Chlapi a hygiena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
27.2.24 13:58
@Sandman1 píše:
Tady je zajímavý kulturní posun. Dnes se snažíme vyvarovat pocení a vlastní tělesný pach potlačujeme chemikáliemi, jak je to jen možné. Přirozenou vůni lidského těla považujeme za velký společenský prohřešek. Po dlouhá staletí tomu bylo naopak. Vlastní pot byl považován za mocné afrodisiakum a prostředek pro svedení protějšku. Dámy používaly voňavky ve společnosti, byl to mimo jiné způsob vyjádření jejich sociálního statusu, protože šlo o nákladnou záležitost. Pokud jim ale šlo o svádění nebo udržení stávajícího vztahu, tam všemožně dávaly vyniknout vůni svého potu. :)

Potem natíraly milostná psaníčka, velmi oblíbeným způsobem, který používali i muži, bylo nasáknutí kapesníčku vlastním potem a jeho darování vybranému protějšku. Muži běžně vzkazovali svým partnerkám, ať se nemyjí, že si chtějí zařádit nebo aspoň prožít intimní chvilku. Ještě o Napoleonovi se traduje, že Josefíně psal, ať se přestane mýt 3 dny před jeho návratem z tažení. Pot byl něco intimního a živočišného zároveň. Dnes víme, že to má i vědecké zdůvodnění - jde o feromony a vzájemnou chemickou spřízněnost. :think:

Změna postoje přišla v polovině 19. století s průmyslovou revolucí, která umožnila vzniknout třídě bílých límečků, kteří nemuseli manuálně pracovat a tudíž se (tak) nepotili. Propocená košile a pach potu se začaly spojovat s s lidmi na nižším stupni společenského žebříčku, s lidmi primitivními, prostě s chudou „verbeží“. Tolik k jednomu kulturnímu stereotypu a jeho původu. :mrgreen:
:palec:
Manžel se naučil před sexem nepoužívat mýdlo, max na zadek, neboť jsem chtěla citit jeho a ne mydlo.
Chlapi taky často vycítí, když má žena ovulaci, pokud teda nemá na sobě silný parfém a v sobě antikoncepci
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.2.24 14:02
@Anonymní píše:
Hezký, ale stejně jako nechci mít pod parukou vyholeno kvůli vším, stejně tak nepotrebuju čuchat něčí týden nemytý podpaží třeba v MHD.Anonym - protože jsem už před par stránkami psala, tak ať nikoho nemate proč.

To je fakt, když jedu sochou v Čechách v létě, rak je to opravdu někdy nechutný, i v obchodě. Jenže ty lidi se musí nemyt déle než dva dny

• Citovat
  • Upravit
15810
27.2.24 14:05

Nečistit si zuby je hodně velké fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.2.24 14:07
@Cizinka 999 píše:
Ja taky se po sexu většinou jdu umyt. Ale stačí mi můj Tachov closomat. Teď se pokazil a jsem z toho na nervy. :lol:

Mrkla jsem na ten tvůj closomat, takže frndu si myješ tak desetkrát denně. A pak kdo je tady prase. Ty ne. :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.2.24 14:10

Jezis, fuj, fakt ani zuby a ctyri dny bez sprchy? Bych umrela vedle takovýho prasete.
Já mám muže cistotneho, denně sprcha, samozřejmě čištění zubu, čisté oblečení, dobrý parfem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
27.2.24 14:16

@Zumpa A mít sex s tři dny nemytým protějškem je taky hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
27.2.24 14:22

Nooo, to je téma pro mě. Já jsem docela opak tvého partnera a až s dětma jsem se naučila trochu krotit (v tom smyslu, že mýdlem jim umývám jen zadek, jinak je nemydlinkuju, pokud teda nejsou zacákaný od hlavy až k patě blátem). Já bych prostě s takovým mužem být nemohla a že to není cítit - to sis spíš zvykla. Můj chlap je kancelářskej a je večer cítit i přes deodorant, košile letí hned do pračky. Asi bych na něj nemohla sáhnout ani v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
27.2.24 16:14
@Silverine247 píše:
To je porad ten stejny, co ho minule uz opet definitivne poslala k vode? Achjo. :andel:

Ona ho právě nikdy k vodě neposlala i když by to každá už dávno udělala :P. Vždycky se k němu vráti a všecko je odpuštěno a přehlednuto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
27.2.24 16:29
@Sonarka píše:
Tak uplne stejne ne, jsi pak mokra :nevim: :D Ale opravdu si myslis, ze se dostanes do kazdeho zahybu a jsi dokonale cista..? Ja si nemyslim…mozna si oplachnes z kuze ochranny film, ale necistoty tam zustanou :nevim: :think: :jazyk: Ne, hele nechci vas tim stresovat, asi je to lepsi, nez nic, ale podle meho neni ani technicky mozne, se behem 2 minut dokonale vsude umyt jen pod proudem vody :think: Je to takove na osvezeni no. Je mi to fuk, ja tohle tak neprozivam. Jen nemam rada, kdyz se tu tim nekdo ohani, jak kdyby to byl vrchol hygieny, ale on to pritom takovy rozdil od toho, co popisovala napriklad Cizinka, nebude :nevim: :think: Podle meho dokonala ocista je jen koupel…ale ta zase nelze praktikovat denne, plet by nejasala a pak vypusteny bojler, taky neco stoji…

Ale ona se většina lidí neoplachuje jen 2 minuty čistou vodou, používají taky kdejaké žínky, houby, mýdla a sprchují se většinou déle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.2.24 16:35

Co je to zase za diskuzi? :mrgreen:
Zlatí milenci a nevěry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106014
27.2.24 18:22

To jako v dnešní době existuje?
Nikdy jsem na chlapa co by měl problém s hygienou nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
27.2.24 18:25

No, kdyby se partner tri dny nemyl, tak by nebyl sex a spal by v obyvaku :mrgreen: K necemu velmi podobnemu dospel po letech vztahu muj jiz ex a tohle byl jeden z duvodu, proc jsem ho poslala do obehu (jak se tu na emiminu s oblibou rika). To proste neprevychovas - naopak se to ma s vekem tendenci zhorsovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
27.2.24 18:30
@Anonymní píše:
Holky on fakt citit neni…ani pri sportu nesmrdi potem. Je to pro me asi fakt zahada :pocitac: ale ten pot z nej citit nejde.

Souhlasim, ti lidi jsou na to uz zvykli a mysli si, jak nesmrdi :mrgreen: tez takove znam…ale v dnesni dobe mi to prijde lehce mimo, no.

Pro me je to take zaklad, jit do postele umyta. I kolikrat dojdu domu pozde, ale proste jdu. A to ani nemusis byt zpocena, presne jak pises.
Ale proč si teda vybereš chlapa ,pro kterého to základ není ?
To s ním i spíš bez sprchy s vyčištění zubů ?
@rmot píše:
To potvrzuji. Hodně lidí, co sportuje, stravuje se zdravě, nekouří a nechlastá, tak nesmrdí ani po několika dnech beze sprchy. Vypozorováno na několikadenních tůrách s různými lidmi :) Naopak velká část lidí mi smrdí i chvíli po sprše. Většinou lidi s pohodlným stylem života, co rádi a často sladké, nebo naopak když do sebe chlapi rádi ládují různé tlačenky s cibulí, sekané a nejlépe to zapijí pivem. O kuřácích asi ani není třeba se zmiňovat.

Kuřák patří ke kuřákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
27.2.24 18:35

@Afrikana No tenhle to dělá asi tak nějak od začátku, když píše, že je s ním dva roky a celou dobu to má takhle, takže hned jak bych tohle zjistila a on by k tomu měl tenhle přístup, tak konec. To si neumím představit mít doma dva roky takové prase a ještě s ním mít sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
27.2.24 18:36
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 no jenže ten muj se neosprchuje radeji vubec :mrgreen: tudiz ani ne rano a ani ne vecer..a kdyz uz, tak vetsinou odpoledne…během dne. Coz nevim, do vecera se stejne zase zapoti…

Snad na tebe aspoň nesahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria