Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tunrida píše:
Tak tohle je náš závěrečný výběr, ale dál se nějak nemůžeme hnout. Shoda prostě žádná
Patrik
Petr
Vojtěch
Marek
Přemek
Maxmilián Max
Petr Pavel
Eliáš
Viktor
Oskar
Jáchym
Kryštof
Matouš
Jonáš
Martin
Ondřej
Daniel Šimon Simon
David
Tak použitelná jsou všechna. Za sebe bych vyřadila Přemka, oba Maxy, Pavla, Eliáše, Oskara, Jonáše. Ostatní jsou moc hezká a kterékoli vyberete, bude fajn. Samozřejmě neznám příjmení, tak tu ladnost v kombinaci s příjmením musíte posoudit sami ![]()
@pe-terka píše:
Tak použitelná jsou všechna. Za sebe bych vyřadila Přemka, oba Maxy, Pavla, Eliáše, Oskara, Jonáše. Ostatní jsou moc hezká a kterékoli vyberete, bude fajn. Samozřejmě neznám příjmení, tak tu ladnost v kombinaci s příjmením musíte posoudit sami
Jo, ty by ses s mým manželem domluvila v pohodě. Jsi vyřadila většinu mých jmen ![]()
@Tunrida píše:
Jo, ty by ses s mým manželem domluvila v pohodě. Jsi vyřadila většinu mých jmen
Jé promíň
No já bych mu zas neodsouhlasila tu Vandu, a jelikož jsem porodila tři holky, byl by boj
Já jsem baba hubatá, mě by nechtěl ![]()
@pe-terka píše:
Jé promíňNo já bych mu zas neodsouhlasila tu Vandu, a jelikož jsem porodila tři holky, byl by boj
Já jsem baba hubatá, mě by nechtěl
Si nemysli, že to se mnou má lehký
Ale na tý Vandě jsme se tak nějak shodli. Už ani nevím, kdo s tím přišel dřív. Mně se líbila i Linda, ale to měl pořád řeči o nějaký pindě
Na Kubovi jsme se taky v pohodě shodli, ale teď je to nějaký těžký ![]()
@Svistice píše:
Doručovatelka fakt s rodným číslem nechodí. Veskera úřední pošta je jen na jméno.
Když jsem začala podnikat, poslali mi z finančního úřadu DIČ a na obálce bylo moje rodné číslo. (mamka taky podniká, tak to rozlišili). Jinak syn se jmenuje stejně jako přítel, u nás v rodině je to tradice a problémy s tím nejsou. (teda v situaci můj brácha a taťka - mému malému je zatím jedno, jak se jmenuje) Když přijde doporučený dopis, tak to alespoň může vyzvednout ten, kdo dřív přijde.
@Tunrida píše:
Si nemysli, že to se mnou má lehkýAle na tý Vandě jsme se tak nějak shodli. Už ani nevím, kdo s tím přišel dřív. Mně se líbila i Linda, ale to měl pořád řeči o nějaký pindě
Na Kubovi jsme se taky v pohodě shodli, ale teď je to nějaký těžký
A z těch zbývajících, je pro tebe nějaké přípustné? Pak je ještě varianta dvou jmen…
@Tunrida Jak já Ti rozumím..mám dva kluky a u druhého už to byl fak oříšek. Nic moc se nám nelíbilo. Nakonec jsme vybrali a jsme spokojení moc, ovšem kdyby byl někdy třetí kluk, až už asi zůstane bezejmenný
. Já hlasuju pro Jáchyma, páč ho mám doma a moc se mi to jméno líbí…a dá se s tím pěkne „pracovat“ ![]()
@pe-terka píše:
A z těch zbývajících, je pro tebe nějaké přípustné? Pak je ještě varianta dvou jmen…
Tak přípustný budiž, ale ne na dlouho. Přitom ale většinu těch jmen jsme minule měli ve výběru taky a dokonce jsem je tam docpala já, ale teď mi nějak nejdou přes pusu
Jestli jsem se za ty 3 roky tak změnila
Jako nebudu zastírat, že ve mně proběhlo zklamání, že se nepovedla holčička, ale nijak ve velkým teda.
@kacaba379 píše:
@Tunrida Jak já Ti rozumím..mám dva kluky a u druhého už to byl fak oříšek. Nic moc se nám nelíbilo. Nakonec jsme vybrali a jsme spokojení moc, ovšem kdyby byl někdy třetí kluk, až už asi zůstane bezejmenný. Já hlasuju pro Jáchyma, páč ho mám doma a moc se mi to jméno líbí…a dá se s tím pěkne „pracovat“
Hoď typy
No Jáchym je samozřejmě můj výběr, takže manžel nesouhlasí ![]()
@Tunrida píše:
Tak přípustný budiž, ale ne na dlouho. Přitom ale většinu těch jmen jsme minule měli ve výběru taky a dokonce jsem je tam docpala já, ale teď mi nějak nejdou přes pusuJestli jsem se za ty 3 roky tak změnila
Jako nebudu zastírat, že ve mně proběhlo zklamání, že se nepovedla holčička, ale nijak ve velkým teda.
Neboj, něco vymyslíte
. A holčička se povede napotřetí, musí, když už má i jméno. Já si takhle x let sušila „nudnou“ Terezku. Našla si k nám cestu po letech, zcela neplánovaně, ptž manžel už další nechtěl. No, odříkaného chleba největší krajíc- a jak je rád, že ji máme
.
@pe-terka píše:
Neboj, něco vymyslíte. A holčička se povede napotřetí, musí, když už má i jméno. Já si takhle x let sušila „nudnou“ Terezku. Našla si k nám cestu po letech, zcela neplánovaně, ptž manžel už další nechtěl. No, odříkaného chleba největší krajíc- a jak je rád, že ji máme
.
Tak my, prosím, budeme zatím odříkat
Ne že bych to zavrhla úplně, ale teď už to nebude. Po tomhle druhým už chci vypadnout z domu nebo se tady zblázním ![]()
@Tunrida píše:
Hoď typyNo Jáchym je samozřejmě můj výběr, takže manžel nesouhlasí
Tak dejte Max. To není v dnešní době nijak exotické a je to super jméno. U syna ve třídě jsou dokonce 2 Maxové. ![]()
@Tunrida tak já jsem tehdy právě toho Jáchyma jen tak strelila od boku, protože den předtím jsem se dívala na Snowboarďáky a manželovi se to hrozně líbilo
. říkáme mu nejčastěji Jajo nebo Jajdo, Jachymku, Jajousku, Jajiku, Jajinku, Jajinecku
. Jajdule, Jajousi, Jachulo…je toho plno. Někdo používá i Jášo, ale to se mi nelíbí… Ale mne se hodně líbí ten základní tvar Jáchym, zní mi to pro dospělého chlapa tak muzne
. druhého jsem chtěla Jeronýma, aby k sobě ladili, ale to tatik nedal ![]()
@Tunrida píše:
Tak my, prosím, budeme zatím odříkatNe že bych to zavrhla úplně, ale teď už to nebude. Po tomhle druhým už chci vypadnout z domu nebo se tady zblázním
Já bych nepřežil aby se můj syn nejmenoval po mě. Takový prezident Bush to u svého syna nějak neřešil. (V Americe je normální že lidi mají za jménem číslovku.) Takže třeba Robert J. Brown III.