matka, tak ti chlapi ji fakt k ničemu jinému než na sex chtít nebudou.
Njn, mládež se honem žene do chomoutu a závazků, a tam pak zjistí, že to nezávazné mládí a svobodu chce vrátit zpět. ![]()
Tohle je silny kafe. Tedy sice to chapu, ale hledala bych reseni jak si uzivat ( i s jinyma klidne ), ale neopoustet deti. Jednak ti to nikdy neodpusti, druhak to poskodi vas vztah na vzdy. Ony za nic nemuzou, to ty sis je poridila. Ty jsi rozhodla vedome o svem mladi o otci svych deti.
Myslim, ze bych zkusila mit nezavazny vztah jinde. Pze pak teprve pochopis, ze trava u souseda zelenejsi neni ( zvlast pokud mas fajn chlapa ). Vyprcha chemie a pak ti dojde, ze spousta chlapu je fakt nepouzitelnych.
@Anonymní píše:
To už nikdy nedoženeš. Protože jako bezdetná náctka/dvacítka si užíváš vztahy jinak než po 30.
Hlavně i chlapi berou ty vztahy jinak.
Najdi si milence presne podle svych predstav. Promluv si s manzelem, ze potrebujes upustit paru a chod pravidelne na damsky jizdy (do klubu, na vikend, na dovcu plnou partosek). Ale opustit deti?? To mi prijde pres caru.
A tetování a barevný vlasy můžeš mít i teď. Já s vlasy experimentuji stále. A tetování jsem měla první až po dítěti ![]()
Taky mám kamarádku, která se až teď ve třiceti utrhla ze řetězu. Zdá se mi to spíš smutné. Pamatuju, jak jsme na vejšce šly pít, nebo nebo na rande a ona domů za přítelem. Postupem času jsem jí začala závidět, že má někoho tak blízkého, se kterým může být, že nemusí honit chlapi na Tinderu jako tenkrát my. Teď je honí ona a já si užívám poklidu. ![]()
Jsou už tvoje děti alespoň trochu soběstačné? Najdi si nějaké koníčky, které budou jen tvoje. Co pole dance, tanec u tyče? Nebo nějakou skupinu kamarádek já pokec a koktejl. Případně výraz sama na dva týdny do zahraničí, abys zjistila, že zážitky jsou super, ale ještě lepší je, když se o ně máš s kým podělit a s kým zavzpomínat. ![]()