Chlupy a chloupky - pomůže laser?

16
18.11.14 21:51

chlupy a chloupky

Zdravím holky mám pro mě hrozný problém, mám černý vlasy a bílou pleť problém je v tom že i černé chloupky, vypadá to strašně každopádně ruce bych si neoholila jen nohy a podpaží a kníra si trhám no děs běs jo a ještě si trham spodek břicha, mno nicméně mam rozjetou štítnou a začala sem brát ještě antiko, no a narostli mi tmavé chloupky na bradě a na tvářích ale ty nejsou až tak strašný…sem už zoufalá nevím co s tím, doktoři mi hormonama nepomůžou naopak mi přijde že je to čim dál tím horší, připadam si jak munčičák kdybych chtěla být holá musela bych se celá holit denně, má to jen dvě výhody mám hodně vlasů a řasy no jo ale když na sebe koukam do zrcadla zblízka tak bych si vytrhala půlku obličeje…každopádně uvažuji o laseru a chci se zeptat jestli někdo z vás na něm byl a jestli to opravdu zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5178
18.11.14 22:12

Mám to taky hormonálně podmíněné… pak bohužel ani laser nijak zázračně nezabírá. Chodím na laser už víc jak 10 let a pořád 2-3 do roka musím, ale chodím jen na horní ret. I tak to stojí spoustu peněz.
Ale co jsem zkusila, tak je IPL depilace - resp. koupila jsem si takovou tu IPL lampu na domácí použití Sice je to taky pálka peněz, ale myslím, že už to mám zaplacené. S tou si dělám zbytek obličeje, spodek břicha, podpaží a kompletně nohy. V klidu, doma, když mi vyjde čas, klidně pozdě večer. Ze začátku jsem to párkrát opakovala asi po 3 týdnech, ale třeba na tom břiše jsem to teď dělala cca před půl rokem a zatím tam mám jen slabounké světlé chmýří, černé to nedorůstá. Nohy a podpaží musím dělat tak jednou za 2-3 měsíce. Po letech neustálého holení, trhání apod. je to úplně SUPER :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.11.14 22:22

A co odbarvovat? alespoň na tom obličeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
18.11.14 22:27
@histep píše:
Mám to taky hormonálně podmíněné… pak bohužel ani laser nijak zázračně nezabírá. Chodím na laser už víc jak 10 let a pořád 2-3 do roka musím, ale chodím jen na horní ret. I tak to stojí spoustu peněz.
Ale co jsem zkusila, tak je IPL depilace - resp. koupila jsem si takovou tu IPL lampu na domácí použití Sice je to taky pálka peněz, ale myslím, že už to mám zaplacené. S tou si dělám zbytek obličeje, spodek břicha, podpaží a kompletně nohy. V klidu, doma, když mi vyjde čas, klidně pozdě večer. Ze začátku jsem to párkrát opakovala asi po 3 týdnech, ale třeba na tom břiše jsem to teď dělala cca před půl rokem a zatím tam mám jen slabounké světlé chmýří, černé to nedorůstá. Nohy a podpaží musím dělat tak jednou za 2-3 měsíce. Po letech neustálého holení, trhání apod. je to úplně SUPER :palec:

Mám ho doma taky, děláš tedy i obličej? Oni píši, že ty domácí na obličej nejsou vhodné, ale četla jsem, že to normálně jde. Dodrzujes tedy hlavně to, ze mezi použitím IPL netrhas pinzetou a jen holíš? To je největší kámen úrazu u mne, nechci si chloupky v obličeji holit žíletkou a bez odstranění nemůžu fungovat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
18.11.14 22:33

@Radka1979 Nevím, kterou lampu máš Ty, já Philips Lumea a k ní jsou 2 nástavce - jeden na ostro na nohy a spol, a druhý s nějakým filtrem právě na obličej. Netrhám, neholím žiletkou, bojím se, že bych „stáhla“ i ty zatím slabé a světlé tak aby pak nesílily. Takže vždy jen ten konkrétní silný chloupek zastřihnu tenkými nůžtičkama na nehty. Tak mě to naučila kosmetička na tom laseru, tak to praktikuju taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
18.11.14 22:47

Aha, já mám od Rowenty. To je dobrý fígl s těmi nuztickami, ale to je pri počtu chlupů u mne na obličeji na tři hodiny prace :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
18.11.14 22:57

To znám, tenhle problém mám s „kotletama“, taky se do toho bojím nějak víc šáhnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.11.14 00:08

Já na laseru byla a pomohlo to. Byla jsem v asklepionu, tenkrát se to ještě jmenovalo jinak a sídlili na Karláku. Je to klinika Šmuclera. Byla jsem tenkrát u jedné holčiny, která jak jsem slyšela u nich končila a tak mi dala asi účinný laser :lol: Měla jsem potom šílené modřiny, ale výsledel stál za to. Pak jsem tam byla ještě znovu, ale to už u jiné a ta mi dala slabší sílu laseru. Tzn., že bych musela jít cca ještě 3×… Je to dost drahé, musí se to opakovat, ale pomůže to. Asi záleží na síle laseru. Sílu laseru si asi volí ti, co zákrok provádí. To jsem vypozorovala. Možná schválně dávají slabší, aby k nim zákaznice chodily vícekrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.11.14 09:46

Děkuji za radu asi si něco takovýho taky koupím, ono odbarvovat z toho mam snad větší strach a jak jsou ty chlupy černý tak aby mi zlatě nesvítili ruce :lol: no a ten obličej mě trápí hodně, pamatuju si když jsem byla malá a viděla paní s vousama a smála se jak blbá…mno teď už vím jak jí bylo a to sem na tom ještě dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
19.11.14 10:00

@Selli Jo, to odbarvování je taky na nic… to jsem zkoušela knírek na střední škole. Přestala jsem poté (a začala řešit laserem), co na autobusové zastávce šli okolo dva pěkní kluci a jeden říká „Hele ty voe ten bíbr…“ :lol: Sice to bylo světlé, ale jasně viditelné taky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.11.14 09:20

Holky @histep @Radka1979 fakt ten domácí laser funguje? Cena je vyšší ale klidně bych to koupila, takže jste spokojené? Jak dlouho trvá, třeba si tím projet nohy a jak dlouho to vydrží? díky za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
23.11.14 09:31

Mam doma Lumii, budu na ni psat recenzi, ale jedna super je tady:
http://sofastars.blogspot.cz/…s-lumea.html
Me to vydrzi vzdy 14 dnu, casem se to ma zlepsovat, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
23.11.14 12:08

@tavi A na obličej vyzkoušeno mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.11.14 16:07
@tavi píše:
Mam doma Lumii, budu na ni psat recenzi, ale jedna super je tady:
http://sofastars.blogspot.cz/…s-lumea.html
Me to vydrzi vzdy 14 dnu, casem se to ma zlepsovat, tak uvidime.

díky, tohle jsem potřebovala přečíst :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
23.11.14 18:59

@Mišela1 Fakt funguje - i u mě, což už je co říct :lol: Koupila jsem si ho před rokem a půl, za začátku několikrát po 2 týdnech, později po měsíci, teď jsem si nohy nedělala asi čtvrt roku a mám tam tu a tam nějaký chloupek… na břiše už občas doroste něco, co ani není vidět. V podpaží sice dorůstaj silnější, ale málo, slabší než původně, a pomalu… ale tam to je prostě od přírody dané.
Jinak jedno lýtko mám tak za 20 minut, trvá to sice o něco dýl než žiletka, ale jednou za čas si prostě udělám čas na sebe a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková