Chlapi a hygiena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7689
27.2.24 13:02

@Sonarka Spousta lidí má doma jen sprchový kout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.2.24 13:03
@Sonarka píše:
Tak uplne stejne ne, jsi pak mokra :nevim: :D Ale opravdu si myslis, ze se dostanes do kazdeho zahybu a jsi dokonale cista..? Ja si nemyslim…mozna si oplachnes z kuze ochranny film, ale necistoty tam zustanou :nevim: :think: :jazyk: Ne, hele nechci vas tim stresovat, asi je to lepsi, nez nic, ale podle meho neni ani technicky mozne, se behem 2 minut dokonale vsude umyt jen pod proudem vody :think: Je to takove na osvezeni no. Je mi to fuk, ja tohle tak neprozivam. Jen nemam rada, kdyz se tu tim nekdo ohani, jak kdyby to byl vrchol hygieny, ale on to pritom takovy rozdil od toho, co popisovala napriklad Cizinka, nebude :nevim: :think: Podle meho dokonala ocista je jen koupel…ale ta zase nelze praktikovat denne, plet by nejasala a pak vypusteny bojler, taky neco stoji…

A pouziti mydla, zinky se vydrbat… nic?

• Citovat
  • Upravit
34473
27.2.24 13:06
@Sonarka píše:
Tak uplne stejne ne, jsi pak mokra :nevim: :D Ale opravdu si myslis, ze se dostanes do kazdeho zahybu a jsi dokonale cista..? Ja si nemyslim…mozna si oplachnes z kuze ochranny film, ale necistoty tam zustanou :nevim: :think: :jazyk: Ne, hele nechci vas tim stresovat, asi je to lepsi, nez nic, ale podle meho neni ani technicky mozne, se behem 2 minut dokonale vsude umyt jen pod proudem vody :think: Je to takove na osvezeni no. Je mi to fuk, ja tohle tak neprozivam. Jen nemam rada, kdyz se tu tim nekdo ohani, jak kdyby to byl vrchol hygieny, ale on to pritom takovy rozdil od toho, co popisovala napriklad Cizinka, nebude :nevim: :think: Podle meho dokonala ocista je jen koupel…ale ta zase nelze praktikovat denne, plet by nejasala a pak vypusteny bojler, taky neco stoji…

Já teda nevím, jaké záhyby myslíš :think: jednak tady operuješ dvěma minutami, což většina lidí se sprchuje dýl a druhak co je to za záhyby, které nejdou při běžné sprše umýt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30326
27.2.24 13:11
@Silverine247 píše:
Tak tak, nemely bychom tu moc machrovat. :mrgreen:

Soudě dle reakci mám takový pocit, že mají s milencem opet temné obdobi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.2.24 13:16

To by mi vadilo.
Venku je prach..bakterie.. vše na sobě má a pak s tím lehne do postele.
Můj muž žije skoro v džungli /na Srí lance.
Ale koupe se každý den 2 krát.
Dole se myjí po každém čůrání.
By mě tedy z toho nebylo příjemně mít sex s někým týden nemýtým.
A i tam dole :roll:
Asi je jedno čím se umyje.
Může i vodou.
Ale tohle by na mě bylo moc.
Sama se moc nemydlím.
Ale sprchu si dám 1-2krat denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
27.2.24 13:22
@kralicinka19 píše:
To by mi vadilo.
Venku je prach..bakterie.. vše na sobě má a pak s tím lehne do postele.
Můj muž žije skoro v džungli /na Srí lance.
Ale koupe se každý den 2 krát.
Dole se myjí po každém čůrání.
By mě tedy z toho nebylo příjemně mít sex s někým týden nemýtým.
A i tam dole :roll:
Asi je jedno čím se umyje.
Může i vodou.
Ale tohle by na mě bylo moc.
Sama se moc nemydlím.
Ale sprchu si dám 1-2krat denně.

Dole se myje po každém čurání? A kde, v umývadle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.2.24 13:27

@bigl oni v Asii mají takové spršky u záchodu.
U nás bys řekl bidet.

Člověk by neřekl ale tam na té Srí lance jsou v tomhle fakt čistotní. :D
Já to tam fakt miluju. Člověk se cítí čistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.2.24 13:30
@terien píše:
Já teda nevím, jaké záhyby myslíš :think: jednak tady operuješ dvěma minutami, což většina lidí se sprchuje dýl a druhak co je to za záhyby, které nejdou při běžné sprše umýt?

Hlavne se nebere v potaz, ze clovek, ktery se umyje kazdy den, ma na kuzi trochu jinou vrstvu potu a mazu, nez clovek s intervalem tri dny. A kazda kuze ho vice ci mene produkuje. Pak chapu, ze se nekteri musi poradne vydrbat, aby se citili umyti a ve vane se odmocit :nevim:. To je jako srovnavat tricko, ktere jsi na sobe mela pul dne a tricko, ktere s tebou zilo tri dny. V prvnim pripade ti bude nejspis tacit kratky program, ve druhem stezi.

• Citovat
  • Upravit
21311
27.2.24 13:33

@Sonarka tak snad pod tou sprchou jen nestojime a nenecháme na sebe téct vodu, ne? Poradne vydrbat mycí houbou, sprchovym gelem - to klidně za par minutek zvládneš a čista tedy rozhodne jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
27.2.24 13:34

Dnešní příspěvek, ale už má 9 stránek, což se mi úplně nechce číst. Docela se ale divím, že už ti někdo na první stránce nenapsal, že je ten tvůj docela „čuně“…akorát tam bylo nějaké fuj fuj…
Nicméně, pojďme si zdůraznit začátek tvé zprávy: Jsem s mym uz skoro pres 2 roky a ne a ne se neco preucit.
Ty ses dobrovolně rozhodla, že půjdeš do vztahu s takovým člověkem. Jsi s ním celé 2 roky a teď si najednou stěžuješ na jeho nedostatky. Tyjooo, v kolika diskuzích už jsme to marně vysvětlovali: Myslet si, že chlapa změníš, je ten největší omyl na světě.
Obecně: lidé se nemění. Samozřejmě se najdou tací, kteří s tím nesouhlasí, tj jejich problém, nepiště mi to, nezajímá mě to. Navíc lidé si stejně udělají, co budou chtít. Ten tvůj ti to jasně ukazuje - něco ti odkýve a stejně to neudělá, to píšeš opakovaně.
Je zajímavý fakt, že jakmile mají lidé negativní vlastnosti - tak je chce protějšek „přeučovat“, úsměvné :lol:
Jakmile mají ale samé pozitivní vlastnosti, tak je vše v pořádku a chválíme. Závěrem ale: Každý člověk je originál a musíme ho mít rádi takového, jaký je. :*
Pokud ho takového (bez hygienických návyků) ráda nemáš, ano pohroz mu rozchodem!!!

• Citovat
  • Upravit
769
27.2.24 13:40
@Cizinka 999 píše:
No a další "prase " I se mnou. :lol:A jak někdo psal, že mu nejvíc voní osprchovat a čistý muž, tak mne voní chlap až po určitém čase po sprchování, kdy je cítit on a ne různé hygienické prostředky. Ale díky přírodním mýdlem i šamponu už mi voní i po sprše. Používáme většinou jen netekute mýdla a sampony.
Ono so si budem říkat, partnera si vybíráme taky podle čichu

Tady je zajímavý kulturní posun. Dnes se snažíme vyvarovat pocení a vlastní tělesný pach potlačujeme chemikáliemi, jak je to jen možné. Přirozenou vůni lidského těla považujeme za velký společenský prohřešek. Po dlouhá staletí tomu bylo naopak. Vlastní pot byl považován za mocné afrodisiakum a prostředek pro svedení protějšku. Dámy používaly voňavky ve společnosti, byl to mimo jiné způsob vyjádření jejich sociálního statusu, protože šlo o nákladnou záležitost. Pokud jim ale šlo o svádění nebo udržení stávajícího vztahu, tam všemožně dávaly vyniknout vůni svého potu. :)

Potem natíraly milostná psaníčka, velmi oblíbeným způsobem, který používali i muži, bylo nasáknutí kapesníčku vlastním potem a jeho darování vybranému protějšku. Muži běžně vzkazovali svým partnerkám, ať se nemyjí, že si chtějí zařádit nebo aspoň prožít intimní chvilku. Ještě o Napoleonovi se traduje, že Josefíně psal, ať se přestane mýt 3 dny před jeho návratem z tažení. Pot byl něco intimního a živočišného zároveň. Dnes víme, že to má i vědecké zdůvodnění - jde o feromony a vzájemnou chemickou spřízněnost. :think:

Změna postoje přišla v polovině 19. století s průmyslovou revolucí, která umožnila vzniknout třídě bílých límečků, kteří nemuseli manuálně pracovat a tudíž se (tak) nepotili. Propocená košile a pach potu se začaly spojovat s s lidmi na nižším stupni společenského žebříčku, s lidmi primitivními, prostě s chudou „verbeží“. Tolik k jednomu kulturnímu stereotypu a jeho původu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.2.24 13:50
@Lorre píše:
Soudě dle reakci mám takový pocit, že mají s milencem opet temné obdobi :mrgreen:

To je porad ten stejny, co ho minule uz opet definitivne poslala k vode? Achjo. :andel:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
27.2.24 13:52

@Sandman1 Tak ono je to samozrejme ovlivneno tim, ze vetsine lidi jejich vlastni partner nesmrdi a i po dvou dnech bez sprchy (a bez extremni aktivity) je pro ne pachove snesitelny, u nekterych i atraktivnejsi nez cerstve po sprse. Nakonec vybirame si i cichem, nejen okem, o urcite pachove rezistenci po x letech spolecneho zivota nemluve. Na druhou stranu to ale neznamena, ze tytez libe pocity v nas probouzi napr. dva dny nemyty soused ci sousedka, ktere potkas ve vytahu cestou do desateho podlazi, nedejboze kolega v kancelari.

Příspěvek upraven 27.02.24 v 13:54

• Citovat
  • Upravit
831
27.2.24 13:53
@Alušáček píše:
A pak jsou tu diskuze kde se kdekdo pohoršuje nad psem v posteli, nebo kočkou na stole. Vždyť ty zvířata jsou častěji umyte než některé z této diskuze. Fak nechutný :poblion:

PŘESNĚ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 13:53
@Sandman1 píše:
Tady je zajímavý kulturní posun. Dnes se snažíme vyvarovat pocení a vlastní tělesný pach potlačujeme chemikáliemi, jak je to jen možné. Přirozenou vůni lidského těla považujeme za velký společenský prohřešek. Po dlouhá staletí tomu bylo naopak. Vlastní pot byl považován za mocné afrodisiakum a prostředek pro svedení protějšku. Dámy používaly voňavky ve společnosti, byl to mimo jiné způsob vyjádření jejich sociálního statusu, protože šlo o nákladnou záležitost. Pokud jim ale šlo o svádění nebo udržení stávajícího vztahu, tam všemožně dávaly vyniknout vůni svého potu. :)

Potem natíraly milostná psaníčka, velmi oblíbeným způsobem, který používali i muži, bylo nasáknutí kapesníčku vlastním potem a jeho darování vybranému protějšku. Muži běžně vzkazovali svým partnerkám, ať se nemyjí, že si chtějí zařádit nebo aspoň prožít intimní chvilku. Ještě o Napoleonovi se traduje, že Josefíně psal, ať se přestane mýt 3 dny před jeho návratem z tažení. Pot byl něco intimního a živočišného zároveň. Dnes víme, že to má i vědecké zdůvodnění - jde o feromony a vzájemnou chemickou spřízněnost. :think:

Změna postoje přišla v polovině 19. století s průmyslovou revolucí, která umožnila vzniknout třídě bílých límečků, kteří nemuseli manuálně pracovat a tudíž se (tak) nepotili. Propocená košile a pach potu se začaly spojovat s s lidmi na nižším stupni společenského žebříčku, s lidmi primitivními, prostě s chudou „verbeží“. Tolik k jednomu kulturnímu stereotypu a jeho původu. :mrgreen:

Hezký, ale stejně jako nechci mít pod parukou vyholeno kvůli vším, stejně tak nepotrebuju čuchat něčí týden nemytý podpaží třeba v MHD.

Anonym - protože jsem už před par stránkami psala, tak ať nikoho nemate proč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky