Chlupy a chloupky - pomůže laser?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
11.12.14 10:26

@Selli Ahoj mě trápí ochlupení v obličeji asi cca od 16let od uberty, chodila jsem na depilace, ted si to páskama depiluji sama nebo epilátorem ale jsem na dotek pořád drsná a trápí mě to. Dělám mezi lidma u přepážky a je mi trapně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
11.12.14 10:30
@lluucckkaa25 píše:
@Selli Ahoj mě trápí ochlupení v obličeji asi cca od 16let od uberty, chodila jsem na depilace, ted si to páskama depiluji sama nebo epilátorem ale jsem na dotek pořád drsná a trápí mě to. Dělám mezi lidma u přepážky a je mi trapně…

to znám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
11.12.14 10:41

http://sofastars.blogspot.cz/…s-lumea.html
ted jsem si přečetla tohle to by se mi líbilo ale tech peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
12.12.14 20:08

@Radka1979 na oblicej ne, jen nohy, podpazi, trisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
12.12.14 20:56
@tavi píše:
@Radka1979 na oblicej ne, jen nohy, podpazi, trisla

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.12.14 10:24

Holky, nic na domácí použití vám nepomůže tak jako profesionální zařízení na klinice. Účinný lasery jsou pro laiky na používání nebezpečný, tak vám je domů nikdo neprodá. A to, co vám prodají, není tak účinný. V tomhle případě věřte doktorům. Já byla na epilaci laserem před dvěma lety, od tý doby se mi tam třikrát objevilo pár chlupů, tak jsem si zašla na pár impulsů udržovacích a je klid. Měla jsem to blbý, protože se mi po holení dělaly hrozně pupínky a teď mám fakt pokoj, stojí to za to. A měli tam navíc tehdy asi poloviční slevu, takže to nebylo ani tak drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.12.14 20:37

@labrona a kde jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 16:28

Holky, poradí mi někdo? Když je IPL na domácí použití určený pro bikiny oblast, kam všude může? Odstranit jen chloupky, aby nebyly vidět v plavkách nebo se může použit na celou oblast intimních partiíí? Díky za radu… :?

• Citovat
  • Upravit
1547
15.1.15 18:11

@lluucckkaa25 @Radka1979 ahoj holky, pročítám si tuto diskuzi a plně soucítím :-( mám úplně to samé. Taky stále chodím s pinzetou a páskama a jsem pořád drsná…hlavně na krku a bradě :-( Taky se za to stydím už několik let. Já byla na všech možných vyšetření (nadledvinky, štítná žláza, hormony atd) a jen mi řekli, že to je hirsutismus, ale bez příčiny, a že mám zhubnout. Nadváhu sice mám, ale pamatuji si, že před pár lety, kdy jsem byla dost štíhlá, jsem to měla také :zed: Hodně přemýšlím o té Lumee, ale je to takových peněz, že se bojím, že to pak nebude fungovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.1.15 19:00

No mě taky říkali zhubnout mám o 30kg mín a mám stejný problém a možná ještě horší než v pubertě kdy to začlo :-( Jsem z toho neštastnádrsná kdybych aspon vydržela po depilaci 14dní hladká ale možná tak den dva…a dokonce mi pásky přestaly vyhovovat protože jakmile použiji pásku tak to lepidlo teda vosk blbě dostávám dolu a pak mám kouskama takový fleky nevím jak to popsat tak dělám epilaci strojkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.1.15 20:17

@lluucckkaa25 mě už ty pásky taky nevyhovují…navíc to vytrhá jen minimum chloupků a ty tvrdý to tam stejně nechá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
15.1.15 20:29

@tavi prosím tě, ještě stále přístroj využíváš, nebo už „došel“? Jen mě to zajímá, zda se to běžnými intervaly brzo nevyndá :nevim: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
15.1.15 21:45

@petruska131 Holky, použila jsem Remington IPL 6000, opakovaně, ze zoufalství i obden potom, když se nedostavily výsledky. A nic, vyhozené penize :,(. Nikde na těle ani změna a použila jsem i na obličej a nic. Mám taky velkou nadváhu a PCO, mám zhubnout, ale mám to uz od puberty, kdy jsem měla 63 KG. Tak nevím, rozhodně by mi zhubnout neuskodilo, obávám se ale, že můj problem to neřeší. Dokonce si i doktor na diabetologii sám všiml, že mám silné ochlupení i na ruce a chce mi v březnu dělat další vyšetření. Jinak pinzeta, denně, strašně ztracený čas, ach jo :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.1.15 21:53

@Radka1979 u me si toho vsiml gynekolog :- Ach jo :-( Me uz prave vsechny mozny testy delali na gynekologii, endokrinologii a dermatologii…vse ok, coz me nastvalo, protoze sem myslela, ze uz se na neco prijde. Kdyby aspon nekdo v mem okoli mel treba tu Lumeu, ze bych to vyzkousela, ale nema :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
15.1.15 22:07

@petruska131 Ta Lumea asi bude lepsi, než ten Remington, ale už do toho tolik peněz nedám. A ty věřit, že třeba nasazení nějakých léků od toho pomůže? Ja tomu nevěřím, tyhle tvrdé chlupy, že by zmizely??? No, kéž by..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková