Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Ja se cítím hned, když máš menzes nebo když mám stres, tak to jde citit i sebe. V tom umím být sebekriticka. Ovsem opravdu nevidím žádný extrém, když se v zimě sprchuji co druhý den.
Na začátku píšeš, že se nemyješ i tři dny. Takže ta sprcha není co druhý den, ale co čtvrtý. Takže mýt se jednou za týden, to jsi normální prase.
Příspěvek upraven 27.02.24 v 10:28
@terien píše:
Tak s takovým dobytkem bych nebyla ani minutu. A upřímně, ty máš v hygieně taky mezery a asi i mizerný čich. Ale tady se určitě dozvíš, že je to cajk. Tady jsou část osazenstva taky pěkný prasata.
Už mi popisy žínkových eskapád u umyvadla začínaly chybět
.
@Cizinka 999 no jenže ten muj se neosprchuje radeji vubec
tudiz ani ne rano a ani ne vecer..a kdyz uz, tak vetsinou odpoledne…během dne. Coz nevim, do vecera se stejne zase zapoti…
@Anonymní píše:
Holky on fakt citit neni…ani pri sportu nesmrdi potem. Je to pro me asi fakt zahadaale ten pot z nej citit nejde.
Souhlasim, ti lidi jsou na to uz zvykli a mysli si, jak nesmrdi
Pro me je to take zaklad, jit do postele umyta. I kolikrat dojdu domu pozde, ale proste jdu. A to ani nemusis byt zpocena, presne jak pises.tez takove znam…ale v dnesni dobe mi to prijde lehce mimo, no.
Tak ho do te postele nepoustej. Copak mu nevadí dělat neco, co tě obtěžuje? Mne to hlava nebere
@rmot píše:
To potvrzuji. Hodně lidí, co sportuje, stravuje se zdravě, nekouří a nechlastá, tak nesmrdí ani po několika dnech beze sprchy. Vypozorováno na několikadenních tůrách s různými lidmiNaopak velká část lidí mi smrdí i chvíli po sprše. Většinou lidi s pohodlným stylem života, co rádi a často sladké, nebo naopak když do sebe chlapi rádi ládují různé tlačenky s cibulí, sekané a nejlépe to zapijí pivem. O kuřácích asi ani není třeba se zmiňovat.
Přesně, v takových podmínkách to clovek pozna. My jíme málo masa, to je taky rozdil
@Cizinka 999 píše:
Chápu tě, já se taky někdy nesprchuji i 3 dny, neboť fakt nejdu cítit ale máme WC closomat, kde je sprcha i teplý fén. Tam se každý den osprchuji i po každé stolici.
Ano sprchování každý den není zdraví moc prospěšné pro pokožku ale když člověk používá jen přírodní kosmetiku anebo se jen osprchuje vodou, tak to pokožce neublíží.
V létě se sprchuji každý den.
Určitě bych ho nutila si mýt zuby a před sexem by se musel jít vždy osprchovat.
No není to lehké ale myslím, že si může návyk noutPříspěvek upraven 27.02.24 v 10:14
@Cizinka 999 píše:
Ja se cítím hned, když máš menzes nebo když mám stres, tak to jde citit i sebe. V tom umím být sebekriticka. Ovsem opravdu nevidím žádný extrém,když se v zimě sprchuji co druhý den.
tak nesprchovat se 3 dny a sprchovat se obden, je trochu rozdíl
Nekouřím, nepiju. Jím zdravě. Stravu si hlídám. Nepiju sladké pití. A po cvičení teda cítit jsem. Ulepená jsem vždycky. Takže vana/sprcha je automatická. Nedovedu si představit, že takhle někdo klidně vleze do pyžama a do postele. Nebo na sedačku k televizi.
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 no jenže ten muj se neosprchuje radeji vubectudiz ani ne rano a ani ne vecer..a kdyz uz, tak vetsinou odpoledne…během dne. Coz nevim, do vecera se stejne zase zapoti…
No tak to by mi nevadilo, kdyby se odpoledne vysprchovsl, zase ti nemusíš prehanet
.
On nechápe, že ti vadí, že s ním nechceš mít sex? Js si nedovedu( I když pro někoho jsem tady Čune se před sexem neumyt, třeba i 3 hodiny předtím, ale ne 1-3 dny.)
@Anonymní píše:
@arinecka no ja vim, je to desnyale fakt se i sama divim, ze jako rodina takto mohli fungovat. Fakt základní hygiena na bodě mrazu. A to mel normalne mamku doma - jako zena bych od zeny cekala to, ze sve deti povede k nejake hygieně a tomu, jak se o sebe starat a ze je stAndart si čistit zuby apod. Bohuzel asi v jejich rodině to fakt selhalo
Tak dobrou chuť při příštím líbání ![]()
@Kelsey píše:
Nekouřím, nepiju. Jím zdravě. Stravu si hlídám. Nepiju sladké pití. A po cvičení teda cítit jsem. Ulepená jsem vždycky. Takže vana/sprcha je automatická. Nedovedu si představit, že takhle někdo klidně vleze do pyžama a do postele. Nebo na sedačku k televizi.
No viď! Já bych ho i na gauč poustela jen na nějakou podložku ![]()
@Kelsey píše:
Chlap je „vrcholový“ veteránský sportovec, strava na jedničku a když přijde upocený z dlouhého tréninku, tak taky vážně nevoní ![]()
@Kelsey píše:
Mám to stejně. Nejhůř páchnou ti, kdo tvrdí, že se vůbec nepotí a nejsou cítit.
Teď se mi tak vybavil televizní film (inscenace?) Břetislav a Jitka. V titulních rolích Bartoška a Balcarová, mnich - poustevník : Zdeněk Řehoř.
Břetislav se s Jitkou na útěku zastaví u mnicha poustevníka…
Jitka: „Mnichu, smrdíš! Myješ ty se vůbec?!“
Mnich:" Když Pánbíček dá, deštíček omyje…"
![]()
Příspěvek upraven 27.02.24 v 11:43
@rmot píše:
To potvrzuji. Hodně lidí, co sportuje, stravuje se zdravě, nekouří a nechlastá, tak nesmrdí ani po několika dnech beze sprchy. Vypozorováno na několikadenních tůrách s různými lidmiNaopak velká část lidí mi smrdí i chvíli po sprše. Většinou lidi s pohodlným stylem života, co rádi a často sladké, nebo naopak když do sebe chlapi rádi ládují různé tlačenky s cibulí, sekané a nejlépe to zapijí pivem. O kuřácích asi ani není třeba se zmiňovat.
A co COVID? Byl?
![]()
Ano tobě, to neznamená že to tak má být.
V CR je úchylka koupat každý den miminko. My jsme děti do roka koupali 2 krát týdne na doporučení dětské lékařky. Samozřejmě když už začínaly být aktivni a v létě dpinsve že zahrady, tak se osprchovat rychle večer. Ale přes zimu zase max 3 kraj týdne. Budeš se divit, ale má to tady tak většina lidí, a opravdu nežijeme na stromech.