Zpevnění a zhubnutí

155
18.11.14 19:24

Zpevnění a zhubnutí

Ahoj holky, ráda bych se hodila trochu do formy, ale vůbec nevím jak. Na Youtube je sice spousta super videí, ale pořád nevím, jestli to má nějaký smysl :( Jsem docela hubená, mám prakticky ploché břicho, ale všechny tuky se mi ukládají do stehen a zadku. Ten zadek mě trápí nejvíc, chtěla bych ho zpevnit, ale zároveň se bojím cvičit, aby mi nezesvalnatěly stehna a de facto nevypadaly ještě tlustěji. Najde se tu nějaká dobrá duše, která mi trošku vysvětlí jak to vyřešit? Moc moc děkuju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9335
18.11.14 20:14

Ahoj, na dlouhý štíhlý svaly jsou dobrý protahovací cviky - kalanetika, například, tak je na to (jak) dělaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.11.14 20:24

@salvatrice neboj jen tak samy ti svaly nenarostou i kdyz jsem se toho taky bala kdyz jsem zacinala cvicit ;-) cvicit temer kazdy den cca pul roku a nohy jak schwarzenegger fakt nemam:-D ;-) kazdemu asi sedne trosku neco jineho ja taky tlusta nebyla ale jako malinko oplacana jo ale chtela jsem prave spis zpevnit nez schodit pac jsem byla jak zele… :poblion: :-D ja na ty videa teda moc neverim ale spousta lidi je cvici ja si udelala vlastni program kterej jedu kazdej den.. bylo to videt uz po cca trech tydnech takze jsem si to nejspis vymyslela dobre ;-) a zadek se mi hoodne zmensil pritel ted kdyz me za nej chyti tak vzdycky rika jak je malinkej..:-) moc me to tesi, v tehu mi zadek taky dost narostl a jak se rika ze je to problemova partie, tak ja ho zhubla a zpevnila celkem v klidu :-) tak ti reknu co cvicim ja teda. Delam squoty, sklapovacky, zanozovani s gumou (kmitání do zadu) a pak kmitání do stran. Cviky stridam zacinam tema squotama tech delam prvni 100 pak zanozovani s gumou (50× na kazdou nohu a trikrat opakuji - tj.150×na jednu nohu) pak unozovani do stran (30×na kazdou nohu opakuji 3×) pak 50 sklappvacek. A pak zas squoty 50×, zanozovani stejne jak predtim, unozovani stejne jako predtim a sklapovacky a to same vsechno jeste do tretice. Nakonec si lehnu na zem a delam nuzky s nohama kolmo to delam 50× a stridam to se cvikem kdy zvednu zadek nad podlozku zatnu pulky a drzim a pocitam do sta.to vse taky trikrat. No a zabere mi to cca 40-50 min a fakt to zabira. Zmeny zacly byt videt fakt brzy a jsem vazne spokojena. Ted uz cvicim spis na udrzeni a kvuli kondicce a taky jsem si na to docela navykla :-) by me nikdy nenapadlo ze to vydrzim takhle pravidelne denne cvicit ale dokazala jsem to a ted uz si to ani bez toho cviceni nedokazu predstavit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
18.11.14 20:32

@salvatrice neboj, my nemame stejne svaly jako muzi, nejsme na to staveny. Kdysi jsem byla na aerobiku a tam jsme delali cvik na stehna a me rikala at ten cvik nedelam, ze to neni vhodne pro silnejsi stehna… Asi bych nejdriv cvicila neco sveho a kdyby byl problem, tak nejakeho vyskolenyho…

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
19.11.14 08:05

Pokud budeš cvičit bez zátěže, tak se svalů neboj

• Citovat
  • Upravit
145
21.11.14 13:29

@salvatrice strašně moc záleží na tom, jakým stylem cvičíš a jestli chceš hubnout jen na určitých partích, nebo prostě určité partie tvarovat více, chce na to jiné cviky… jeslti patříš mezi lajky (já sice cvičím dlouho, ale pořád se za lajka považuji :D), tak bych doporučila si třeba zaplatit hodinku s trenérem, ať ti ukáže cviky, naučí tě je správně cvičit a pak už budeš vědět a půjde to lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
20.12.14 10:19

@atlanticka to je ale strašně drahé mít osobního trenéra, ne? :,(

• Citovat
  • Upravit
21.12.14 15:39

@kinderova také jsem s osobním trenérem ještě necvičila, protože tak jak říkáš, solidně to leze do peněz, ale dívala jsem se, že je i možnost, že máš trenéra třeba jen na pár lekcí, kdy tě naučí co a jak a pak už ho nepotřebuješ…takže se to asi vyplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
13.1.15 11:36

@zinuskaskoupuska já myslela, že když osobního trenéra, tak na nějakou dobu… ovšem, jestli to jde třeba jen na jednu dvě lekce, tak by se to možná i vyplatilo, ukáže mi co a jak a pak už si budu cvičit sama a neskočím do vody aniž bych uměla plavat.. :think:

• Citovat
  • Upravit
24
13.1.15 20:38
@veronika6913 píše:
@salvatrice neboj jen tak samy ti svaly nenarostou i kdyz jsem se toho taky bala kdyz jsem zacinala cvicit ;-) cvicit temer kazdy den cca pul roku a nohy jak schwarzenegger fakt nemam:-D ;-) kazdemu asi sedne trosku neco jineho ja taky tlusta nebyla ale jako malinko oplacana jo ale chtela jsem prave spis zpevnit nez schodit pac jsem byla jak zele… :poblion: :-D ja na ty videa teda moc neverim ale spousta lidi je cvici ja si udelala vlastni program kterej jedu kazdej den.. bylo to videt uz po cca trech tydnech takze jsem si to nejspis vymyslela dobre ;-) a zadek se mi hoodne zmensil pritel ted kdyz me za nej chyti tak vzdycky rika jak je malinkej..:-) moc me to tesi, v tehu mi zadek taky dost narostl a jak se rika ze je to problemova partie, tak ja ho zhubla a zpevnila celkem v klidu :-) tak ti reknu co cvicim ja teda. Delam squoty, sklapovacky, zanozovani s gumou (kmitání do zadu) a pak kmitání do stran. Cviky stridam zacinam tema squotama tech delam prvni 100 pak zanozovani s gumou (50× na kazdou nohu a trikrat opakuji - tj.150×na jednu nohu) pak unozovani do stran (30×na kazdou nohu opakuji 3×) pak 50 sklappvacek. A pak zas squoty 50×, zanozovani stejne jak predtim, unozovani stejne jako predtim a sklapovacky a to same vsechno jeste do tretice. Nakonec si lehnu na zem a delam nuzky s nohama kolmo to delam 50× a stridam to se cvikem kdy zvednu zadek nad podlozku zatnu pulky a drzim a pocitam do sta.to vse taky trikrat. No a zabere mi to cca 40-50 min a fakt to zabira. Zmeny zacly byt videt fakt brzy a jsem vazne spokojena. Ted uz cvicim spis na udrzeni a kvuli kondicce a taky jsem si na to docela navykla :-) by me nikdy nenapadlo ze to vydrzim takhle pravidelne denne cvicit ale dokazala jsem to a ted uz si to ani bez toho cviceni nedokazu predstavit:-D

Tak konečně nějaká dobrá zpráva, že i nějaké cvičení funguje? Jsem sice hubená, ale rosoloidní :lol:, takže od zítra zkusím tvoji sestavu a uvidíme, zda se poštěstí i mně - takže zatím ustupuji od nápadu koupit si domů posilovací stroj za 4 tisíce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.1.15 05:10

@Pepina82 tak to jsem zvedava :-) me to tak vyhovovalo, bohužel jsem musela s cvicenim prestat, jelikoz i kdyz jsem jedla vsechno a vetsinou zdrave, tak to cviceni mi proste asi tak nastartovalo organismus, ze jsem porad hubla. V jednu chvili jsem mela 47,9 a okoli mi zacalo rikat ze bych mela pribrat, i pritel, ze jsem hubena uz moc a tak…dokomce znama mluvila s pritelem kdyz jsem tam nebyla o mozne anorexii :roll: takze jsem s cvicenim po skoro pul roce prestala :-( vaha mi stoupla za posledni mesic a pul a kilo a pul tak uvidim.. jestli bude stat bude to ok, jestli pujde dal nahoru zacnu zase nejak mirne cvicit ;-) i kdyz me to fakt trosku mrzi, jelikoz bylo znat jak jsem cela takova zpevnena..ted uz citim, ze to neni ono :-( ale kdybych zacla zas cvicit, tak bych zase zhubla :-( a to by nebylo dobry..

Příspěvek upraven 14.01.15 v 05:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.1.15 05:11

Kazdopadne tobe drzim palce!! :-) dej vedet jestli jsi vydrzela a zda ti to vyhovuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 11:42

Tak jsem od prvního týdne v lednu začala cvičit s trenérem, řekla jsem si, že mi to za ty peníze stojí a fakt stálo, sundala jsem pár kil, ale co je pro mě asi důležitější než ty kila, že už vím jak cvičit a hlavně ty endorfíny jsou fakt něco…jsem teď mnohem uvolněnější, veselejší, sport je prostě super věc ať v jakékoli podobě, na mě to strašně působí a jsem prostě šťastnější, modelka ze mě není a asi nikdy nebude, ale náladu mám rozhodně lepší než spousta jiných lidí kolem a stačí tak málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.1.15 09:44

@zinuskaskoupuska gratuluji :-) a jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 14:45

@veronika6913 Děkuji, určitě budu :) dokud mi pohyb vnucovali jiní, měla jsem odpor, až jak jsem se rozhodla sama a dala si motivaci v podobě vypláznutých peněz, tak jsem se k tomu teprve dokopala a dobře jsem udělala :) fandím všem ostatním, ať si tu svou také najdou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková