Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
cateryna píše:suzanne13 píše:Třeba jsem měla s ním špatnou zkušenost jen já, ale je opravdu strašně uzounký,to musí potvrdit snad každý, kdo ho má a mimochodem ta váha je přes 10 kilo a to na golfky není zrovna málo, ještě zvaž, on vypadá moc hezky, taky se mi hrozně líbil, ale v reálu zklamání, není kvalitní a jsem ráda, že jsem se ho zbavila beze ztráty…Měj se hezky a dobrý výběr
Díky za tip, ale toto mi doma neprojde. Koupila jsem si totiž kočárek Tako a pak zjistila, že váží 20 kg, fakt je dost těžký a špatně se mi s ním jezdí. Takže teď hledám náhradu, abych ho mohla ihned vyměnit a už vozit i malé mimi a potom z něho byl golfáč a přitom byl lehký a za rozumnou cenu, což mi Pooky připadal, ale jak vidím, nemá pozitivní ohlasy.
Jj, díky za názor, přesvědčily jste mě. Budu hledat něco jiného a určitě něco najdu. ![]()
![]()
Taky se měj hezky a hezký večer
Caterynko…nevyměním ![]()
je sice použitej,ale mates je obřík a moooccc se mu v něm líbí ![]()
Tak už jsem si taky objednala peg perego pliko completo, moc se na ně těším, snad budou tak super, jak všichni píšou ![]()
AHOJ
Holky a ten peg perego pliko ..chci se zeptat.
Jde polohovat do lehu pořádně?Co bezpečnostní zapínání?Polohování nožiček?Koš?
Splnuje vše?
díky moc.
Kamčo…polohování super,do lehu,polohování nožiček taky…pásy 5ti bodové,stará kolekce to má tak,že za ramínky se jen zaháknou,tak dítko se může i předklánět
což já u Matese využívám dost…je připoutaný,ale není na fest.)Koš je velkej,jeden z největších…
A opravdu má pliko velkou ložnou plochu…
Piku dík.. ![]()
Holky hodte sem na něj odkaz..at se číhnu ..dík.
http://www.zbozi.cz/items?…
tady jich je ![]()
je drahý,to ano…
já mám ted z druhé ruky a taky super
No ceny jsou teda otřes–sem koukala na mmb.
ALE vypadá parádně.- ![]()
no je opravdu drahý.....
proto jsem koupila použitý za 3800 i s nánožníkem… ![]()
Kamčo,já mám peg perego GT3 sporták,chtěla jsem i stejnou značku golfek ![]()
Jj, fotečku dodám, zítra si pro něho jedu, tak se těším. Taky ho budu mít z druhé ruky, rok starý, i s vloženou taškou, abych už mohla vozit to moje malé mimi, taška, nánožník, pláštěnka a ještě k tomu hračky a oblečení a to vše za 4 500,– Už se na něho moc těším ![]()