Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jééé, to je ale vzpomínka
Měla jsem ho na základce, myslím že jsem měla dvě, nejdřív nějakého medvěda a pak nějaký červený kde bylo těch zvířat více. Ségra jich měla ještě víc, vzpomínám si hlavně na mimozemšťana
Taky bych si s chutí zahrála ale bůhví kde jim je konec ![]()
Myslím si ale jak už tu zaznělo, u ťamanů by to mít mohli ![]()
Holky a v čem je to tamagotchi jiný než ten Poe v mobilu?? Já tamagotchi neměla, ale Poe znám a to se mi líbí
jsou tam dobrý hry ![]()
Ja ho taky mela, ale vzdycky jsem na nej zapomnela, nekam ho pohodila a kdyz jsem ho po par dnech nasla, byvala tam hromadka smradlavych hovinek a hrobecek
Jesteze sem z toho vyrostla, dite mi hlady netrpi a nenechavam ji v pokadenych plenach ![]()
Jéééé zrovna dneska když jsem hrála Mou na telefonu tak jsem myslela na tamagotchi asi taky udělám zítra přeadovku u větráků
![]()
Ahoj,
Taky jsem kdysi mivala, pozdeji i prodavali u větnamců do 100kč, dnes už né. Loni sem koupila to ze Sparkys neteři, stálo kolem 600 kč ( popravde sem byla dost zklamana ze ju to nenadchlo jak tehdy me), dokonce ukazalo i nejake cislo to se po zadani na webove stranky zaregistovalo a clovek se mohl za sve tamagoci prihlasovat do „tamagoci sveta“ dokonce se dalo i nak sparovat s jinym ale k to u sme ani nikdy nedosly.
Mě zrovna včera umřel. Mám žlutej, je tam spoustu zvířat na výběr + ufo:-).třeba tučnák, pes, kočka, dinosaurus, myš, kuře.
Mám ho ještě z dětství, takže 18-20 let
a furt funguje. Před tím teda bylo hodně drahé. Vim že sem si ho přála strašně dlouho než ho ježíšek přinesl
.
Akorát ho vždycky někde nechám, pak je to tam samá lebka, stačim dát ještě uzdravující injekci a další den už zase zapomenu a najdu spoustu hovínek a hrobeček ![]()
A to sem si myslela že jsem jediná dospělá osoba co si hraje z tamagoči ![]()
@mmuerka píše:
Ja ho taky mela, ale vzdycky jsem na nej zapomnela, nekam ho pohodila a kdyz jsem ho po par dnech nasla, byvala tam hromadka smradlavych hovinek a hrobecek![]()
Jesteze sem z toho vyrostla, dite mi hlady netrpi a nenechavam ji v pokadenych plenach
Já koupila staršímu (už je to delší dobu) jedno u číňanů a za pár korun…teď je teda už někde zahrabaný a nehraje si s tím…
Ženy já vas zábiju hned jsem si stáhla pou poua a to je mazec smeju se už hodinu hlavně mikrofon je šílený…takový zrout času ale já už ho miluju
@phoma segra ho ma v mobilu. Nejlepsi bylo, kdyz do nej mamka nazpivala cast cesky hymny a Pou to opakoval, skoro sem se smichy po… ![]()