Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Baby Design Sprint?
Přidejte zkušenost s Baby Design SprintJá tam zapomněla dokončit tu větu
že to chipolino jsem v reálu neviděla a bojím se kupovat „obrázek“ z internetu. Ale vy jste mě určo pochopily ![]()
Chipolino jsem viděla v reálu a vypadal dobře. Od babydesignu jsem jeden kočárek měla a nic moc, ono mají dost nekvalitní kolečka, jsou hodně měkký a všechno se do nich zapichuje, hlavně v zimě štěrk, taky se mi stalo, že se mi to jedno kolečko rozlomilo, ale nebyl to Sprint ale Walker.
Jinak ty kočárky jsou oba trochu monstrum, představa, jak tahám do trmvaje devítikilovej kočár uf, ale pokud je chceš do terénu, tak je to asi lepší. Asi bych vzala spíš to chipolino.
Markéta
Moc děkuji za reakci. Já už právě doma golfky mám od peg perega pliko switch. A nejsem s nima vůbec spokojená. Jsou težší mnohem více než sporťák. Takže jsem si řekla, že chci sporťák, který hlavně jede kam já chci a ne stále doleva, i chlapi mají co dělat, aby PP uřídili. Určitě jsou skvělé jinak, ale asi máme holt špatný kus. A většinou jezdíme autem s malým, golfky nám zaberou celý kufr. A to máme peugeota 407, takže kombika. Ten sporťák nám přece jen nechá aspoň část kufru. Jejda, kéž bych to chipolino někde sehnala v reálu. Nevíte některá, jestli ho nemají v Ostravě v avionu?
Ahoj, Chipolino osobně neznám, ale kamarádka je s ním moc spokojená, mě celkem zajímá Chipolino Carolina, ale zatím mi golfáče slouží, tak je kupovat nebudu.
Radka, 2 děti
Natašo, děkuji za odkaz. Zkusím a uvidím, jestli se mi poštěstí. Sama jsem zvědavá, co nakonec vyberu ![]()
hoj tu diskuzi jsem loni zakkládala já. Jsem s Rapidem spokojená, ale s těmi kolečk a to bude stejné. Jsem z Ostravy - Hrabůvky, klidně se někdy můžeme setkat a můžeš si Rapido ošahat
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Maminky, mohla bych vás poprosit o pomoc? Nemůžu se rozhodnout, který z těchto kočárků. Četla jsem si tady diskuse o chipolinu, vy jste tady psaly veskrze pozitivní reakce. I vypadá krásně. Jen ten druhý taky. Rozměrově taky. Ale hlavní důvod je, že babydesign jsem viděla v reálu, i malý v něm seděl. Trošku mě děsily ty záda, že to má tak akorát. Má 21měs., 85 cm a 14kg. Jsem ze Zlína, ale často jezdím i do Ostravy, resp. do Havířova. Tak kdyby jste některá i věděla, kde ho můžu skouknout, dejte prosím vědět. Moc moc děkuji za jakoukoliv odezvu. Pěkný večer Renča a Adámek